domeinen catchen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

07/10/2022 02:11:14
Quote Anchor link
Weet iemand hoe dit mogelijk is. Is hier een betaalde script voor?
Of kan iemand me advoseren wat de beste API hiervoor is om dit te bewerkstelligen?

Ik wil graag weten of deze punten mogelijk zijn:

Quote:
✔ Installatiemodule (geen gedoe met waardes aanpassen in bestanden)
✔ Atoomklok-synchronisatie (niet afhankelijk van uw servertijd)
✔ Automatisch verlooptijd ophalen van .NL domeinen bij SIDN
✔ Automatisch droplist ophalen (verschillende TLD's)
✓ Geavanceerde statistieken en meettools voor domeinnamen
✔ Controle over aantal requests per minuut
✔ Werkt in lijn met het nieuwe SIDN-protocol m.b.t. vrijgeven domeinen
✔ Controlepaneel met eigen (beveiligd) administratoraccount
✔ Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten
✔ Ondersteuning voor meer dan 450 extensies (TLD's)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:04:11
 
Ad Fundum

Ad Fundum

07/10/2022 10:19:30
Quote Anchor link
Bedoel je drop catchen ?
Eerste dat in de zoekresultaten naar voren komt is: https://www.pronkwebsites.nl/sidn-dropcatch-script/
Ik zie er de waarde niet zo van, de populariteit van domeinnamen neemt af met de komst van apps.
Gewijzigd op 07/10/2022 10:24:42 door Ad Fundum
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

07/10/2022 10:52:57
Quote Anchor link
Ik weet dan ik met whois gewoon een expiry date kan krijgen, vervolgens hebben alle domeinen een andere timezone.

Bijv:

Quote:
$whois google.com | grep Expiry
Registry Expiry Date: 2028-09-14T04:00:00Z



Hoe converteer ik dit naar de Nederlandse timezone, en dit geld voor alle timezones? Sommige domneinen hebben andere timezones.

Ik wil dan op de seconde na, als er één komt te vervallen deze claimen.

Ik denk dat dit dropcatch is.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

07/10/2022 11:28:04
Quote Anchor link
Het enige dat in PHP goed overweg kan met tijdzones is ICU, via de extensie Intl.
Je kunt een (Gregoriaanse) IntlCalendar object maken met een vreemde tijdzone, de tijdzone van het object aanpassen via setTimeZone() naar de lokale tijdzone, en dan de tijd uitlezen. Intl werkt met een precisie van 1 milliseconde.
Gewijzigd op 07/10/2022 11:30:02 door Ad Fundum
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2022 11:50:45
Quote Anchor link
Ik wens je veel succes. Je bent niet de enige die erop aast. Op die seconden kunnen er van enkele tot honderden andere catchers zijn waarbij het een nanoseconde verschil kan zijn met een andere catcher. De enigste oplossing is servers gebruiken over de hele wereld als je meer kans wilt maken.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

09/10/2022 06:40:50
Quote Anchor link
Dank je wel.

Ik heb nog een vraag hierover.

In CLI centos 8 gebruikik gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
whois domain.nl | grep Expiry


Alleen veel domeinen, laten geen expiry date zien bijv bol.nl

Via en online tool als deze
https://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?action=whois%3abol.nl&run=toolpage

Krijg ik wel de creation en updted date:

Creation Date 1997-01-02
Updated Date 2011-06-20

Waarom krijg ik die niet met de whois CLI ?
En hoe krijg ik de expiry date?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/10/2022 06:55:04
Quote Anchor link
Waarschijnlijk gaat dat via een API.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

09/10/2022 07:21:39
Quote Anchor link
Hmm bedankt voor je reactie. Weet je welke api adviseerbaar is?
Ik heb hier geen ervaring mee.
 
Willem vp

Willem vp

09/10/2022 21:17:27
Quote Anchor link
Daniel van Seggelen op 09/10/2022 06:40:50:
Via en online tool als deze
https://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?action=whois%3abol.nl&run=toolpage

Krijg ik wel de creation en updted date:

Creation Date 1997-01-02
Updated Date 2011-06-20

Waarom krijg ik die niet met de whois CLI ?

Geen idee; mijn whois CLI laat de creation/update date gewoon zien (getest op CentOS 7.9, CentOS 8 Stream en Fedora 36).

Quote:
En hoe krijg ik de expiry date?

Het korte antwoord: niet.

Een iets langer antwoord: niet alle registries gebruiken het expiry-veld. In ieder geval bij .nl-domeinen wordt het niet getoond. Zelfs met een registrar-account kun je die gegevens niet opvragen: volgens de handleiding van DRS5 (het domeinregistratiesysteem dat gebruikt wordt door SIDN) wordt het veld exDate niet gebruikt in het response-bericht van het EPP-commando 'info'.

Je hoeft dus niet te zoeken naar een API die je die informatie gaat geven; als whois de informatie niet geeft, is er -bij mijn weten- geen legale manier om die alsnog te verkrijgen.

Let trouwens op dat er twee expiry dates zijn: de registry expiry date en de registrar registration expiration date. Die laatste is gekoppeld aan het contract dat de domeinnaamhouder met de registrar heeft, maar hoeft niet per se gelijk te zijn aan de datum waarop het domein in de registry vervalt.

Toevoeging op 09/10/2022 22:02:37:

Waar je overigens wel naar kunt kijken -en ik vermoed dat dat hetgene is wat je wilt- is de 'Date out of quarantine'. Die wordt bij .nl-domeinen wel getoond, als het domein tenminste in quarantaine is. Bij andere registries (zoals .be of .eu) wordt die informatie dan weer niet via whois getoond en zul je er op een andere manier achter moeten zien te komen.
Gewijzigd op 10/10/2022 00:26:33 door Willem vp
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

10/10/2022 02:17:12
Quote Anchor link
Bedankt voor je uitgebreide reactie.

Quote:
Let trouwens op dat er twee expiry dates zijn: de registry expiry date en de registrar registration expiration date


Ik heb nog niet met 2 expiry dates kunnen vinden. Ook niet de Date out of quarantine. Je geeft aan dat deze bij .nl domeinen wel worden getoond als ze in quarantine zitten. Maar bij andere TLD niet. Wat is dan een andere manier, desnoods tegen betaling uiteraard om hier achter te komen?

En hoe doen die dropcatcher scripts het eigenlijk vraag ik me af? zoals snatcher.nl etc
 
Willem vp

Willem vp

10/10/2022 12:00:36
Quote Anchor link
Daniel van Seggelen op 10/10/2022 02:17:12:
Ik heb nog niet met 2 expiry dates kunnen vinden. Ook niet de Date out of quarantine.

Probeer sustainmeant.nl eens; dat is een domein dat (tot 28 oktober) in quarantaine staat.

Die registrar registration expiration date zie ik bijvoorbeeld bij .com-domeinen (bol.com om er eentje te noemen; ik heb ze niet allemaal gecheckt).

Quote:
Je geeft aan dat deze bij .nl domeinen wel worden getoond als ze in quarantine zitten. Maar bij andere TLD niet. Wat is dan een andere manier, desnoods tegen betaling uiteraard om hier achter te komen?

Ik denk dat dat per registry zal verschillen. .be en .eu verwijzen naar hun eigen web-whois (www.dnsbelgium.be / www.eurid.eu) waar die gegevens wel op te vragen zijn. Wellicht is er op die sites ook te vinden hoe je op een geautomatiseerde manier aan die informatie kan komen.

Quote:
En hoe doen die dropcatcher scripts het eigenlijk vraag ik me af? zoals snatcher.nl etc

Geen idee; nooit in verdiept. Ik gok dat ze voor elke registry die ze ondersteunen een manier hebben uitgevonden om aan de informatie te komen. Dat zal best een bewerkelijke actie zijn; mogelijk zijn die scripts daarom zo prijzig. Ik durf ook niet te zeggen of alles wat die scripts doen conform de policy van de betreffende registry is.
Gewijzigd op 10/10/2022 12:03:10 door Willem vp
 
Ad Fundum

Ad Fundum

10/10/2022 15:04:06
Quote Anchor link
Er zijn redenen waarom domeinnamen minder goed gaan de laatste tijd. Iedereen werkt met apps.
Gewijzigd op 10/10/2022 15:05:28 door Ad Fundum
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/10/2022 15:17:32
Quote Anchor link
Ad Fundum op 10/10/2022 15:04:06:
Iedereen werkt met apps.

Euhhh ... nee
 
Willem vp

Willem vp

10/10/2022 16:56:56
Quote Anchor link
Ad Fundum op 10/10/2022 15:04:06:
Er zijn redenen waarom domeinnamen minder goed gaan de laatste tijd. Iedereen werkt met apps.

Zou het niet gewoon kunnen dat het economisch niet interessant meer is om een heleboel gekaapte dan wel frivool geregistreerde domeinnamen aan te houden? Als ik kijk naar wat er zoal vrijkomt, dan zit daar een heleboel troep tussen...
Gewijzigd op 10/10/2022 16:58:58 door Willem vp
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.