$_GET array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

25/06/2010 15:19:43
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik heb een vraagje
ik ben momenteel bezig met een script en ik moet voor elkaar zien te krijgen om een array met 2 variablen door te pushen in 1 get
bijv:

blabla.nl?name=value1,value2

en dan moet ik die beide ophalen doormiddel van bijv een array.
nu zal iedereen wel denken. waarom doe je niet gewoon ?name1=value1&name2=value2
dat wil ik niet, wil alles in 1 get hebben, weet iemand hoe ik dit kan doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:18:57
 
Johan Dam

Johan Dam

25/06/2010 15:24:52
Quote Anchor link
voor zover ik weet kan dat niet,

wat wel kan, is dat je er iets tussen stopt, bv ?name=naam1_naam2_naam3_etc en dan vervolgens een explode op los laat,
 
Chris -

Chris -

25/06/2010 15:29:31
Quote Anchor link
Waarom wil je het persé in 1 get doen?
 
- Mark -

- Mark -

25/06/2010 15:30:24
Quote Anchor link
Waarom wil je het op deze manier als ik vragen mag? Ik kan geen enkele reden bedenken waarom iemand dit zou willen.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

25/06/2010 15:35:29
Quote Anchor link
Om dan toch maar een oplossing te geven (geen mooie, maar een oplossing):
zet [] achter de naam: ?a[]=1&a[]=2 geeft een array als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
array(1) {
  ["a"]=>
  array(2) {
    [0]=>
    string(1) "1"
    [1]=>
    string(1) "2"
  }
}


Iets anders zou ik niet kunnen bedenken...

Edit:
Wat je zou kunnen doen als je een array wil versturen via GET, maar geen zin hebt om de data aan te passen, is kijken naar de serialize() en unserialize() functies. Dit zou misschien nog wat voor je kunnen zijn.
Gewijzigd op 25/06/2010 15:37:10 door SilverWolf NL
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

25/06/2010 15:40:16
Quote Anchor link
@Johan
Kun je is een voorbeeld geven?

@Chris & Mark
Ik ben momenteel met een jQuery upload script bezig, enigste nadeel is dat als ik in de link zet ?blaat=blaat doet die het wel maar als ik doe ?blaat=blaat&koe=koe pakt hij simpelweg koe niet, waarom geen flauw idee daarom deze vraag.

@Silverwolf
Sorry hier heb ik niks aan omdat hier ook weer de & in voor komt, ik wil graag alles in 1 get hebben.
 
Chris -

Chris -

25/06/2010 15:42:47
Quote Anchor link
Ah. Dan is het nog simpeler Tim, dan moet je JSON gaan gebruiken ;-)
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

25/06/2010 15:45:38
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek op 25/06/2010 15:40:16:
@Silverwolf
Sorry hier heb ik niks aan omdat hier ook weer de & in voor komt, ik wil graag alles in 1 get hebben.


Heb je naar mijn edit gekeken?
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

25/06/2010 15:55:12
Quote Anchor link
@Chris
Ik heb het met json_encode geprobeert maar is niet gelukt

@Silverwolf

Toen ik poste was deze edit nog niet zichtbaar, ik zal er even naar kijken naar de functies bedankt
 
Jelmer -

Jelmer -

25/06/2010 15:55:58
Quote Anchor link
Hmm, klinkt mij alsof je ook even moet kijken naar urlencode en Javascript's variant, encodeURIComponent.
 
- Mark -

- Mark -

25/06/2010 15:56:15
Quote Anchor link
Dit is wat Johan bedoelde. Ik ben niet zo thuis in javascript maar kijk even naar waar de anderen naar verwezen, Dit is nogal overdreven op deze manier.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

    #| Stel je roept het volgende aan.
    
        //blabla.nl?name=value1,value2


    #| Kijken of er wat word meegezonden.

    
        if(isset($_GET['name']) and !empty($_GET['name'])){
        
        #| Opblazen die handel.

            $name = explode(',', $_GET['name']);
                        
        }
        

?>


EDIT: Vertypt.
Gewijzigd op 25/06/2010 16:06:56 door - Mark -
 
Johan Dam

Johan Dam

25/06/2010 15:59:22
Quote Anchor link
je bent me net voor Mark, dat is inderdaad wat ik bedoelde,

al is je binairy if constructie volgens mij niet nodig, $name = explode(",", $_GET['name']); werkt ook als er geen "," gevonden word,

Dit is inderdaad niet zo'n hele mooie oplossing, maar wel een simpele,
Gewijzigd op 25/06/2010 16:00:49 door Johan Dam
 
- Mark -

- Mark -

25/06/2010 16:08:02
Quote Anchor link
Net even gecontroleerd, De controle of hij moet worden opgeblazen was inderdaad overbodig.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.