dubbel id met get meegeven lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lano Heeren

Lano Heeren

20/09/2013 15:39:40
Quote Anchor link
Beste Forum helpers/lezers,
Ik wil graag met een javascript dubbele get meegeven bijvoorbeeld: opslaan.php?id=$code&ida=$film.
Als ik de code hieronder uitvoer krijg ik een syntaxerror, wat moet ik aanpassen om het te laten werken?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<a href="#" onclick="film('.$code.' + &ida + '.$film.')">opslaan</a>';
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:19:10
 
Kris Peeters

Kris Peeters

20/09/2013 16:04:58
Quote Anchor link
Vertel eens wat je van plan bent.

Wat is function film() ?

---
Want als je onclick() doet, gaat het niet meer om GET variabelen, maar gaat het om parameters van de functie film().

Dus iets als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
echo '<a href="#" onclick="film(' . $code . ', ' . $film . ')">opslaan</a>';
?>

...
<script>
function film(code, film) {
...
}
</script>
 
Lano Heeren

Lano Heeren

21/09/2013 20:15:30
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Kris,
Hoe kan ik nu de tweede id benaderen in jquery?
ik heb function film(id){
Edit: opgelost.
}

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
function film(code, film) {

alert(film);
}
Gewijzigd op 21/09/2013 20:31:31 door Lano Heeren
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.