Dubbele echo filteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »
Hay de Bitter

Hay de Bitter

26/06/2012 13:47:22
Quote Anchor link
Door bij WHERE de OR functie te gebruiken kan het zijn dat er bij de echo een dubbele bij zit. Is er een mogelijkheid dat hij deze maar 1 keer weergeeft.

Voorbeeld:

$sql = "SELECT * FROM horeca_search INNER JOIN horeca ON horeca_search.Alias_S=horeca.Alias
WHERE
horeca_search.Waarde_S='" . $Leeftijd_temp_16 . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Leeftijd_temp_18 . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Leeftijd_temp_21 . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Sluitingstijd_temp_02 . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Sluitingstijd_temp_04 . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Muziekstijl_temp_top40 . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Muziekstijl_temp_80s . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Muziekstijl_temp_90s . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Muziekstijl_temp_apreski . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Muziekstijl_temp_dialect . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Muziekstijl_temp_nederlands . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Muziekstijl_temp_renb . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Muziekstijl_temp_house . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Biermerk_temp_heineken . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Biermerk_temp_jupiler . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Biermerk_temp_brand . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Biermerk_temp_hertogjan . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Biermerk_temp_amstel . "' OR
horeca_search.Waarde_S='" . $Biermerk_temp_lindeboom . "'

"
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:05:26
 
Reshad F

Reshad F

26/06/2012 13:51:21
Quote Anchor link
door alles in een array te zetten en vervolgens

array_unique te gebruiken.
 
John Cena

John Cena

26/06/2012 13:53:23
Quote Anchor link
Volgens mij moet het ook werken door in je query een DISTINCT te gooien.
Wel afhankelijk van de data in je tabel.
 
- SanThe -

- SanThe -

26/06/2012 13:54:22
Quote Anchor link
Kijk eens naar WHERE veldnaam IN(...)
 
Reshad F

Reshad F

26/06/2012 14:00:07
Quote Anchor link
hmm de oplossing van santhe is denk ik het beste als je het in je query al oplost.
 
Erwin H

Erwin H

26/06/2012 14:03:37
Quote Anchor link
Hay de Bitter op 26/06/2012 13:47:22:
Door bij WHERE de OR functie te gebruiken kan het zijn dat er bij de echo een dubbele bij zit. Is er een mogelijkheid dat hij deze maar 1 keer weergeeft.

Heb je daar een voorbeeld van, of denk je dat alleen?
Het zou namelijk niet het geval moeten zijn. De database selecteert alle rijen die aan de voorwaarden voldoen. In jouw geval zal een rij die aan 1 voorwaarde voldoet geselecteerd worden, en ook een rij die aan meer dan 1 voorwaarde voldoet. Maar niet twee keer. Het is niet zo dat per voorwaarde alle rijen gecontroleerd worden.

Als je al dubbele resultaten krijgt heeft dat niets te maken met je OR statements, maar met een verkeerde join.
 
Hay de Bitter

Hay de Bitter

26/06/2012 15:03:59
Quote Anchor link
Bij WHERE IN kan hij niet overweg met de komma.

$sql = 'SELECT * FROM horeca_search INNER JOIN horeca ON horeca_search.Alias_S=horeca.Alias
WHERE horeca_search.Waarde_S IN (' . $Leeftijd_temp_16 . ', ' . $Leeftijd_temp_18 . ', ' . $Leeftijd_temp_21 . ', ' . $Sluitingstijd_temp_02 . ', ' . $Sluitingstijd_temp_04 . ', ' . $Muziekstijl_temp_top40 . ', ' . $Muziekstijl_temp_80s . ', ' . $Muziekstijl_temp_90s . ', ' . $Muziekstijl_temp_apreski . ', ' . $Muziekstijl_temp_dialect . ', ' . $Muziekstijl_temp_nederlands . ', ' . $Muziekstijl_temp_renb . ', ' . $Muziekstijl_temp_house . ', ' . $Biermerk_temp_heineken . ', ' . $Biermerk_temp_jupiler . ', ' . $Biermerk_temp_brand . ', ' . $Biermerk_temp_hertogjan . ', ' . $Biermerk_temp_amstel . ', ' . $Biermerk_temp_lindeboom . ')';



Zie het resultaat

SELECT * FROM horeca_search INNER JOIN horeca ON horeca_search.Alias_S=horeca.Alias WHERE horeca_search.Waarde_S IN (, , , , 04, , , , , , , , , , , , , , )
Gewijzigd op 26/06/2012 15:04:34 door Hay de Bitter
 
Erwin H

Erwin H

26/06/2012 15:12:17
Quote Anchor link
Je moet er natuurlijk wel quotes omheen doen, om elke waarde heen (en lege strings niet meenemen).
Maar kijk nog eens naar mijn vorige opmerking, die is nu namelijk ook nog steeds van toepassing. Als je bij de vorige query dubbele waardes krijgt, dan krijg je die hier ook. Dat gaat dus niets oplossen.
Gewijzigd op 26/06/2012 15:12:39 door Erwin H
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.