Double in database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

24/09/2018 19:15:14
Quote Anchor link
Ik heb een waarde in een database staan die als type double staat.

In mijn pagina heb ik deze code staan.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div class="control-group <?php echo !empty($RVersionError)?'error':'';?>">
 <label class="control-label">Recept Versie.:</label>
   <div class="controls">
     <input name="RVersion" type="text"  placeholder="RVersion" value="<?php echo !empty($RVersion)?$RVersion:'';?>">
  <?php if (!empty($RVersionError)): ?>
 <span class="help-inline"><?php echo $RVersionError;?></span>
 <?php endif; ?>
 </div>
</div>

Maar hij toont niet de waarde ervan, denk dat ik ergens een conversie moet doen of zoiets, wie kan mij helpen waar het fout gaat?
Gewijzigd op 24/09/2018 19:16:04 door Pascal Schuffelers
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:23:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 19:37:01
Quote Anchor link
Wat zegt var_dump?
Gewijzigd op 24/09/2018 19:37:16 door - Ariën -
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

24/09/2018 19:44:23
Quote Anchor link
niks, dat is het hem net.
Lees ik de waarde via crud in om alleen te tonen zie ik de waarde, maar zodra ik wil bewerken laat hij op die plek niks zien.

Ben alles aan het nalopen maar zie geen fout of het woord $RVersion moet iets in php beteken waardoor ik niks zie.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

24/09/2018 19:46:44
Quote Anchor link
Hoe komt de waarde in $RVersion?
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

24/09/2018 19:56:39
Quote Anchor link
Is al opgelost, heb ze omgezet naar decimal.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/09/2018 07:47:41
Quote Anchor link
>> Lees ik de waarde via crud in om alleen te tonen ...

Je leest een waarde niet 'via crud' in. CRUD is slechts een manier van programmeren. Niks meer en niks minder.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.