Doorverwijzen na een formulier is ingevuld en gestuurd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kaan Tuncer

Kaan Tuncer

15/05/2011 15:03:37
Quote Anchor link
Kan niet doorverwijzen na het formulier ingevuld en verstuurd is[/list]

Ik heb een kleine formuliertje gemaakt en hij verstuurd de informatie naar me email. Maar ik wil nadat de informatie verstuurd is graag naar een nieuwe pagina waar staat: Bedankt voor het sturen. Of juist een error pagina dat het niet gelukt is. Kan iemand zien waar het probleem aan ligt?

Ik zou ook graag de email die binnenkomt willen opmaken maar met welke aanhaling tekens moet ik daarvoro ook alweer gebruiken?

Mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$subject
= $_POST['subject'];
$name = $_POST['name'];
$detail = $_POST['detail'];
$mail_from = $_POST['customer_mail'];
$message = "$subject $detail $name $mail_from";
$header = "from: $name";
$to = '[email protected]';
$send_contact=mail($to,$subject,$message,$header);

if($send_contact){
$URL = "http://www.designdelivery.nl/sinema/V2/nl_succes.php";
}

else {
$URL = "http://www.designdelivery.nl/sinema/V2/nl_error.php";
}

?>


Met vriendelijke groeten,

Kaan
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:41:16
 

15/05/2011 15:06:14
Quote Anchor link
header("Location: ".$URL);

zo? (Het doorsturen dan)
 
Kaan Tuncer

Kaan Tuncer

15/05/2011 15:09:13
Quote Anchor link
Waar zou ik dat dan moeten plaatsen?
Want nu lijkt het alsof mijn if en else functie helemaal niet werkt..
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

15/05/2011 15:38:00
Quote Anchor link
Juiste Headers;Mail opmaak



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$subject
= $_POST['subject'];
$name = $_POST['name'];
$detail = $_POST['detail'];
$mail_from = $_POST['customer_mail'];
$message = "$subject $detail $name $mail_from";
$header = "from: $name";
$to = '[email protected]';
$send_contact=mail($to,$subject,$message,$header);

if($send_contact){
$URL = "http://www.designdelivery.nl/sinema/V2/nl_succes.php";
header("Location: ".$URL);
}

else {
$URL = "http://www.designdelivery.nl/sinema/V2/nl_error.php";
header("Location: ".$URL);
}

?>
Gewijzigd op 15/05/2011 15:43:43 door Ocirina Ocirina
 
Rowdy van der Meer

Rowdy van der Meer

16/05/2011 11:00:24
Quote Anchor link
Als je header(); gebruikt denk er dan wel aan dat er voor de header(); geen html output mag zijn dit gaf mij in het begin altijd heel veel frustratie :)
 
Arjan -

Arjan -

16/05/2011 11:16:46
Quote Anchor link
Gewoon op de pagina waar je de email verzend werken met conditions (if else etc. ) om de bedankmelding danwel foutmelding weer te geven. Gebruik maken van een header is niet nodig.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.