dropdown menu geeft waardes niet weer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Evoken

Evoken

16/11/2007 09:44:00
Quote Anchor link
Ik probeer een drop down menu te maken met gegevens die uit een tabel komen. De query werkt gewoon in een sql programma dus dat zit wel goed. Het ligt aan het php gedeelte waneer ik de waardes in het drop down menu wil proppen. mijn script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
$username
= 'test';
$password= 'tester';
$db='(DESCRIPTION =
  (ADDRESS = (PROTOCOL = TCP)(HOST = buzaw000568)(PORT = 1521))
   (CONNECT_DATA =
      (SERVER = DEDICATED)
      (SERVICE_NAME = testje)
   )
)'
;

$connection = oci_connect($username, $password, $db);
if (!$connection) {
  $e = oci_error();  
  echo htmlentities($e['message']);
}


$stmt = oci_parse($connection, "SELECT stuurgegeven_id, omschrijving from stuurgegevens where stuurgegeven_id between 1 and 25");
oci_execute($stmt);

if (!$stmt) {
  $e = oci_error($connection);  
  echo htmlentities($e['message']);
}

echo "<select name=\"deelgemeente\" value=\" " . $_POST['deelgemeente'] . " \">";
while($row = oci_fetch_array($stmt))
{

    echo '<option value="'.$row['stuurgegeven_id'].'">'.$row['omschrijving'].'</option>';
}

echo '</select>';
?>


ik krijg het drop down menu wel te zien maar er staat helemaal niks in.. Nu is het zo dat er een aantal deelgemeentes in deze tabel staan en ik ze dusi n dat dropdown menu wil hebben zodat de gewenste gelsecteerd kan worden. Misschien kan iemand mij wat verder helpen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Evoken
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:30:39
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

16/11/2007 10:25:00
Quote Anchor link
Ik zie niet echt iets verkeerd ofzo. Misschien heet je veld niet 'omschrijving'
 
Evoken

Evoken

16/11/2007 10:32:00
Quote Anchor link
nee veldnaam klopt. ik heb even een desc gedaan in sql plus voor de zekerheid bedankt. maar het gekke is dat met dit stukje code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
echo "<select name=\"deelgemeente\" value=\" " . $_POST['deelgemeente'] . " \">";
while ($rij = oci_fetch_array ($stmt, OCI_BOTH)) {
    echo "<option value=".$row['STUURGEGEVEN_ID'].">". $rij['OMSCHRIJVING']." </option>";

    echo"</select> ";

?>



wel output krijg maar (ik heb 11 deelgemeentes in de tabel) hij propt dan telkens alleen de 1ste in het drop down menu en de rest er naast :\

voeg ik nog een
echo "<option value=".$row['STUURGEGEVEN_ID'].">". $rij['OMSCHRIJVING']." </option>";

toe: dan geeft hij de eerste deelgemeente 2 keer in het drop down menu weer en de rest van de deelgemeentes er 2 keer naast in een rij achter elkaar
 
- SanThe -

- SanThe -

16/11/2007 10:39:00
Quote Anchor link
Gebruik je wel { en } op de goede plaats, dus sluiten voor </select>, Ik zie het niet.

Verder STUURGEGEVEN_ID is niet hetzelfde als stuurgegeven_id.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

16/11/2007 10:40:00
Quote Anchor link
Ummm in die laatste code ben je een } vergeten na de <option>, dat is waarschinlijk waardoor ie het 'er buiten plaatst'.

Maar dan snap ik nog niet waarom die eerste code het niet doet?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/11/2007 10:43:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$stmt
= oci_parse($connection, "SELECT stuurgegeven_id, omschrijving from stuurgegevens where stuurgegeven_id between 1 and 25");
oci_execute($stmt);

if (!$stmt) {
  $e = oci_error($connection);  
  echo htmlentities($e['message']);
}

?>


Detail:

Waarom maak je het statement. Dan voor je hem uit. En dan kijk je pas of het goed is gegaan.

Kan natuurlijk aan mij liggen maar iets in die volgorde klopt niet.
 
Evoken

Evoken

16/11/2007 10:44:00
Quote Anchor link
STUURGEGEVEN_ID verandert in stuurgegeven_id. maar het verandert niks aan de situatie.

maar hartelijk dank SanThe het was idd de } ik sloot hem af na mijn </select> nu verandert voor de </select> en na de echoes. Het is nu zoals ik het wil een stomme fout maar ik keek er gewoon echt overheen. Nogmaals bedankt :)
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/11/2007 10:44:00
Quote Anchor link
Gerben Jacobs schreef op 16.11.2007 10:40:
Ummm in die laatste code ben je een } vergeten na de <option>, dat is waarschinlijk waardoor ie het 'er buiten plaatst'.

Maar dan snap ik nog niet waarom die eerste code het niet doet?


Dat klopt niet bij mijn weten. Als je de { en de } vergeet dan voert hij bij mijn weten alleen de regel direct na de while uit
 
Evoken

Evoken

16/11/2007 10:47:00
Quote Anchor link
@ jacco hde oplossing van santhe heeft me gehlopen en over die stmt ik voer hem uit en zeg daarna dat als hij niet uitgevoerd kan worden dan een foutmelding geven (waarom het niet uitgevoerd kan worden) dit heb ik van een oracle site lijkt me sterk hun het fout hebben. Als ik expres een fout maak in mn stmt dan geeft hij dit ook aan, maar bedankt voor jullie reacties mensen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Evoken
 
- SanThe -

- SanThe -

16/11/2007 10:51:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 16.11.2007 10:44:
Als je de { en de } vergeet dan voert hij bij mijn weten alleen de regel direct na de while uit

Dat klopt, maar als je goed kijkt staat er een { achter de while() maar je ziet niet waar die weer gesloten wordt. Vandaar mijn opmerking.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.