Dropdown weergave dubbel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 20:28:30
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een dropdown menu, die zijn gegevens uitt de database haalt.
tot nu toe gaat bijna alles goed.
Ik maak gebruik van twee tabellen uit de database.
een genoemd pag en de andere sitefoto.
als ik in de database tabel pag bijvoorbeeld de naam info en contact heb, word de naam contact 3 keer weer gegeven terwel dat volgens het script maar twee keer moet zijn.
------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

//Query
$query = "SELECT titel FROM pag WHERE status='online' OR status='offline'";

//Query uitvoeren
$uitvoeren = mysql_query($query);

//Begin van dropdown
echo '<select name="soort_foto">';

//While voor data in de dropdown
while($rij = mysql_fetch_assoc($uitvoeren))
{

//De data in de dropdown zetten
echo '<option value='.$sRow['soort_foto'].'>'.$sRow['soort_foto'].'</option>';
echo '<option>'.$rij['titel'].'</option>';
}


//De dropdown beëindigen
echo '</select>';

?>

----------------------
Ik kan maar niet vinden waar die fout zit.
help!
Gewijzigd op 12/10/2012 20:49:31 door Arthur Heijmen
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:30:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 20:36:46
Quote Anchor link
Ik raad je aan om goede foutafhandeling in te bouwen op je query. En waarom gebruik je mysql_real_escape_string() voor een vast en niet aanpasbare waarde?

Deze hoor je alleen bij POST, GET en SESSION te gebruiken.

Die hele WHERE lijkt me trouwens behoorlijk overbodig, iets kan toch online of offline zijn, maar niet iets anders?
Gewijzigd op 12/10/2012 20:39:05 door - Ariën -
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 20:44:04
Quote Anchor link
Haai aar,normaal staat dat er ook in, heb alleen de relevante code
die ik heb geplaatst
en offline , online, archief
Gewijzigd op 12/10/2012 20:45:03 door Arthur Heijmen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 20:48:26
Quote Anchor link
Waar komt $sRow vandaan. Als je data uit twee tabellen ophaalt moet je zeker eens kijken naar Joins.
 
Jaron T

Jaron T

12/10/2012 20:48:43
Quote Anchor link
je geposte code is geen directe reden voor je probleem, wel een tip maak gebruik van IN('online', 'offline') ipv overbodige statements
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 20:51:20
Quote Anchor link
Ik maak hier gebruik van twee tabellen uit de database.

Toevoeging op 12/10/2012 20:53:32:

bedoel je hiermee een array
Jaron T op 12/10/2012 20:48:43:
je geposte code is geen directe reden voor je probleem, wel een tip maak gebruik van IN('online', 'offline') ipv overbodige statements
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 20:54:13
Quote Anchor link
Zit er een koppeling tusssen met id's dan moet je eens kijken naar joins.

Nee, IN() is geen PHParray.
Gewijzigd op 12/10/2012 20:56:00 door - Ariën -
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 20:56:33
Quote Anchor link
Er ia alleen een koppeling tussen de pagina en de afbeelding'.
verder niet

en hoe maak je dan gebruik van IN().
Dit is voor mij de eerste keer dat ik dit tegen kom
Gewijzigd op 12/10/2012 20:57:49 door Arthur Heijmen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 21:03:24
Quote Anchor link
WHERE id IN(1,2,3)

Toevoeging op 12/10/2012 21:05:17:

Zit er een koppeling tusssen met id's dan moet je eens kijken naar joins.
Gewijzigd op 12/10/2012 21:04:51 door - Ariën -
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 21:11:23
Quote Anchor link
Ik begrijp het even niet,
hier is mijn db structuur
--------------------
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `pag` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`titel` varchar(255) default NULL,
`text` text,
`datum` datetime default NULL,
`poss` varchar(10) default NULL,
`status` varchar(10) NOT NULL default 'offline',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `sitefoto` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`soort_foto` varchar(25) default NULL,
`naam_foto` varchar(255) default NULL,
`poss` varchar(10) default NULL,
`text_foto` text,
`status_foto` varchar(10) NOT NULL default 'offline',
PRIMARY KEY (`id`),
UNIQUE KEY `naam_foto` (`naam_foto`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;
--------------------
de koppeling is tussen de titel en soort_foto.
het veld soort_foto, krijg dan de input van de titel.
Gewijzigd op 12/10/2012 21:14:32 door Arthur Heijmen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 21:15:35
Quote Anchor link
Tussen welke twee velden ligt de koppeling?
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 21:18:15
Quote Anchor link
de koppeling is tussen de titel uit tabel PAG en soort_foto uit de tabel sitefoto.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 21:21:15
Quote Anchor link
Is een idnummer niet makkelijker als je de titel later aan wilt passen? En wat heb je al geprobeerd met joins?
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

12/10/2012 21:23:56
Quote Anchor link
Ik ben nog aan het lezen op het internet over Joins.
Maar ik zal ook even kijken wat ik kan veranderen in het database structuur.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.