doorverwijzen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »
Koen

Koen

06/11/2007 18:23:00
Quote Anchor link
ik zit met een klein probleempje
ik heb een login script die wel werkt.. alleen niet zoals ik het wil.
Als ik ben ingelogd, verdwijnen de login 'bars', en daarvoor in plaats komt een hyperlink naar de beveiligde site (kan je echt alleen in als je ingelogd ben) en een uitlog link. Ik wil echter dat als ik ingelogd ben... dat de beveiligde site automatisch opent.. en dat is dus het probleem.

index 6 (let niet op de naam) is de inlogpagina... voorbeeld is de beveiligde pagina

wie kan me hierbij helpen
kon helaas de code niet veel kleiner maken aangezien ik bang ben dat jullie dan wat missen
Groeten

Koen

Mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
require("connect.php"); // connectie met database maken en database selecteren
session_start(); // start een sessie of zet een sessie voort

// controleer hier of iemand inlogt - dit moet _voor_ de <HTML>-tag gebeuren gebeuren

if(isset($_POST['login'])) {
  if(trim($_POST['naam']) <> "" && trim($_POST['wacht']) <> "") {
    // naam en wachtwoord zijn ingevuld. Haal het (versleutelde) wachtwoord en
    // het gebruikersniveau dat bij deze gebruikersnaam hoort uit de database op
    // en vergelijk dit wachtwoord met het in het formulier opgegeven wachtwoord.


    $naam  = $_POST['naam'];
    $wacht = md5($_POST['wacht']);
    $res = mysql_query("SELECT id, pass, level FROM users where name='".$naam."'") or die(mysql_error("Gebruikersnaam/Wachtwoord klopt niet"));

    // Als er een resultaat is, oftewel er bestaat een gebruiker met de naam $naam
    if(mysql_num_rows($res) > 0) {
      $row = mysql_fetch_assoc($res);
      // aanname: het wachtwoord in de database is eenmalig gehashed mbv de functie md5()
      // vergelijk het opgehaalde wachtwoord met een versleutelde versie van het in het
      // formulier opgegeven wachtwoord

      if(!strcmp($wacht, $row['pass'])) {
        // alle gegevens kloppen

        // v1.2 extra functionaliteit, onthouden login
        // wil de gebruiker zijn gegevens onthouden ?

        if(isset($_POST['memory'])) {
          // set cookie (voor 2 maanden) en onthoud het IP
          // gebruik hierbij het id van de gebruiker

          setcookie("login_cookie", $row['id'].";".$row['pass'], time()+3600*24*31*2, "/");
          $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
          mysql_query("UPDATE users SET last_ip='".$ip."' WHERE id=".$row['id']) or die(mysql_error());
        }


        // vul sessievariabelen
        $_SESSION['suser']    = $naam;         // gebruikersnaam van ingelogd persoon
        $_SESSION['slevel']   = $row['level']; // bijbehorende gebruikersniveau
        $_SESSION['stime']    = time();        // de huidige tijd
        $_SESSION['smaxidle'] = 60 * 60;       // het aantal seconden inactiviteit
      } else {
        // wachtwoorden komen niet overeen, breek de sessie weer af
        $_SESSION = array();
        session_destroy();
        //echo 'Gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen';
      }
      // geef de resultaten van deze query weer vrij
      unset($row);
      mysql_free_result($res);
    }

    // ververs, of de gebruikersnaam/wachtwoord combinatie nou klopt of niet, de pagina
    header("Location: voorbeeld.php");
    echo 'Gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen';
  }
}

?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
// als de (een willekeurige) sessievariabele suser in het sessie-array nog geen waarde heeft
// (dus als iemand nog niet is ingelogd)

if(!isset($_SESSION['suser'])) {
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
} else {
header("Location: voorbeeld.php");
  // de gebruiker is ingelogd - geef een welkomstboodschap oid
  // hier kun je tevens kijken of alle sessievariabelen de goede
  // waarden hebben (debugging)

?>

Hi <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $_SESSION['suser'] ?>
</b>,<br />
<a href="voorbeeld.php">voorbeeld pagina</a><br />
<a href="logout.php">uitloggen</a><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:57:35
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2007 18:37:00
Quote Anchor link
@Koen: Hallo Koen. Dit is een zeer slechte manier van posten. Lees even de regels door en pas je post aan.

Zie
http://www.phphulp.nl/faq/#26
en
http://www.phphulp.nl/faq/#3

SanThe.
 
Koen

Koen

06/11/2007 18:47:00
Quote Anchor link
ik hoop dat het zo een beetje goed is aangepast.. was namelijk niet mijn bedoeling om het tegen de regels te posten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.