dubbele waarden bij explode

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick donath

nick donath

04/03/2011 13:59:53
Quote Anchor link
Hallo,
Als ik de explode functie gebruik krijg ik dubbele als ik de waarden echo, heeft iemand enig idee wat ik fout doe?

$input = 'id,title,type,rank';
$input = explode( ",", $input );
echo $input[1]
Gewijzigd op 04/03/2011 14:00:30 door Nick donath
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:38:27
 

04/03/2011 14:01:51
Quote Anchor link
Waar komt die data weg?
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2011 14:02:43
Quote Anchor link
Dubbele wat?
 
Nick donath

nick donath

04/03/2011 14:16:47
Quote Anchor link
$input = 'id,title,type,rank';
$input = explode( ",", $input );
echo $input[0]

dit geeft als output idid terwijl het id zou moeten zijn. Er komen dus dubbele waarden uit, tweemaal id.
 

04/03/2011 14:18:54
Quote Anchor link
Karl Karl op 04/03/2011 14:01:51:
Waar komt die data weg?


Twee dingen: Je code klopt niet, ontbreekt een punt-komma.
Het is gewoon een fout van jou. Vast en zeker nog meer vieze code bij.
Gewijzigd op 04/03/2011 14:20:06 door
 
Nick donath

nick donath

04/03/2011 14:23:32
Quote Anchor link
Die punt-komma na echo $input[0]; was een koppieer foutje en nee dit is de enige code in de pagina.
 

04/03/2011 14:26:36
Quote Anchor link
Jij hebt echt een bestand gemaakt waarin je dit plaatst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$input
= 'id,title,type,rank';
$input = explode( ",", $input );
echo $input[1];
?>

Waarom dan?
 
Nick donath

nick donath

04/03/2011 14:30:28
Quote Anchor link
ja idd, maar ben er al achter wat het was. Mn localhost was vastgelopne dus wat ik ook veranderde er gebeurde niets. Nu werkt het wel
 

04/03/2011 14:34:29
Quote Anchor link
Wat ben je van plan om met deze code te doen?
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

04/03/2011 17:01:10
Quote Anchor link
Misschien oefenen?
 

04/03/2011 17:04:49
Quote Anchor link
Kevin de Groot op 04/03/2011 17:01:10:
Misschien oefenen?


Ben jij de topic starter? Nee...
Ik ben benieuwd omdat het lijkt alsof hij data wat in meerdere variabelen (velden w/e) hoort in één probeert te dumpen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.