Dropdownmenu Filter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »
Bart Zweers

Bart Zweers

08/06/2007 12:47:00
Quote Anchor link
Hey iedereen,

Ik heb een script, die filtert 2 zoekopdrachten en sorteert ze daarna in een tabel (zie: http://i9.tinypic.com/4kd46de.jpg)
Ik heb nu geprobeerd een 3e dropdownmenu toe te voegen, zonder invoerveld, en als je op een item klikt in het menu, dat hij dit filter ook toepast. Het gaat om auto's, dat wanneer je een specifieke auto aanklikt hij filtert op het kenteken dat bij de auto past. Dit kenteken staat in de database. (Voorbeeld: http://i13.tinypic.com/6cwxugi.jpg)

Wat is de makkelijkste manier om dit voor elkaar te krijgen?

Hierbij de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<html>
<head>
<title>Rittenlijst</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"></head>

<?php error_reporting(0); ?>
<?php include ("style.css") ?>
<?php include ("connectie.php") ?>
<body topmargin="0">
<form action="zoeken.php" method="post">
  <table background="img/top.jpg" align="center" width="780" height="60" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"

bgcolor="#FFFFFF">
    <tr>
    <td align="left"><a href="index2.php?afg=Nee"><img src="img/Terug.gif" alt="Terug naar het Overzicht" width="39"

height="40" border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a href="toevoegen.php"><img src="img/Nieuw.gif" alt="Rit Toevoegen"

border="0" align="absmiddle"></a>
      &nbsp;<a href="/vernieuwen"><img src="img/Refresh.gif" onClick="self.location.reload();" alt="Vernieuwen" border="0"

align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a href="printen.php"><img src="img/printen.gif" alt="Overzicht Afdrukken" width="39"

height="40" border="0" align="absmiddle"></a>
    </td>
      <td align="right"><a href="kenteken.php"><img src="img/Kenteken.gif" alt="Auto, Chauffeur of Invoerder Toevoegen"

border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;
        <a href="zoeken.php"><img src="img/Zoeken.gif" alt="Zoeken" border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a

href="help.php"><img src="img/Help.gif" alt="Help" border="0" align="absmiddle"></a></td>
    </tr>
  </table>
  <table align="center" width="780" border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" bgcolor="#FFFFFF">
    <tr class="titeldatumbalk">
      <td colspan="4"><strong>Zoeken</strong></tr>
    <tr>
      <td width="25%" class="titelkolombalk"> <p align="center">
          <select name="a1">
            <option value="">Klik voor opties..</option>
            <option value="ordernr">Ordernummer</option>
            <option value="datum">Datum</option>
            <option value="kenteken">Kenteken</option>
            <option value="bestemming">Klant</option>
          </select>
          <br>
          <input name="a" type="text" id="a" size="20" maxlength="50">
          <br>
          <br>
          <input type="Submit" name="Action" value="Zoek">
        </p></td>
      <td width="25%" align="center" valign="top" class="titelkolombalk">
        <div align="center">
          <select name="b1">
            <option value="">Klik voor opties...</option>
            <option value="ordernr">Ordernummer</option>
            <option value="datum">Datum</option>
            <option value="kenteken">Kenteken</option>
            <option value="bestemming">Klant</option>
          </select>
          <br>
          <input name="b" type="text" id="b" size="20" maxlength="50">
        </div></td>
    </tr>
  </table>
</form>
<?php include ("style.css");

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){


$connectie = mysql_connect(HOST, USER, PASS);
mysql_select_db(DB);

$datum = $_POST['datum'];
$kenteken = $_POST['kenteken'];

$query1 = mysql_query("SELECT DISTINCT datum, kenteken FROM ritten WHERE datum='".$datum."' AND kenteken='".$kenteken."'") or die(mysql_error());

$a1 = $_POST['a1'];
$b1 = $_POST['b1'];
$c1 = $_POST['c1'];
$d1 = $_POST['d1'];
$a = $_POST['a'];
$b = $_POST['b'];
$c = $_POST['c'];
$d = $_POST['d'];
$select = ($b1=="") ? "$a1" : "$a1, $b1" ;
$where2 = ($b1=="") ? "" : "AND ".$b1." = '".$b."' ";
 
$query1 = ("SELECT DISTINCT kenteken FROM ritten WHERE kenteken = 'BJ-BX-42'");
$sql =mysql_query($query1) or die(mysql_error());
while($query2 = mysql_fetch_array($sql)) {
    print '<table align="center" border="0" cellspacing="0" cellpadding="4" width="780">
             <tr class="titeldatumbalk">
               <td colspan="8">Zoekresultaten</td>
             </tr>
             <tr class="titelkolombalk">
               <td width="9%">Urgentie</td>
               <td width="25%">Bedrijfsnaam</td>
               <td width="22%">Adres</td>
               <td width="9%">Type</td>
               <td width="8%">Ordernr</td>
               <td width="13%">Chauffeur</td>
               <td width="8%">Afgehandeld</td>
               <td width="6%"></td>
             </tr>'
;
             $query3 = ("SELECT * FROM ritten WHERE ".$a1." = '".$a."' $where2");
$sql2 =mysql_query($query3) or die(mysql_error());
                  $aKleuren = array(
                  "Hoog" => "#FF0000",
                 "Normaal" => "#FF9900",
                  "Laag" => "#00CC00");
                 $aAfg = array(
                  "Ja" => "Ja",
                 "Nee" => "Nee",
                  "Annu" => "Geannuleerd");
             while($query4 = mysql_fetch_array($sql2)) {
                 $kleur = (isset($aKleuren[$query4['urgentie']])) ? $aKleuren[$query4['urgentie']] :

'#FF9900' ;
                 $opm = ($query4['opmerking']=="") ? '' : '<img src="img/info.gif" border="0"

alt="'
.$query4['opmerking'].'">' ;
                 $afgt = (isset($aAfg[$query4['afgehandeld']])) ? $aAfg[$query4['afgehandeld']] : 'Onbekend'

;
                 print'
                 <tr class="tekst">
                   <td><font color="'
.$kleur.'"><strong>'.$query4['urgentie'].'</strong></font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['bestemming'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['adres'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['type'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['ordernr'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['chauffeur'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$afgt.'</font></td>
                   <td><font color="#000000"><div align="right">'
.$opm.'&nbsp;<a

href="wijzigen.php?key='
.$query4['id'].'"><img src="img/kl_wijzigen.gif" border="0" alt="Rit Wijzigen"></a></div></font></td>
                 </tr>'
;
            }

            print '
           </table><br>'
;
    } }

?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Zweers
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:36:39
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

08/06/2007 12:54:00
Quote Anchor link
Zet even alles tussen / je zou met Ajax aan de slag moeten. Op het moment dus als je iets hebt geselecteerd moet hij op basis van het gekozen merk alle auto's van dat merk bijv opzoeken in de 3e lijst?
 
Bart Zweers

Bart Zweers

08/06/2007 12:57:00
Quote Anchor link
Yep, dat is het idee. Hij moet het dan natuurlijk wel combineren met de andere 1-2 filter(s).
 
Bart Zweers

Bart Zweers

11/06/2007 15:34:00
Quote Anchor link
*Bump*

Ok ik heb het voor elkaar gekregen. Nu is er alleen iets wat mij dwars zit.
In dropdownmenu 'a' (de eerste), wil ik nou ook de auto's hebben, en wanneer je daarop klikt, hoef je niets in het invoerveld in te vullen. Zover lukt mij dit nog steeds niet, want nu moet je een willekeurige auto aanklikken, en dan het id nummer in het invoerveld invoeren. Weet iemand hoe ik dit op kan lossen? Bij voorbaat dank.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
<html>
<head>
<title>Rittenlijst</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"></head>

<?php error_reporting(0); ?>
<?php include ("style.css") ?>
<?php include ("connectie.php") ?>
<body topmargin="0">
<form action="zoeken.php" method="post">
  <table background="img/top.jpg" align="center" width="780" height="60" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"

bgcolor="#FFFFFF">
    <tr>
    <td align="left"><a href="index2.php?afg=Nee"><img src="img/Terug.gif" alt="Terug naar het Overzicht" width="39"

height="40" border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a href="toevoegen.php"><img src="img/Nieuw.gif" alt="Rit Toevoegen"

border="0" align="absmiddle"></a>
      &nbsp;<a href="/vernieuwen"><img src="img/Refresh.gif" onClick="self.location.reload();" alt="Vernieuwen" border="0"

align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a href="printen.php"><img src="img/printen.gif" alt="Overzicht Afdrukken" width="39"

height="40" border="0" align="absmiddle"></a>
    </td>
      <td align="right"><a href="kenteken.php"><img src="img/Kenteken.gif" alt="Auto, Chauffeur of Invoerder Toevoegen"

border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;
        <a href="zoeken.php"><img src="img/Zoeken.gif" alt="Zoeken" border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a

href="help.php"><img src="img/Help.gif" alt="Help" border="0" align="absmiddle"></a></td>
    </tr>
  </table>
  <table align="center" width="780" border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" bgcolor="#FFFFFF">
    <tr class="titeldatumbalk">
      <td colspan="4"><strong>Zoekfilters</strong></tr>
    <tr>
      <td width="25%" class="titelkolombalk"> <p align="center">
          <select name="a1">
            <option value="" selected disabled>Klik voor opties...</option>
            <option value="" disabled> </option>
            <option value="ordernr">Ordernummer</option>
            <option value="datum">Datum</option>
            <option value="bestemming">Klant</option>
            <option value="" disabled> </option>
            <option value="1">Trekker en Oplegger</option>
            <option value="2">Bakwagen</option>
            <option value="3">Iveco</option>
            <option value="4">Bus Transport</option>
            <option value="5">Ford Mondeo</option>
            <option value="13">Aanhanger</option>
            <option value="16">Svetruck 13.6ton</option>
          </select>
          <br>
          <input name="a" type="text" id="a" size="20" maxlength="50">
          <br>
          <br>
          <input type="Submit" name="Action" value="Zoek">
        </p></td>
      <td width="25%" align="center" valign="top" class="titelkolombalk">
        <div align="center">
          <select name="b1">
            <option value="" selected disabled>Klik voor opties...</option>
            <option value="" disabled> </option>
            <option value="ordernr">Ordernummer</option>
            <option value="datum">Datum</option>
            <option value="bestemming">Klant</option>
          </select>
          <br>
          <input name="b" type="text" id="b" size="20" maxlength="50">
        </div></td>
        <td width="25%" align="center" valign="top" class="titelkolombalk">
        <div align="center">
          <select name="c1">
            <option value="" selected disabled>Klik voor auto's...</option>
            <option value="" disabled> </option>
            <option value="1">Trekker en Oplegger</option>
            <option value="2">Bakwagen</option>
            <option value="3">Iveco</option>
            <option value="4">Bus Transport</option>
            <option value="5">Ford Mondeo</option>
            <option value="13">Aanhanger</option>
            <option value="svetruck136ton">Svetruck 13.6ton</option>
          </select>
        </div></td>
    </tr>
  </table>
</form>
<?php include ("style.css");

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){


$connectie = mysql_connect(HOST, USER, PASS);
mysql_select_db(DB);

$datum = $_POST['datum'];
$kenteken = $_POST['kenteken'];

$query1 = mysql_query("SELECT DISTINCT datum, kenteken FROM ritten WHERE datum='".$datum."' AND kenteken='".$kenteken."'") or die(mysql_error());

$a1 = $_POST['a1'];
$b1 = $_POST['b1'];
$c1 = $_POST['c1'];
$d1 = $_POST['d1'];
$a = $_POST['a'];
$b = $_POST['b'];
$c = $_POST['c'];
$d = $_POST['d'];
$select = ($b1=="") ? "$a1" : "$a1, $b1, $c1" ;
$where2 = ($b1=="") ? "" : "AND ".$b1.", ".$c1." = '".$b."', '".$c."' ";

 
$query1 = ("SELECT DISTINCT kenteken FROM ritten WHERE kenteken = 'BJ-BX-42'");
$sql =mysql_query($query1) or die(mysql_error());
while($query2 = mysql_fetch_array($sql)) {
    print '<table align="center" border="0" cellspacing="0" cellpadding="4" width="780">
             <tr class="titeldatumbalk">
               <td colspan="8">Zoekresultaten</td>
             </tr>
             <tr class="titelkolombalk">
               <td width="9%">Urgentie</td>
               <td width="25%">Bedrijfsnaam</td>
               <td width="22%">Adres</td>
               <td width="9%">Type</td>
               <td width="8%">Ordernr</td>
               <td width="13%">Chauffeur</td>
               <td width="8%">Afgehandeld</td>
               <td width="6%"></td>
             </tr>'
;
             $query3 = ("SELECT * FROM ritten WHERE ".$a1." = '".$a."' $where2");
$sql2 =mysql_query($query3) or die(mysql_error());
                  $aKleuren = array(
                  "Hoog" => "#FF0000",
                 "Normaal" => "#FF9900",
                  "Laag" => "#00CC00");
                 $aAfg = array(
                  "Ja" => "Ja",
                 "Nee" => "Nee",
                  "Annu" => "Geannuleerd");
             while($query4 = mysql_fetch_array($sql2)) {
                 $kleur = (isset($aKleuren[$query4['urgentie']])) ? $aKleuren[$query4['urgentie']] :

'#FF9900' ;
                 $opm = ($query4['opmerking']=="") ? '' : '<img src="img/info.gif" border="0"

alt="'
.$query4['opmerking'].'">' ;
                 $afgt = (isset($aAfg[$query4['afgehandeld']])) ? $aAfg[$query4['afgehandeld']] : 'Onbekend'

;
                 print'
                 <tr class="tekst">
                   <td><font color="'
.$kleur.'"><strong>'.$query4['urgentie'].'</strong></font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['bestemming'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['adres'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['type'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['ordernr'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['chauffeur'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$afgt.'</font></td>
                   <td><font color="#000000"><div align="right">'
.$opm.'&nbsp;<a

href="wijzigen.php?key='
.$query4['id'].'"><img src="img/kl_wijzigen.gif" border="0" alt="Rit Wijzigen"></a></div></font></td>
                 </tr>'
;
            }

            print '
           </table><br>'
;
    } }

?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Zweers
 
Bart Zweers

Bart Zweers

15/06/2007 10:02:00
Quote Anchor link
Zou iemand mij aub. kunnen helpen? Ik ben er nou al een paar dagen mee aan het kloten en het lukt maar niet. Zie ik nou iets over het hoofd of ben ik nou een achterlijke idioot (ws. het laatste)?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.