DreamWeaver, WordPress, CSS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

18/09/2014 14:10:47
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik ben bezig met het bouwen van een WordPress template.
Ik gebruik hiervoor een standaard template, deze heb ik geinstalleerd en geactiveerd. Ik werk met een ftp server, en DreamWeaver, hierin bewerk ik het template lokaal via de style.css -daarna wil ik het lokale dus naar de server sturen, dan doet hij dat ook. maar er vind geen enkele verandering aan het template plaats wanneer ik naar de site ga.
Gewijzigd op 18/09/2014 14:13:36 door Gijs Anoniem
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:53:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/09/2014 14:12:21
Quote Anchor link
Kan je wat meer vertellen over wat je precies doet? Ik kan wel vertellen dat Dreamweaver (als ik het nog steeds goed heb) geen PHP-scripts kan uitvoeren.
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

18/09/2014 14:39:50
Quote Anchor link
Ik heb mijn bericht aangepast, Dit moet voldoende info zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/09/2014 14:42:18
Quote Anchor link
Heb je al CTRL+F5 gedaan in je browser, of heb je misschien een Chache-plugin die in de weg ligt?
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

18/09/2014 14:47:04
Quote Anchor link
Geen resultaat, de fout zit hem waarschijnlijk in het lokale update naar de server..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/09/2014 14:54:49
Quote Anchor link
Controlleer ook even of het pad wel correct is waarnaar je uploadt.
Probeer ook eens met een nieuw tijdelijk testbestandje met een willekeuige inhoud , of je deze na het uploaden op de juiste plek kan aanroepen.

Wat niet voorheen niet bestond zal dan ook niet gecached worden.
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

18/09/2014 15:30:51
Quote Anchor link
Dit was een hele slechte fout.. ik had de width op 100% gezet alleen de bovenste menu werd niet de breedte van de hele pagina, Ik weet niet of er nog andere manier zijn om een menubar responsive te houden en over de gehele breedte van de pagina te laten staan? ik heb nu alleen pas :

.header-layout-3 .site-navigation .nav-menu {
margin-bottom: 0;
width: 100%;
background-color: rgb(93,93,93);
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

18/09/2014 17:16:25
Quote Anchor link
Gijs er zijn vele responsive menu's te vinden. Google gewoon eens op "responsive menu css" en laat je inspireren.

Tip: Maak je browser-venster smaller om te zien wat er gebeurt.
Gewijzigd op 18/09/2014 17:17:16 door Frank Nietbelangrijk
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.