dropdown menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Gert Molemans

Gert Molemans

10/05/2016 19:00:15
Quote Anchor link
hallo allemaal

Ik zou graag uit mij sql datebase data willen ophalen en dit in een dropdown menu zetten. Maar mijn dropdown menu ziet er uit als een klein vierkantje zie foto
Afbeelding

het dropdown menu lijkt wel te werken want hoe meer data ik er in stop hoe langer hij uitklapt

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

$conn
= new mysqli('localhost', 'root', '', 'db_scholen')
or die ('Cannot connect to db');

    $result = $conn->query("select id, lokaal from tb_0042");
    
    echo "<html>";
    echo "<body>";
    echo "<select name='id'>";

    while ($row = $result->fetch_assoc()) {

                  unset($id, $name);
                  $id = $row['id'];
                  $name = $row['lokaal'];
                  echo '<option value="'.$lokaal.'">'.$lokaal.'</option>';
                
}


    echo "</select>";
    echo "</body>";
    echo "</html>";
?>


weet iemand hier een oplossing voor?

Groeten Gert
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:41:06
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

10/05/2016 19:10:34
Quote Anchor link
Een aantal zaken.
Begin eens met niet zinloos variabelen te kopieren, zie regels 15 t/m 16. Gebruik in regel 17 gewoon de verschillende $row elementen. En als je toch aan het kijken bent, de reden is heel eenvoudig omdat je hele andere variabelen probeert te gebruiken in regel 17 dan je ervoor set.
 
Gert Molemans

Gert Molemans

10/05/2016 20:08:18
Quote Anchor link
Dag Ben

Bedankt voor de snelle reactie
ik heb het wat aangepast
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

$conn
= new mysqli('localhost', 'root', '', 'db_scholen')
or die ('Cannot connect to db');

    $result = $conn->query("select id, lokaal from tb_0042");
    
    echo "<html>";
    echo "<body>";
    echo "<select name='id'>";

    while ($row = $result->fetch_assoc()) {

                
                
                  echo '<option value="'.$row.'">'.$row.'</option>';
                
}


    echo "</select>";
    echo "</body>";
    echo "</html>";
?>


maar achter die *row zou ook nog iets moeten. ik heb geprobeerd
Quote:
echo '<option value="'.$row('lokaal').'">'.$row('lokaal').'</option>';


maar dat lukt niet.

Groeten Gert
 
- SanThe -

- SanThe -

10/05/2016 20:16:32
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$conn
= new mysqli('localhost', 'root', '', 'db_scholen')
or die ('Cannot connect to db');

    $result = $conn->query("select id, lokaal from tb_0042");
    
    echo '<html>';
    echo '<body>';
    echo '<select name="id">';
    while ($row = $result->fetch_assoc())
    {

         echo '<option value="'.$row['id'].'">'.$row['lokaal'].'</option>';
    }
      
    echo '</select>';
    echo '</body>';
    echo '</html>';
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/05/2016 21:18:39
Quote Anchor link
Verder is het ook niet nodig om op elke lijn een echo te plaatsen. Eén echo werkt bovendien ook prima over meerdere regels. Nog beter is om grote lappen HTML buiten PHP-tags te plaatsen.
 
Gert Molemans

Gert Molemans

10/05/2016 22:43:35
Quote Anchor link
dit werk perfect bedankt voor de hulp en de info. is het ook mogelijkt om een vaste groote te geven aan dat dropdown menu?
zodat al mijn menu's want heb er 3 even groot zijn?

Groeten Gert
 
- SanThe -

- SanThe -

10/05/2016 22:47:22
Quote Anchor link
Stylen met CSS.
 
Gert Molemans

Gert Molemans

10/05/2016 22:51:31
Quote Anchor link
goed idee SanThe daar had ik nog niet aan gedacht. Mijn css was gepland om te maken als laatste.

Bedankt allemaal

groeten Gert

Toevoeging op 10/05/2016 23:25:51:

hallo allemaal

misschien nog een vraagje ivm de dropdownbox in de dropdownbox staan lokaalnummer
in mijn database staat een link naar een html file van een grondplan... dit zou ik willen tonen in een iframe.
hoe kan ik er voor zorgen dat het iframe de waarde krijgt uit de database na het aanklikken van een waarde van de textbox?

Groeten Gert

Toevoeging op 10/05/2016 23:36:37:

dit is wat ik al heb
Quote:
<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>ICT Helpdesk - Opmaak ticket</title>
</head>

<body>
<h1>Ticket opmaak</h1>
<p>Lokaal:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
            $conn
= new mysqli('localhost', 'root', '', 'db_scholen')
            or die ('Cannot connect to db');

            $result = $conn->query("select id, lokaal from tb_0042");
        ?>

<form action="ticketopslaan.php" method="post">
<select name="ddmlokaal">'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php  
            while ($row = $result->fetch_assoc())
            {

                echo '<option value="'.$row['lokaal'].'">'.$row['lokaal'].'</option>';
            }
      
        ?>

</select>
</br>

<iframe src=".\grondplannen\0042-lokaal-209.htm"></iframe>
<p>Soort probleem: <select name= "ddmsoort_probleem">
<option value="wifi_probleem">wifi probleem</option>
<option value="Internet_probleem">Internet probleem</option>
<option value="computer_probleem">computer probleem</option>
</select></p>

<p>Onderwerp: <input type="text" name="txtonderwerp"><br> </p>
<p>Beschrijving: </p>
<textarea rows="4" cols="50" name= "txtbeschrijving"> </textarea>
<p>Urgentie: <select name= "ddmurgentie">
<option value="hoog">hoog</option>
<option value="normaal">normaal</option>
<option value="laag">laag</option>
</select></p>
<input type="submit" value="Ticket Indienen"/>
</form>
</body>
</html>


Toevoeging op 10/05/2016 23:56:55:

ik weet dat je kan zeggen

onchange="this.form.submit()

maar hoe kan ik zorgen dat ik dus niet naar een andere pagina ga?
enkel dat de linkt in mijn Iframe een waarde uit de database krijgt.

groeten Gert
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2016 07:26:48
Quote Anchor link
Psst...We hebben i.p.v 'quote' ook 'code'-tags ;-)
 
Gert Molemans

Gert Molemans

11/05/2016 09:10:14
Quote Anchor link
Ok bij deze dan met code tags misschien iets duidelijker
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>ICT Helpdesk - Opmaak ticket</title>
</head>

<body>
    <h1>Ticket opmaak</h1>
      
        <?php
            $conn
= new mysqli('localhost', 'root', '', 'db_scholen')
            or die ('Cannot connect to db');

            $result = $conn->query("select id, lokaal from tb_0042");
        ?>
  
   <form action="ticketopslaan.php" method="post">
   <p>Lokaal: <select name="ddmlokaal">'
        <option value="kies">kies een lokaal</option>
        <?php  
            while ($row = $result->fetch_assoc())
            {

                echo '<option value="'.$row['lokaal'].'">'.$row['lokaal'].'</option>';
            }
      
        ?>

    </select>
   </p>
    
    <iframe src=".\grondplannen\0042-lokaal-209.htm"></iframe>
        <p>Soort probleem:     <select name= "ddmsoort_probleem">
                                <option value="wifi_probleem">wifi probleem</option>
                                <option value="Internet_probleem">Internet probleem</option>
                                <option value="computer_probleem">computer probleem</option>
                            </select></p>
    
        <p>Onderwerp: <input type="text" name="txtonderwerp"><br> </p>
        <p>Beschrijving: </p>
        <textarea rows="4" cols="50" name= "txtbeschrijving"> </textarea>
        <p>Urgentie:    <select name= "ddmurgentie">
                            <option value="hoog">hoog</option>
                            <option value="normaal">normaal</option>
                            <option value="laag">laag</option>
                        </select></p>
        <input type="submit" value="Ticket Indienen"/>
    </form>
</body>
</html>


groeten Gert
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.