doorsturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »
Rik S

Rik S

27/10/2007 18:15:00
Quote Anchor link
ik wil graag een pagina doorsturen via
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Location: index.php");
?>

maar dan niet naar index.php, maar naar
$_SERVER['HTTP_REFERER']
, alleen als ik dat invul werkt het niet, weet iemand toevallig een oplossing hiervoor?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rik S
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:59:06
 
Kalle P

Kalle P

27/10/2007 18:18:00
Quote Anchor link
'HTTP_REFERER'
The address of the page (if any) which referred the user agent to the current page. This is set by the user agent. Not all user agents will set this, and some provide the ability to modify HTTP_REFERER as a feature. In short, it cannot really be trusted.

bron: php.net

Je kan beter ergens de voorgaande site opslaan (als die tenminste van jou site komt) in een sessie bv.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

27/10/2007 18:19:00
Quote Anchor link
HTTP_REFERER is waar de persoon vandaan komt.. Ik vind hem wel heel lol.. Erg Rita Verdonk-achtig.

Probleem is waarschijnlijk dat jij je pagina gewoon opent en dan bestaat HTTP_REFERER niet.
 
Rik S

Rik S

27/10/2007 18:30:00
Quote Anchor link
nou het probleem volgens php is dat er een onverwachtte string in die regel staat, maar het is wel zeker dat HTTP_REFERER bestaat, want er staat als regel ervoor :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($_SERVER['HTTP_REFERER']){
?>

verder vind ik het wel origineel dat ik vergeleken wordt met rita verdonk :P,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rik S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/10/2007 18:31:00
Quote Anchor link
Je kunt het ook nog met JavaScript proberen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script type="text/javascript">
    function init () {
        setTimeout ("history.go (-1)", 5000);
    }
    window.onload = init;
</script>
 
Kalle P

Kalle P

27/10/2007 18:32:00
Quote Anchor link
@jan
Maar dat wil je niet als iemand op je site komt en dan weer terug wordt gestuurd naar de voorgaande site. Tenzij je graag bezoekers kwijt wilt of ze wilt irriteren.

edit:
tis niet erg gebruiksvriendelijk laat ik het daar op houden in sommige gevallen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
PHP Newbie

PHP Newbie

27/10/2007 18:34:00
Quote Anchor link
Gerben Jacobs schreef op 27.10.2007 18:19:
HTTP_REFERER is waar de persoon vandaan komt.. Ik vind hem wel heel lol.. Erg Rita Verdonk-achtig.

Probleem is waarschijnlijk dat jij je pagina gewoon opent en dan bestaat HTTP_REFERER niet.


Tsss...

Ontopic:

Hoe zet jij die HTTP_REFERER erin? Laat dat stukje code even zien, en zet eventueel even dit op je pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo '<pre>'.print_r($_SERVER, true).'</pre>';
?>


Dan kun je zien of de HTTP_REFERER geset is :-)

Edit:

@Kalle

Na bijvoorbeeld inloggen is het niet storend om een bezoeker terug te zenden naar de pagina waar hij vandaan kwam...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/10/2007 18:36:00
Quote Anchor link
Net even getest, en deze werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if ($_SERVER['HTTP_REFERER']) {
        header ('Location: ' . $_SERVER['HTTP_REFERER']);
    }

?>


@ Kalle: klopt, maar misschien is het voor gebruik op de standaard notfound pagina binnen je eigen site wel handig.
 
Rik S

Rik S

27/10/2007 18:36:00
Quote Anchor link
ik heb twee dingen geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if($_SERVER['HTTP_REFERER']){
header("Location: $_SERVER['HTTP_REFERER'] ");
}
else{
header("Location: index.php");
}


en

if($_SERVER['HTTP_REFERER']){
header("Location: " . $_SERVER['HTTP_REFERER'] " . );
}else{
header("
Location: index.php");
}

?>


edit:
bedankt Jan die werkt inderdaad!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rik S
 
PHP Newbie

PHP Newbie

27/10/2007 18:39:00
Quote Anchor link
Henry906 - Rik schreef op 27.10.2007 18:36:
ik heb twee dingen geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if($_SERVER['HTTP_REFERER']){
header("Location: $_SERVER['HTTP_REFERER'] ");
}
else{
header("Location: index.php");
}


en

if($_SERVER['HTTP_REFERER']){
header("Location: " . $_SERVER['HTTP_REFERER'] " . );
}else{
header("
Location: index.php");
}

?>


edit:
bedankt Jan die werkt inderdaad!


Bij de eerste moet je de variabele buiten de quotes halen. Bij de tweede kun je aan de kleurtjes al zien dat het verkeerd gaat.
 
Kalle P

Kalle P

27/10/2007 18:41:00
Quote Anchor link
@phpnaabje
Stel ik ga van ajax.netwerk.to naar phpnewbie.nl/login.php --> log daar in en dan word ik terug gestuurd naar ajax.netwerk.to waar ik dan een x niet naar toe wil. Ja erg niet storend. :D

@jan
Ik blijf erbij, dan misschien een verschil in denken en over bezoekers(/prospects) verliezen/winnen :D.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

27/10/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Kalle schreef op 27.10.2007 18:41:
@phpnaabje
Stel ik ga van ajax.netwerk.to naar phpnewbie.nl/login.php --> log daar in en dan word ik terug gestuurd naar ajax.netwerk.to waar ik dan een x niet naar toe wil. Ja erg niet storend. :D


pagina 1: inlogformulier
pagina 2: inlogformulier handler, stuurt terug naar pagina 1

Lijkt me niets mis mee...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/10/2007 21:46:00
Quote Anchor link
Quote:
pagina 1: inlogformulier
pagina 2: inlogformulier handler, stuurt terug naar pagina 1
Dan zou ik kiezen om gewoon te verwijzen naar het inlogformulier. Op die manier weet je ook zeker dat iemand die jouw verwerkingspagina op een onjuiste manier bezoekt, doorgestuurd wordt naar je loginpagina.
 
PHP erik

PHP erik

27/10/2007 22:11:00
Quote Anchor link
HTTP_REFERER moet je eigenlijk vrijwel nooit gebruiken, zeker niet voor dit soort dingen. Gewoon een history bijhouden ergens, geen gepruts met gegevens die van een browser komen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.