$_FILES["imgs"] meerdere bestanden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

22/04/2016 15:42:07
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een pagina waar een berichtje plus een of meerdere foto's geupload kunnen worden.
Nu zit ik echter met het probleem dat ik bij selecteren van 2 foto's, de eerste 5x doorlopen wordt (bij de 1e keer succesvol geupload wordt en bij de 4x erna vastloopt omdat het TMP bestand er neit meer is (duh)) en de tweede niet.

Hieronder de code, ik denk dat de fout 'm zit in regel 21.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
<?php
    include_once("errors.php"); echo "BOE";

    session_start();
    if($_SESSION['username'] != "HankyPanky" ) { //test setup, als gebruiker niet is ingelogd moet 'ie weg
        header("Location: index.php");
    }

    $page="Submit";
    
    if(isset($_POST['check']) && $_POST['check'] == "TRUE") {
        include_once("database.php"); //configs for querying to database
        
        $maxID = "SELECT MAX(messageID) FROM Messages";
        $num = mysqli_fetch_assoc(query($maxID));
        $messageID = $num["MAX(messageID)"] + 1;    
        
        $messageQuery = ("INSERT INTO Messages (messageID, uploaded, message)
            VALUES ("
. $messageID . ", '". date("Y-m-d H:i:s") ."', '" . $_POST['message'] . "')");
        query($messageQuery);

        for($i=0; $i<count($_FILES["imgs"]); $i++) {
            $target_file = date("Y-m-d_H:i:s") ."_". basename($_FILES["imgs"]["name"]);
            echo "<p>".$i.": File ".$target_file."</p>";

            $uploadOk = 1;
            $imageFileType = pathinfo($target_file,PATHINFO_EXTENSION);
            
            // Check if image file is a actual image or fake image
            if(isset($_POST["submit"])) {
                $check = getimagesize($_FILES["imgs"]["tmp_name"]);
                if($check !== FALSE) {
                    echo "<p>".$i.": File is an image - " . $check["mime"] . ".</p>";
                    $uploadOk = 1;
                }
else {
                    echo "<p>".$i.": File is not an image.</p>";
                    $uploadOk = 0;
                }
            }

            
            // Check file size
            if ($_FILES["imgs"]["size"] > 50000000) { //50000000 = 50.000.000 B = 50.000 KB = 50 MB
                echo "<p>".$i.": Sorry, your file is too large.</p>";
                $uploadOk = 0;
            }

            
            // Check if file already exists
            if (file_exists("images/".$target_file)) {
                echo "<p>".$i.": Sorry, file already exists.</p>";
                $uploadOk = 0;
            }


            // Allow certain file formats
            if($imageFileType != "jpg" && $imageFileType != "png" && $imageFileType != "jpeg"
            && $imageFileType != "gif" ) {
                echo "<p>".$i.": Sorry, only JPG, JPEG, PNG & GIF files are allowed.</p>";
                $uploadOk = 0;
            }

            
            // Check if $uploadOk is set to 0 by an error
            if ($uploadOk == 0) {
                echo "<p>".$i.": Sorry, your file was not uploaded.</p>";
            // if everything is ok, try to upload file
            } else {
                if (move_uploaded_file($_FILES["imgs"]["tmp_name"], "images/".$target_file)) {
                    echo "<p>".$i.": The file ". basename( $_FILES["imgs"]["name"]). " has been uploaded.</p>";
                    
                    $maxID = "SELECT MAX(id) FROM Photos";
                    $num = mysqli_fetch_assoc(query($maxID));
                    $photoID = $num["MAX(id)"] + 1;    
                    
                    $imageQuery = "INSERT INTO Photos (id, name, messageID) VALUES (".$photoID.", '".$target_file."', ".$messageID.")";
                    query($imageQuery);
                }
else {
                    echo "<p>".$i.": Sorry, there was an error uploading your file ".basename($_FILES["imgs"]["name"]).".</p>";
                }
            }
        }

                
        //header("Location: index.php"); //after submitting a story, go to the front page to check it out.

    }    
?>


<!doctype html>
<html>
<head>
    <meta charset='utf-8'>
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <link rel="stylesheet" href="menubar.css">
    <link rel="shortcut icon" type="image/png" href="images/favico.png" />
    <title>BLACK WIDOW | IDP 8</title>
</head>

<body>
<?php include_once("menu.php"); ?>
<center>
<h3>Submit a new story:</h3>

<form id="newMsg" action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="hidden" name="check" value="TRUE">
<p><textarea name="message" form="newMsg" rows=7 cols=50>News message...</textarea></p>
<p>Photo's: <input type="file" name="imgs" id="imgs" accept="image/*" multiple></p>
<p><input type="submit" name="submit" value="Send!"></p>
</form>
</center>
<?php include_once("foot.php"); ?>
</body>
</html>
Gewijzigd op 22/04/2016 15:42:51 door Kevin Zegikniet
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:46:36
 
- SanThe -

- SanThe -

22/04/2016 17:15:15
Quote Anchor link
Doe eens een print_r($_FILES) dan zie je hoe het in elkaar zit.
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

22/04/2016 20:10:02
Quote Anchor link
Ik krijg daaruit dat het een array is van images, en die bevat verschillende dingen.

Dus wat ik bedacht is om bij elke $_Files["imgs"][ding] een [$i] (teller) erachter te zetten.
Wat dat doet is over elke letter van de filename loopen...

Sorry, maar ik zie het niet :(
 
- SanThe -

- SanThe -

22/04/2016 20:27:45
Quote Anchor link
- SanThe - op 22/04/2016 17:15:15:
Doe eens een print_r($_FILES) dan zie je hoe het in elkaar zit.


Laat het resultaat eens zien.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

22/04/2016 23:13:47
Quote Anchor link
Het hoort ook niet op de sessie te beginnen nadat je output hebt verzonden..
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

25/04/2016 09:20:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
echo("<br>Size array: " . count($_FILES) . "<br>");
print_r($_FILES);

Met dit stukje tekst krijg ik de output:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Size array: 1
Array ( [imgs] => Array ( [name] => foto.jpg [type] => image/jpeg [tmp_name] => /tmp/phpBT0baw [error] => 0 [size] => 1344938 ) )

Vul ik bij de eerste regel echter count($_FILES["imgs"]), dan wordt de size 5 (namelijk: de 5 dingen name, type, tmpname, error en size). Tot zover begrijp ik het.
Wat ik niet begrijp, is waarom array size 1 is waar het 2 moet zijn - oh toch wel.

Een array begint op index 0, en count geeft de laatste index terug dus moet ik loopen over
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
for($i=0; $i<=count($_FILES); $i++) { //$i<= ipv $i<

Nope. werkt niet. (Die teller ook geprobeerd ergens te zetten waar de filename geprint wordt om zo te kijken waar die in de rest van de code staan moet, maar dit was geen succes...
Gewijzigd op 25/04/2016 09:25:02 door Kevin Zegikniet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.