$_post

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »
Tim

Tim

05/09/2008 14:26:00
Quote Anchor link
Ik probeer in mijn cms`je een formulier op te slaan,
ben vandaag naar een nieuwe server verhuisd en nu werkt het dus niet meer.

Het formulier doet een post, maar het lijkt wel of die gegevens niet aankomen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

    $array
= $_POST;
    foreach($array as $key=>$value)
    {

        echo "$_POST[".$key."] = ".$value."<br>";
    }

?>


dit geeft dan ook niks weer, waar kan dit aan liggen rara?

Gr Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:19:04
 
- SanThe -

- SanThe -

05/09/2008 14:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($_POST);
?>
 
Tim

Tim

05/09/2008 14:33:00
Quote Anchor link
En dat werkt perfect ;-) maar nu dan, de waarden worden niet in mijn db opgeslagen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$title
=$_POST['title'];
?>

Dit zou toch moeten werken om de gegevens in $title te krijgen?
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

05/09/2008 14:42:00
Quote Anchor link
Ja, maar bestaat title wel? Gewoon alles nalopen met die $_POST dump in print_r.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/09/2008 14:43:00
Quote Anchor link
Tim schreef op 05.09.2008 14:33:
Dit zou toch moeten werken om de gegevens in $title te krijgen?

Ja, maar wat heeft het voor nut. Je kopiëert nu en verandert er niks aan. Dat kost alleen maar extra geheugen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Tim

Tim

05/09/2008 14:49:00
Quote Anchor link
Nou het werkt dus niet :) de nieuwe $title blijft gewoon leeg.

met de gegevens word eerst nog van alles gedaan en gecontroleerd en dus is het zo iets makkelijker... maar wat kan er nu fout zijn dat dit niet werkt?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/09/2008 15:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $_POST['title'];
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Tim

Tim

05/09/2008 16:03:00
Quote Anchor link
Nu werkt het goed ;-) bedankt,

alleen nu willen mijn fototjes nog niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

    if (!empty($image1_name))
    {

        $filename1 = basename($image1_name);
        $filename1 = $timestamp . substr($filename1,-4);
        copy($_POST['image1'], "/home/sites/web/images/nieuws/$filename1");
        ResizeImage("/home/sites/web/images/nieuws/$filename1","/home/sites/web/images/nieuws/1$filename1",800,0,100);
        ResizeImage("/home/sites/web/images/nieuws/$filename1","/home/sites/web/images/nieuws/s_1$filename1",150,0,100); // tumb  
        $filename1 = "1$filename1";  
    }

?>


Dit is de handle of het fototje, de copy geeft geen error, maar het bestand kan door de resize ook niet worden gevonden?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

05/09/2008 16:10:00
Quote Anchor link
Echo $image1_name dan eens.
Is die gevuld?
Je moet wat meer gaan debuggen, wat echoes er tussen plaatsen enz.
 
Tim

Tim

05/09/2008 16:12:00
Quote Anchor link
Heb ik al geprobeerd,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
Array ( [image1] => Array ( [name] => 0152513637.jpg [type] => image/pjpeg [tmp_name] => /tmp/phpN16xk4 [error] => 0 [size] => 60813 ) [image2] => Array ( [name] => [type] => [tmp_name] => [error] => 4 [size] => 0 ) [image3] => Array ( [name] => [type] => [tmp_name] => [error] => 4 [size] => 0 ) [image4] => Array ( [name] => [type] => [tmp_name] => [error] => 4 [size] => 0 ) [image5] => Array ( [name] => [type] => [tmp_name] => [error] => 4 [size] => 0 ) )
?>

Dit is de:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($_FILES);
?>


En $image1_name komt idd de filename uit.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim
 
Douwe

Douwe

05/09/2008 16:14:00
Quote Anchor link
En hoe wijs jij die toe aan $image1_name?
 
Tim

Tim

05/09/2008 16:15:00
Quote Anchor link
zo dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $image1_name=$_FILES['image1']['name']; ?>

maar ik heb ook dit geprobeerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $image1_name=$_FILES['image1']['tmp_name']; ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim
 
Tim

Tim

05/09/2008 16:24:00
Quote Anchor link
Ik heb nu de copy vervangen door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
move_uploaded_file($_FILES['image1']['tmp_name'], $uploadfile);
?>

en dat werkt, bedankt voor alle hulp!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.