Doorsturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

07/08/2010 17:40:19
Quote Anchor link
Ik wil graag dat als je naar mijn site gaat dat je eerst een plaatje krijgt van bijv. reclame ofzo en dat je dan na 5 sec doorgaat naar de gewone site. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:36:31
 
Niels K

Niels K

07/08/2010 17:44:51
Quote Anchor link
meta refresh.. maar ik raad dit niet aan. Veel gebruikers klikken als het te lang duurt weg.
Gewijzigd op 07/08/2010 17:45:12 door Niels K
 
Jaron T

Jaron T

07/08/2010 17:52:07
Quote Anchor link
Inderdaad meta refresh of een php header, ik zou er wel een 'Skip' knopje oid bijmaken.. of een duidelijke teller die aangeeft dat het 5..4... seconden duurt.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/08/2010 18:15:31
Quote Anchor link
Op dat soort sites ben ik altijd direct weer weg.
 
Niek s

niek s

07/08/2010 18:38:31
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 07/08/2010 18:15:31:
Op dat soort sites ben ik altijd direct weer weg.


+1
 
Niels K

Niels K

07/08/2010 19:03:21
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 07/08/2010 18:15:31:
Op dat soort sites ben ik altijd direct weer weg.


Inderdaad.. Op een één of andere manier heb ik dan altijd het gevoel dat het om een on-professionele website gaat..
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/08/2010 20:34:08
Quote Anchor link
Ben gelijk vertrokken; kom op een site omdat ik iets wil weten, niet om naar reclame te kijken.
 
- Raoul -

- Raoul -

07/08/2010 20:58:27
Quote Anchor link
Een bannertje boven/naast de pagina moet wel lukken, zonder die loader.
De gemiddelde internetter is namelijk vrij ongeduldig.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

07/08/2010 22:18:44
Quote Anchor link
Omdat ik zo aardig ben xD

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

header('Refresh: 3; url=#link');

// 3 sec delay

?>
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

08/08/2010 16:44:42
Quote Anchor link
maar hoe zorg ik dat ie eerst naar de pagina met de reclame gaat?
ik kan hem niet index noemen want ik heb een joomla site en daar draait alles op die index
 

08/08/2010 22:53:02
Quote Anchor link
Ik zou het niet op een website van een voetbalvereniging doen...
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

09/08/2010 10:49:15
Quote Anchor link
Het was ook niet mijn idee maar ik werd gevraagd of ik even wou kijken of het kan..
 
Johan Dam

Johan Dam

09/08/2010 11:16:09
Quote Anchor link
Als je niet eerst naar de reclame wilt verwijzen, kan je javascript gebruiken om een enorme div met de reclame bovenop alles te zetten (position absolute, hoge z-index, etc) dmv een setTimeout kan je die weer weghalen.

Controlleer met php de sessie, is het een nieuwe, dan echo je de benodigde code, is het een 'ouwe' sessie, dan niet. Zo ziet een gebruiker de reclame alleen als hij net op de website komt.

Toch, tenzij je echt een unieke super geweldige service bied waar mensen echt niet zonder kunnen, zal je 99% van de gebruikers verliezen.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

09/08/2010 11:49:47
Quote Anchor link
Ik heb liever een aparte pagina met reclame zoals vi.nl heeft dan zo'n vreselijke div die bovenop de pagina komt zoals "Wil je meedoen met onze enquete"???

@TS, gebruik javascript:

setTimeout('window.location="http://www.mijnsite.nl/index.php"', 5000);//ga naar de homepage na een timeout van 5000 milliseconden (=5 seconden)
 
Johan Dam

Johan Dam

09/08/2010 13:04:58
Quote Anchor link
@Jordy, mee eens over die aparte pagina, maar gebruik geen JS, wat als iemand die uit heeft staan, site kapot!
 
Chris -

Chris -

09/08/2010 13:15:02
Quote Anchor link
De topicstarter vraagt om een oplossing, niet om jullie mening...
 

09/08/2010 13:21:34
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 09/08/2010 13:15:02:
De topicstarter vraagt om een oplossing, niet om jullie mening...


De oplossing is het niet te doen.

Een fietsenmaker vraagt ook aan je waarom je een
Afbeelding
zou willen. Als je dan zegt dat je
Afbeelding
wilt, dan adviseert hij je ook een
Afbeelding
ipv een
Afbeelding
 
- SanThe -

- SanThe -

09/08/2010 14:04:51
Quote Anchor link
@Karl: Super antwoord. ;-)
Toekomstdroom: Striptekenaarfotograaf?
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

09/08/2010 20:10:19
Quote Anchor link
Ik denk dat ik het inderdaad maar niet doe, toch bedankt voor de moeite iedereen!
 
Niek s

niek s

09/08/2010 22:23:16
Quote Anchor link
JanWillem DieHard op 09/08/2010 20:10:19:
Ik denk dat ik het inderdaad maar niet doe, toch bedankt voor de moeite iedereen!


Hmm, je tot nu toe beste idee in dit topic :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/08/2010 23:20:16
Quote Anchor link
Niek s op 07/08/2010 18:38:31:
SanThe Nvt op 07/08/2010 18:15:31:
Op dat soort sites ben ik altijd direct weer weg.


+1

+2
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.