Domeinnaam kwijtraken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »
Mark Hogeveen

Mark Hogeveen

25/01/2013 14:07:11
Quote Anchor link
Hallo ik vraag me af of je een domeinnaam kunt kwijtraken door een host.

Je kunt vaak een aparte domeinnaam kopen en apart een hosting pakket.
Als je alleen een domeinnaam koopt, kun je deze bijna bij elke host weer verhuizen en daar het hostingpakket van gebruiken.
Je koopt dus bij hostingbedrijf A de domeinnaam. En koopt bij hostingbedrijf B een hostingpakket.
Maar als je de DNS servers van een domeinnaam wijzigt naar de DNS servers van de host waar je naartoe wilt verhuizen, en je raakt dat account kwijt, of het account wordt zogenaamd "geschorst" dan kun je de Nameservers (DNS) ook niet meer veranderen van de domein. En dan ben je die domeinnaam dus kwijt?
Je kunt vaak ook bij prima gratis hosting bedrijven een hostingpakket nemen. En dan gebruik je i.p.v. een gratis subdomein, je eigen domeinnaam?
Gewijzigd op 25/01/2013 14:07:59 door Mark Hogeveen
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 20:40:50
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/01/2013 14:18:08
Quote Anchor link
De nameservers/DNS stel je altijd in bij hostingbedrijf A, waar jij je domeinnaam hebt gekocht.

Vaak bij gratis hosting wordt er geen DNS toegestaan, en zeg nou zelf. Hoeveel kost een beetje hosting + domein bij één bedrijf nou eigenlijk ;-)?
 
Bart V B

Bart V B

25/01/2013 14:19:52
Quote Anchor link
Even wachten, want je zegt hier een paar dingen die niet helemaal kloppen. :)

- Je koopt een domeinnaam bij bedrijf A
- Je koopt een hosting pakket bij bedrijf B

Bij bedrijf A staat de domeinnaam, en gebruik je de DNS van bedrijf A want immers wil je je domeinnaam altijd kunnen switchen indien je bij bedrijf B je hostingpakket wil opzeggen of wat dan ook.
Zolang jij netjes je kosten betaald bij het bedrijf A kan je met de domeinnaam doen wat jij wil.

Dus als jij een betalingsprobleem hebt bij bedrijf B en je host je site ergens anders, dan hoeft het niet zo te zijn dat je site offline is.

Mocht de DNS gebruikt worden van bedrijf B en dit kan niet om de een of andere reden, maakt het niet uit als jij de DNS aanpast waar het domein staat. Het zou echter misschien een paar uur kunnen duren voordat de domeinnaam luistert naar de nieuwe DNS maar het is nooit zo dat hij helemaal wegvalt.
Gewijzigd op 25/01/2013 14:23:12 door Bart V B
 
Mark Hogeveen

Mark Hogeveen

25/01/2013 14:23:57
Quote Anchor link
Nee, ik denk er niet over om iets te gaan gebruiken dat gratis is.
Maar als je dus bij host A (waar je de domeinnaam kocht) de nameservers verandert naar host B, en dan op host B de nameservers verandert, en verhuist naar host C, en je raakt de toegang kwijt van het account van host B, dan maakt dat ook niks uit? Of wel?
Ingewikkelde vraag misschien.
 
Bart V B

Bart V B

25/01/2013 14:28:33
Quote Anchor link
Quote:
nameservers verandert, en verhuist naar host C, en je raakt de toegang kwijt van het account van host B, dan maakt dat ook niks uit? Of wel?


Je beantwoord zelf je eigen vraag. :)
Het enige wat je moet doen is de DNS veranderen waar de domeinnaam staat (A).
Je hebt totaal niets meer te schaften met host B.
Immers host C daarvan heb je de gegevens van nodig.
Of je hebt totaal geen toegang meer tot B om je bestanden te ftpen.
Dan is dat een probleem ja.
Maar als jij bij A de DNS verandert voor host C dan kan je gewoon weer verder hoor..
 
Aad B

Aad B

25/01/2013 14:31:25
Quote Anchor link
Je legt bij hostingbedrijf A je domeinnaam vast (het is niet: "kopen") en je betaalt hostingbedrijf A en hostingbedrijf A regelt alles voor je in DNS van hostingbedrijf A. Blijf je netjes betalen dan blijft de domeinnaam van jou en kan je alles (o.a. DNS) met hostingbedrijf A regelen. Je kan de domeinnaam niet kwijtraken. hostingbedrijf B heeft niets met jou domeinnaam te maken en via hen kan je nooit de domeinnaam kwijtraken. Ik heb bijvoorbeeld bij hostingbedrijf A vier test/develop-domeinnamen en die wijzen (DNS) naar mijn het ip-nummer van mijn adsl-account thuis waar ik een develop/test/demoserver heb draaien. Ik begrijp niet wat je bedoelt met DNS van hostingbedrijf B en C en de problemen met toegang kwijt van het account van host B. Misschien heb je te maken met een reseller die weer reseller is van die reseller en daar dan weer een reseller van. In die zin bestaan er veel vreemde constructies waar men mogelijk bij 1 hoofdaannemer zit terwijl je denkt 2 onafhankelijke te hebben?
Gewijzigd op 25/01/2013 14:37:27 door Aad B
 
Bart V B

Bart V B

25/01/2013 14:37:57
Quote Anchor link
Quote:
Ik begrijp niet wat je bedoelt met DNS van hostingbedrijf B en C

Ik begrijp zijn theorie wel.
Wat de TS denkt is dat je de DNS van je hoster die de bestanden/website host daar de DNS gebruikt moet worden.
Dat is dus niet waar.
Je gebruikt eigenlijk in zo'n geval de DNS waar de domeinnaam staat niet die van de partij waar je de bestanden neerzet.

Kan wel, maar dan zou je dus 2 DNS servers gebruiken.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/01/2013 15:22:33
Quote Anchor link
Bij de host waar jij het domein hebt staan, staan in principe ook de dns servers. Dit hoeft niet. Maar dan moet je toch bij de host waar jouw domein staat instellen welke dns servers er dan wel gebruikt moeten worden. Ik heb een aantal jaren thuis mijn eigen dns servers gedraaid. Geen enkel probleem.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.