[dropdown]Dropdownmenu zonder buttom

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »
DDragonz

DDragonz

27/09/2008 22:59:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,
Ik heb weer eens een vraag die ik niet zelf vind op google. Ik wil dus een dropdown menu (keuzemenu van een standaard html formulier) hebben, maar met het verschil dat men niet eerst de keuze maakt en dan op een knop drukken. Maar dat die gelijk verwerkt in een GET naar de zelfde pagina.
Als dit zonder javascript zou gaan dan zou ik die optie willen hebben, maar naar wat ik weet is dat niet mogenlijk en moet het dus met javascript gebeuren. Een onclick-event?

Heeft iemand misschien toevallig ergens een voorbeeld of kan je er zelf een voorbeeld geven dan zou dat erg mooi zijn :). Kan ik weer verder met het echte programmeren :( :P (bedoel dan php, he ;) ).
Grtz DDragonz
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:41:40
 
Bart Tuma

Bart Tuma

27/09/2008 23:21:00
Quote Anchor link
Dreamweaver heeft een 'jump-menu':

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script type="text/javascript">
<!--
function MM_jumpMenu(targ,selObj,restore){ //v3.0
  eval(targ+".location='"+selObj.options[selObj.selectedIndex].value+"'");
  if (restore) selObj.selectedIndex=0;
}
//-->
</script>
<form name="form" id="form">
  <select name="jumpMenu" id="jumpMenu" onChange="MM_jumpMenu('parent',this,0)">
    <option value="?pagina=get&amp;id=4" selected>item1</option>
  </select>
</form>


Misschien is jQeury / Mootools wel wat, daar zit vast ook wel zoiets bij wat je bedoeld.
 
The Ultimate

The Ultimate

27/09/2008 23:46:00
Quote Anchor link
Helaas vind ik jou verhaal/vraag nogal onduidelijk en weet dus niet precies wat je bedoelt. Maar is dit niet iets dat je goed via AJAX kunt doen?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/09/2008 00:09:00
Quote Anchor link
Jump menu's in DreamWeaver, vaag gepraat over AJAX, hij wil gewoon dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <script type="text/javascript" src="mootools/mootools.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    window.addEvent ('domready', function () {
        $('myselect').addEvent ('change', function () {
            this.getParent ().submit ();
        });
    });
    </script>
</head>

<body>

    <form id="myform" method="get" action="test.php">
        <select id="myselect" name="myselect">
            <option value="1">optie 01</option>
            <option value="2">optie 02</option>
            <option value="3">optie 03</option>
        </select>
    </form>
</body>
</html>
 
DDragonz

DDragonz

28/09/2008 00:25:00
Quote Anchor link
Kan het misschien wel wat duidelijker uitleggen, maar Jan Joehoorn heeft mij goed begrepen :). En omdat ik de mootools toch gebruik voor slimbox (lightbox) komt het ook goed uit :). Hij werkt precies goed :). Dank je wel iedereen :)

edit:
Ik ga nu dus de mootools manier doen, maar ik zou nog wel graag weten hoe het werkt met alleen javascript zonder andere hulpmiddelen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DDragonz
 
Douwe

Douwe

28/09/2008 09:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
    <form id="myform" method="get" action="test.php">
        <select id="myselect" name="myselect" onchange="document.getElementById('myform').submit()">
            <option value="1">optie 01</option>
            <option value="2">optie 02</option>
            <option value="3">optie 03</option>
        </select>
    </form>

Zonder framework.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
DDragonz

DDragonz

28/09/2008 18:08:00
Quote Anchor link
@Douw M:
Mooi, dat is ook een mooi voorbeeld :) zonder framework.

Nu weer een tweede vraag:
Nu wil ik ook een textinput veld zonder een submit. Ik wil dit voor een snel zoeken functie gebruiken. Ik wil dus dat nadat iemand iets heeft ingetikt en daarna volgt met een enter dat de invoer met een get naar de url gaat(dus de enter dient als de submit). Is dit mogenlijk?
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2008 18:25:00
Quote Anchor link
Gewoon een <input> gebruiken en checken op if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') (of GET).
 
DDragonz

DDragonz

28/09/2008 19:05:00
Quote Anchor link
Ow nhe dat was niet wat ik bedoelde. Het is eigenlijk al goed, want dat is automatische al zo dat wanneer je iets invult en je drukt op enter dat die dan de forminput verstuurt. Dus het is al goed :) Had iets te snel wat gevraagt.
Bedankt iedereen ... kan ik nu weer verder :) (zal nog een keer hier een previeuw geven van wat ik gemaakt hebt en wat dan beter kan enz)
 
Henk PHP

Henk PHP

30/10/2008 12:17:00
Quote Anchor link
DDragonz schreef op 28.09.2008 18:08:
@Douw M:
Mooi, dat is ook een mooi voorbeeld :) zonder framework.


Maar dat is wel lelijk, je wilt eigenlijk geen javascript tussen je html :)
 
Niek Weevers

Niek Weevers

30/10/2008 14:50:00
Quote Anchor link
Jewel, dat kan zeker wel.
Waar je wel op moet letten is dat het ook moet werken zonder javascript.
Dus je kan in het geval van het dropdownmenu de submit button tussen noscript tags plaatsen.
Als javascript uit staat dan laat hij alsnog de button zien
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.