dom vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Emile Verbunt

Emile Verbunt

01/01/2007 20:08:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb een dom vraagje maar ik stel hem toch maar.
Ik heb een contact form gemaakt naar aanleiding van een script van jullie.
Maar hij geeft een foutmelding aan :\

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in /home/hdsolution/domains/hd-solutions.eu/public_html/php_files/contact.php on line 65


Line 65:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method=\"post\" action=\"<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>\">

Iemand enig idee wat ik fout doe ? alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:25:32
 
Westerman

westerman

01/01/2007 20:08:00
Quote Anchor link
Ben jij famillie van Albert Verbunt?
 
Arjan

arjan

01/01/2007 20:09:00
Quote Anchor link
je echo't $_Server enz. niet.
 
Jelmer -

Jelmer -

01/01/2007 20:09:00
Quote Anchor link
je bent 'echo' vergeten voor $_SERVER['PHP_SELF'] te zetten.

(Ik stem voor 1 week internetontzegging en publieke vernedering voor robert)
 
Juif

Juif

01/01/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Echt een domme vraag inderdaad.
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

01/01/2007 20:13:00
Quote Anchor link
westerman schreef op 01.01.2007 20:08:
Ben jij famillie van Albert Verbunt?

Nee, ik ben geen familie van Albert Verbunt
 
Westerman

westerman

01/01/2007 20:15:00
Quote Anchor link
raar
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

01/01/2007 20:16:00
Quote Anchor link
hmm,
ik had hem eerst wel ge-echoëd maar toen deed hij het ook niet echt :\
Kreeg ik eerst deze foutmelding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in /home/hdsolution/domains/hd-solutions.eu/public_html/php_files/contact.php on line 65


Toen zag ik dat er geen echo stond bij een ander script(weet niet op van phphulp komt!) en snap er dus niks meer van :\

Dit heb ik nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "$_SERVER['PHP_SELF']"; ?>

fout blijft.. :\
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

01/01/2007 20:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "$_SERVER['PHP_SELF']"; ?>

Moet worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

01/01/2007 20:24:00
Quote Anchor link
weer een fout... -_-

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/hdsolution/domains/hd-solutions.eu/public_html/php_files/contact.php on line 65


wordt ff gek hier ( :

ik geef nu wel de hele line:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form method=\"post\" action=\"<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>\">


wat doe ik fout ?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/01/2007 20:28:00
Quote Anchor link
Wat doen die escapes daar? Zit je niet al in een echo?
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

01/01/2007 20:30:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je..
ik ben echt een aap op dit gebied :\
 
Arjan

arjan

01/01/2007 20:31:00
Quote Anchor link
slashes
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

01/01/2007 20:31:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat de door jou net genoemde regel wordt ge-echo'd
probeer dit dan eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<form method=\"post\" action=" .$_SERVER['PHP_SELF']. ">";
?>
 
Arjan

arjan

01/01/2007 20:35:00
Quote Anchor link
tvp
 
Westerman

westerman

01/01/2007 20:37:00
Quote Anchor link
arjan schreef op 01.01.2007 20:35:
tvp
 
Arjan

arjan

01/01/2007 20:42:00
Quote Anchor link
asdf
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.