doorsturen geeft een error in de browser...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

12/06/2011 19:03:09
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik heb een inlog systeem gebouwd,
deze werkt prima.. als iemand inlogt wordt deze persoon automatisch doorgestuurd naar: profiel.php?page=nickname

maar dan krijg ik een fotumelding in google chrome:
Fout 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Er zijn te veel omleidingen.

en in firefox deze:
Firefox heeft vastgesteld dat de server het verzoek voor dit adres doorverwijst op een manier die nooit zal eindigen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
session_start();
if (isset($_SESSION['lidnr']) && isset($_SESSION['nickname'])) {
    $nick = $_SESSION['nickname'];
    header("location: profiel.php?page=$nick");
}

?>


kan iemand me hiermee helpen?!

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:49:24
 
- SanThe -

- SanThe -

12/06/2011 19:10:25
Quote Anchor link
En hoe heet bovenstaand bestandje?
 
Gerhard l

gerhard l

12/06/2011 19:10:25
Quote Anchor link
de fout melding zegt het al, je wordt te vaak omgeleid, je stuurt een header naar profiel.php en daar gaat dus iets mis want hij wordt weer doorgestuurd naar een andere pagina en ga zo maar doen, hij word doorgestuurd maar nergens wordt een pagina geladen.

Er gaat dus iets mis op de profiel pagina kijk daar naar de header locations. en ik zou ook proberen om je vars buiten quotes te halen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
session_start();
if (isset($_SESSION['lidnr']) && isset($_SESSION['nickname'])) {
    $nick = $_SESSION['nickname'];
    header("location: profiel.php?page=".$nick);
}

?>
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

12/06/2011 19:12:49
Quote Anchor link
och ja stom!...
dat was het gerhard....
in de file inloggen.php word je doorgestuurd naar profiel.php?page=$nick
maar in profiel.php ook..
dus daar blijft hij eindeloos lang doorsturen!

dankjewel voor de scherpe opmerking haha!:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.