$_FILES["imgs"] meerdere bestanden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

22/04/2016 15:42:07
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een pagina waar een berichtje plus een of meerdere foto's geupload kunnen worden.
Nu zit ik echter met het probleem dat ik bij selecteren van 2 foto's, de eerste 5x doorlopen wordt (bij de 1e keer succesvol geupload wordt en bij de 4x erna vastloopt omdat het TMP bestand er neit meer is (duh)) en de tweede niet.

Hieronder de code, ik denk dat de fout 'm zit in regel 21.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
<?php
    include_once("errors.php"); echo "BOE";

    session_start();
    if($_SESSION['username'] != "HankyPanky" ) { //test setup, als gebruiker niet is ingelogd moet 'ie weg
        header("Location: index.php");
    }

    $page="Submit";
    
    if(isset($_POST['check']) && $_POST['check'] == "TRUE") {
        include_once("database.php"); //configs for querying to database
        
        $maxID = "SELECT MAX(messageID) FROM Messages";
        $num = mysqli_fetch_assoc(query($maxID));
        $messageID = $num["MAX(messageID)"] + 1;    
        
        $messageQuery = ("INSERT INTO Messages (messageID, uploaded, message)
            VALUES ("
. $messageID . ", '". date("Y-m-d H:i:s") ."', '" . $_POST['message'] . "')");
        query($messageQuery);

        for($i=0; $i<count($_FILES["imgs"]); $i++) {
            $target_file = date("Y-m-d_H:i:s") ."_". basename($_FILES["imgs"]["name"]);
            echo "<p>".$i.": File ".$target_file."</p>";

            $uploadOk = 1;
            $imageFileType = pathinfo($target_file,PATHINFO_EXTENSION);
            
            // Check if image file is a actual image or fake image
            if(isset($_POST["submit"])) {
                $check = getimagesize($_FILES["imgs"]["tmp_name"]);
                if($check !== FALSE) {
                    echo "<p>".$i.": File is an image - " . $check["mime"] . ".</p>";
                    $uploadOk = 1;
                }
else {
                    echo "<p>".$i.": File is not an image.</p>";
                    $uploadOk = 0;
                }
            }

            
            // Check file size
            if ($_FILES["imgs"]["size"] > 50000000) { //50000000 = 50.000.000 B = 50.000 KB = 50 MB
                echo "<p>".$i.": Sorry, your file is too large.</p>";
                $uploadOk = 0;
            }

            
            // Check if file already exists
            if (file_exists("images/".$target_file)) {
                echo "<p>".$i.": Sorry, file already exists.</p>";
                $uploadOk = 0;
            }


            // Allow certain file formats
            if($imageFileType != "jpg" && $imageFileType != "png" && $imageFileType != "jpeg"
            && $imageFileType != "gif" ) {
                echo "<p>".$i.": Sorry, only JPG, JPEG, PNG & GIF files are allowed.</p>";
                $uploadOk = 0;
            }

            
            // Check if $uploadOk is set to 0 by an error
            if ($uploadOk == 0) {
                echo "<p>".$i.": Sorry, your file was not uploaded.</p>";
            // if everything is ok, try to upload file
            } else {
                if (move_uploaded_file($_FILES["imgs"]["tmp_name"], "images/".$target_file)) {
                    echo "<p>".$i.": The file ". basename( $_FILES["imgs"]["name"]). " has been uploaded.</p>";
                    
                    $maxID = "SELECT MAX(id) FROM Photos";
                    $num = mysqli_fetch_assoc(query($maxID));
                    $photoID = $num["MAX(id)"] + 1;    
                    
                    $imageQuery = "INSERT INTO Photos (id, name, messageID) VALUES (".$photoID.", '".$target_file."', ".$messageID.")";
                    query($imageQuery);
                }
else {
                    echo "<p>".$i.": Sorry, there was an error uploading your file ".basename($_FILES["imgs"]["name"]).".</p>";
                }
            }
        }

                
        //header("Location: index.php"); //after submitting a story, go to the front page to check it out.

    }    
?>


<!doctype html>
<html>
<head>
    <meta charset='utf-8'>
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <link rel="stylesheet" href="menubar.css">
    <link rel="shortcut icon" type="image/png" href="images/favico.png" />
    <title>BLACK WIDOW | IDP 8</title>
</head>

<body>
<?php include_once("menu.php"); ?>
<center>
<h3>Submit a new story:</h3>

<form id="newMsg" action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="hidden" name="check" value="TRUE">
<p><textarea name="message" form="newMsg" rows=7 cols=50>News message...</textarea></p>
<p>Photo's: <input type="file" name="imgs" id="imgs" accept="image/*" multiple></p>
<p><input type="submit" name="submit" value="Send!"></p>
</form>
</center>
<?php include_once("foot.php"); ?>
</body>
</html>
Gewijzigd op 22/04/2016 15:42:51 door Kevin Zegikniet
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:23:28
 
- SanThe -

- SanThe -

22/04/2016 17:15:15
Quote Anchor link
Doe eens een print_r($_FILES) dan zie je hoe het in elkaar zit.
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

22/04/2016 20:10:02
Quote Anchor link
Ik krijg daaruit dat het een array is van images, en die bevat verschillende dingen.

Dus wat ik bedacht is om bij elke $_Files["imgs"][ding] een [$i] (teller) erachter te zetten.
Wat dat doet is over elke letter van de filename loopen...

Sorry, maar ik zie het niet :(
 
- SanThe -

- SanThe -

22/04/2016 20:27:45
Quote Anchor link
- SanThe - op 22/04/2016 17:15:15:
Doe eens een print_r($_FILES) dan zie je hoe het in elkaar zit.


Laat het resultaat eens zien.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

22/04/2016 23:13:47
Quote Anchor link
Het hoort ook niet op de sessie te beginnen nadat je output hebt verzonden..
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

25/04/2016 09:20:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
echo("<br>Size array: " . count($_FILES) . "<br>");
print_r($_FILES);

Met dit stukje tekst krijg ik de output:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Size array: 1
Array ( [imgs] => Array ( [name] => foto.jpg [type] => image/jpeg [tmp_name] => /tmp/phpBT0baw [error] => 0 [size] => 1344938 ) )

Vul ik bij de eerste regel echter count($_FILES["imgs"]), dan wordt de size 5 (namelijk: de 5 dingen name, type, tmpname, error en size). Tot zover begrijp ik het.
Wat ik niet begrijp, is waarom array size 1 is waar het 2 moet zijn - oh toch wel.

Een array begint op index 0, en count geeft de laatste index terug dus moet ik loopen over
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
for($i=0; $i<=count($_FILES); $i++) { //$i<= ipv $i<

Nope. werkt niet. (Die teller ook geprobeerd ergens te zetten waar de filename geprint wordt om zo te kijken waar die in de rest van de code staan moet, maar dit was geen succes...
Gewijzigd op 25/04/2016 09:25:02 door Kevin Zegikniet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.