dropdown menu probleem [opgelost]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »
Marco Eilander

Marco Eilander

02/08/2015 00:50:27
Quote Anchor link
Probleem is inmiddels opgelost.

Hallo,

ik probeer mijn menu te stijlen, maar het werkt niet zoals het zou moeten.
Ook werken bij mij de first-child en de last-child niet (geen idee hoe dat komt.)


Dit is het nu :
Afbeelding


html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="menu.css"/>
<div id='cssmenu' style="margin-top:20px;">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
   <li class='has-sub'><a href='#'><span>Community</span></a>
      <ul>
         <li><a href="">Statistics</a></li>
         <li><a href="hiscores.php">HiScores</a></li>
         <li><a href="npc-list.php">NPC list</a></li>
      </ul>
   </li>
   <li class='has-sub'><a href='#'><span><b>sulanum</b></span></a>
      <ul>
        <li><a href="inventory.php">Inventory</a></li>
         <li><a href="myskills.php">Skills</a></li>
          <li><a href="shop.php">Shop</a></li>
          <li><a href="">Account settings</a></li>
          <li><a href="logout.php">Log out</a></li>
      </ul>
   </li>  
  
   <li class='has-sub'><a href='#'><span>komt nog</span></a>
      <ul>
        <li><a href="city.php">City</a></li>
        <li><a href="fight.php">Fight</a></li>
        <li><a href="slayer.php">Slayer tasks</a></li>
        <li><a href="travel.php">Travel</a></li>
      </ul>
   </li>
</ul>
</div>        



css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
#cssmenu ul,
#cssmenu li,
#cssmenu span,
#cssmenu a {
  margin: 0;
  padding: 0;
  position: relative;
}
#cssmenu {
  position:relative;
  top:-20px;
  left:-7px;
  margin:0 auto;
  height:60px;
  width: 1000px;
}
#cssmenu:after,
#cssmenu ul:after {
  content: '';
  display: block;
  clear: both;
}
#cssmenu a {
  background: rgba(0,0,0,0.0);
  color: #ffffff;
  display: block;
  font-family: Helvetica, Arial, Verdana, sans-serif;
  padding: 19px 20px;
  text-decoration: none;
}

#cssmenu a:nth-child(even){

border-right:1px solid #39444B;
}

#cssmenu a:nth-child(odd){
border-left:1px solid #39444B;

}
#cssmenu ul {
  list-style: none;
}
#cssmenu > ul > li {
  display: inline-block;
  float: left;
  margin: 0;
}
#cssmenu.align-center {
  text-align: center;
}
#cssmenu.align-center > ul > li {
  float: none;
}
#cssmenu.align-center ul ul {
  text-align: left;
}
#cssmenu.align-right > ul {
  float: right;
}
#cssmenu.align-right ul ul {
  text-align: right;
}
#cssmenu > ul > li > a {
  color: #ffffff;
  font-size: 12px;
}
#cssmenu.align-right  ul  li  a :last-child{
  color: #ffffff;
  font-size: 12px;

}

#cssmenu > ul > li:hover:after {
  content: '';
  display: block;
  width: 0;
  height: 0;
  position: absolute;
  left: 50%;
  bottom: 0;


}
#cssmenu > ul > li:first-child > a {

}
#cssmenu.align-right > ul > li:first-child > a,
#cssmenu.align-center > ul > li:first-child > a {
  border-radius: 0;
  -moz-border-radius: 0;
  -webkit-border-radius: 0;
}
#cssmenu.align-right > ul > li:last-child > a {
  border-radius: 0 5px 0 0;
  -moz-border-radius: 0 5px 0 0;
  -webkit-border-radius: 0 5px 0 0;
}
#cssmenu > ul > li.active > a,
#cssmenu > ul > li:hover > a {
  color: #ffffff;
  box-shadow: inset 0 0 3px #000000;
  background: rgba(0,0,0,0.5);
}
#cssmenu .has-sub {
  z-index: 1;
}
#cssmenu .has-sub:hover > ul {
  display: block;
}
#cssmenu .has-sub ul {
  display: none;
  position: absolute;
  width: 200px;
  top: 100%;
  left: 0;
}
#cssmenu.align-right .has-sub ul {
  left: auto;
  right: 0;
}
#cssmenu .has-sub ul li {
  *margin-bottom: -1px;
  

}
#cssmenu .has-sub ul li a:first-child {

}
#cssmenu ul li a{
border-bottom:1px solid #39444B;
border-top:1px solid #39444B;
}
#cssmenu ul li a:last-child{
border-right:1px solid #39444B;
}
#cssmenu .has-sub ul li a {
  background: url('images/background-main.jpg');
  font-size: 11px;
  filter: none;
  display: block;
  line-height: 120%;
  padding: 10px;
  color: #ffffff;
}
#cssmenu .has-sub ul li:hover a {
  *background: #0c7fb0;
}
#cssmenu .has-sub ul{
margin-top:-1px;
}
#cssmenu ul ul li:hover > a {
  color: #ffffff;
  
}
#cssmenu .has-sub .has-sub:hover > ul {
  display: block;
}
#cssmenu .has-sub .has-sub ul {
  display: none;
  position: absolute;
  left: 100%;
  top: 0;
}
#cssmenu.align-right .has-sub .has-sub ul,
#cssmenu.align-right ul ul ul {
  left: auto;
  right: 100%;
}
#cssmenu .has-sub .has-sub ul li a {
  background: #0c7fb0;

}
#cssmenu .has-sub .has-sub ul li a:hover {
  background: #0a6d98;
  
}
#cssmenu ul ul li{


}
#cssmenu ul ul li.last > a,
#cssmenu ul ul li:last-child > a,
#cssmenu ul ul ul li.last > a,
#cssmenu ul ul ul li:last-child > a,
#cssmenu .has-sub ul li:last-child > a,
#cssmenu .has-sub ul li.last > a {


}


Hopelijk komen jullie eruit, wat ik ook doe, het werkt niet.
Alles moet een border hebben van 1 pixel, maar mogen niet zorgen voor 2 pixel borders zoals bij home en community.
Ook moet er een border zichtbaar zijn boven "inventory" en "sulanum".

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 02/08/2015 11:10:05 door Marco Eilander
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:54:56
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/08/2015 12:09:18
Quote Anchor link
Fijn dat het is opgelost.

Het kan handig zijn om je oplossing te delen, zodat andere mensen hier ook iets aan hebben.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.