$_POST met getal

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lano Heeren

Lano Heeren

06/04/2015 13:35:53
Anchor link
Beste forum lezers/helpers,

Ik heb een formulier met 10 of meer vragen, nu wil ik graag de antwoorden opvangen met onderstaande code, $x is een getal(antwoord1, antwoord2 enz..)
Krijg nu deze foutmelding: Notice: Undefined index: antwoord.
Wat doe ik fout?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$antw
= $_POST['antwoord'.$x];

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:28:20
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2015 13:45:14
Anchor link
Zo te zien bestaat $x dan niet.
 
Lano Heeren

Lano Heeren

06/04/2015 13:50:50
Anchor link
Hoi SanThe,

Bedankt voor je reactie.

Het werkt nu, heb de cachegeheugen gewist ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/04/2015 15:44:33
Anchor link
Je zou ook met array's kunnen werken, om de boel overzichtelijk te houden:
$_POST['antwoord'][$x];
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/04/2015 15:46:33
Anchor link
Lano ... als je vragen hebt over hetzelfde onderwerp, dan voortaan graag in hetzelfde topic doorgaan ;)

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/dollarantw-samenvoegen-met-getal/97637/last/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/04/2015 15:47:18
Anchor link
En daarom sluit ik dit topic maar, om de boel overzichtelijk te houden.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.