don't exist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/01/2009 15:17:00
Quote Anchor link
Hoi iedereen,

ik heb een vet vage error, waar ik ook niet veel op internet kon vinden.
ik heb een class

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
class online_manager {
    var
$table;
    function
construct () {
        $this->table        = "online";
    }
    function
check_table_exist () {
        $exist        = mysql_query("SELECT `ip` FROM `$this->table` WHERE `ip` = '".mysql_real_escape_string($this->ip_adres)."'") or die (mysql_error ());
    }
}

?>


en uitvoeren:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$online
= new online_manager();
$online->construct();
$online->check_table_exist();
?>


ik krijg steeds als output een witte pagina met de volgende error:
Table 'test.online' doesn't exist
terwijl ik online als tabel heb.

Nou is dit mijn database gegevens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$db
= array (
    'host' => 'localhost',
    'user' => 'root',
    'pass' => '',
    'dbname' => 'test'
);
?>


zou het komen omdat mijn dbname word gemengd met mijn tabel? en hoe is dit op te lossen?

want ik heb zo'n tabel proberen te maken, maar kreeg een error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
MySQL retourneerde:

#1103 - Incorrect table name 'test.online'
?>


Met vriendelijke Groeten,
Peter
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:29:56
 
Satsume

Satsume

13/01/2009 15:39:00
Quote Anchor link
test.online is inderdaad [DB_NAAM].[TABEL_NAAM], zo verwijst mysql over het algemeen, dat is zeker niet de error.

Haal iig de backticks weg in je query en bouw hem lees baar op:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$sSQL
= "
SELECT
 ip
 FROM "
.$this->table."
  WHERE ip = '"
.mysql_real_escape_string($this->ip_adres)."'";
?>


daarnaast zou ik echt beginnen met twijfelen aan of online wel bestaat.
Dit is iig je query na het parsen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
SELECT
 ip
 FROM online
  WHERE ip = '192.168.0.1'


Verander het IP adres naar een bestaand adres en mep deze query even in phpmyadmin, kijk even of je dezelfde error krijgt.

edit: *KuchNederlandsIsMijnGoeisteVakKuch*
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Satsume
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/01/2009 16:53:00
Quote Anchor link
Satusme, bedankt het is gelukt
maar waarom doet ie het dan zo? want ik ben dit echt nog nooit tegengekomen.
 
Jeroen

Jeroen

13/01/2009 17:02:00
Quote Anchor link
Peter,

Als je construct veranderd naar __construct word dit automatisch uitgevoerd.

Kijk maar eens naar onderstaande link:
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/541/1397/
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/01/2009 18:07:00
Quote Anchor link
@jeroen, ja-ja ik ga wel een keer update naar php 5.


maar ik wou weten wat het verschil uitmaakte als ik deze quote ` gebruik of deze quote '. Want je kunt ze allebei wel gebruiken maar soms weer niet.. Is wel handig als ik weet welke fout is een waarom.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/01/2009 18:23:00
Quote Anchor link
Quote:
deze quote ` gebruik of deze quote '
Die eerste is geen quote maar een backtick. Die gebruik je in principe helemaal nooit in je PHP scripts. Je komt ze nog wel eens tegen in slechte MySQL queries waarin ze gebruikt kunnen worden om gereserveerde woorden als kolom of tabelnaam te gebruiken, maar dat wil je echt niet.

Kortom, altijd ' (of ") gebruiken en ` ritueel verbranden... :-)
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/01/2009 18:47:00
Quote Anchor link
echt.. sometime i am amazed about your knowledge blanche.
O_O
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.