Drupal gebruiker pagina met posts

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jorn Reed

Jorn Reed

11/08/2022 10:54:00
Quote Anchor link
Hoi, is er hier iemand bekend met Drupal?

Ik wil graag een view maken, waarin aan de hand van het user_id in de url de juiste posts inlaadt. graag wil ik hierbij eenmalig de gebruiker gevens boven in de pagina tonen, dat de bezoeker weet van wie de posts zijn.

Het tonen van de juiste posts lukt, alleen het tonen van de gebruiker gegevens eenmalig nog niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 12:41:26
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

11/08/2022 19:13:36
Quote Anchor link
Uitgaande van Drupal 8:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
use Drupal\user\Entity\User;

$user = User::load($_GET['user_id']);
Gewijzigd op 11/08/2022 19:14:54 door Jan Koehoorn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.