Duplicate content filteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 15:03:57
Quote Anchor link
Beste PHP kenners,

Ik ben bezig met een website waar mensen gratis een artikel kunnen plaatsen met een backlink naar hun eigen website. Nu wil ik dus voorkomen dat er gecopy-paste wordt in het artikel en zoek ik een manier of idee of dit tegen te gaan. Bestaan er bepaalde functies of classes die delen van een string herkennen en kunnen vergelijken met de html content van een externe website? Een soort percentage berekening?

Brand maar los met ideeën en tips :)

Bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:40:31
 
No One

No One

13/12/2012 15:24:29
Quote Anchor link
Je wilt een soort nujij.nl creeeren? daar hebben ze de oplossing ook niet. Dit zal toch echt handmatig gedaan worden. Maak een modereer functie waarbij je als moderator een vinkje kan zetten. Verplicht ze bijvoorbeeld een bron er neer te zetten.

sites als Waar Maar Raar laten maar een half artikel zien als ze afkomstig zijn van bepaalde sites, maar dat moet je niet willen..

Er zijn wel functies in PHP die woorden kunnen vergelijken, maar dan moet ik ook even zoeken.
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 15:34:02
Quote Anchor link
Een soort nujij.nl wil ik het niet noemen omdat daar korte feeds te zien zijn van artikelen die op andere websites staan. Ik wil echt dat mensen een unieke tekst gaan schrijven tussen de 500 en 1500 tekens, en zonder de helft te kopiëren omdat ze te lui zijn om een uniek stukje te schrijven voor een gratis backlink(!)


Heel concreet wat ik bedoel:
domeinA.nl heeft een pagina over de iPhone 5 (www.domeina.nl/iphone5)
domeinB.nl heeft een pagina waar een artikel te vinden is over de iPhone 5 met een backlink naar domeinA.nl

Het artikel op domeinB.nl moet uniek zijn en mag dus niet merendeels van domeinA.nl gekopieerd zijn.
 
No One

No One

13/12/2012 16:08:04
Quote Anchor link
Ja...dat is het probleem ook bij sites als WaarMaarRaar en nujij.nl duplicates zijn moeilijk te herkennen. Je zou kunnen proberen dmv Javascript het een en ander te beperken (plakken uitschakelen als dat mogelijk is, toetsaanslagen in textarea tellen en die meeversturen in het formulier etc)
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 16:35:59
Quote Anchor link
Dat JavaScript stukje is inderdaad een goed idee, ik ga eens Googlen of zo iets al vaker is gebruikt (moet haast wel). Toetsaanslagen meetellen is inderdaad ook een leuk idee om te kijken of iemand kopieert maar JS technisch gezien kan ik dit niet realiseren en het vinden van zo iets is erg moeilijk, misschien iemand dat wat voor zou willen kauwen?
 
No One

No One

13/12/2012 16:50:01
Quote Anchor link
let er wel op dat het beperkt, iemand die JS uitschakeld kan dan alsnog plakken.

Ik schrijf het wel eventjes op in jQuery formaat.
Wat het doet is: op het moment dat de pagina klaar is met laden hangt het een keydown event aan je textarea waarbij de hiddenCount wordt opgehoogt. Moet je dus een hidden field met de naam hiddenCount nog even aanmaken en daar een default value "0" aan meegeven. vervolgens doe ik ook nog een bind voor de contextmenu, cut, copy en paste die worden afgevangen en niet uitgevoerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$().ready(function(){
    $("textarea[name=artikel]").keydown(function(){
        $("input[name=hiddenCount]").val($("input[name=hiddenCount]").val()+1);
    }).bind("cut copy paste contextmenu",function(e) {
          e.preventDefault();
      });
});
Gewijzigd op 13/12/2012 16:54:23 door No One
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 16:52:05
Quote Anchor link
Oké heel erg bedankt, hiermee kan ik wel verder knutselen :)

Als iemand nog andere ideeën heeft om duplicate content tegen te gaan hoor ik dat graag!
 
No One

No One

13/12/2012 16:54:58
Quote Anchor link
let wel, ik heb een paar kleine aanpassinkjes gedaan na je reactie ;)
 
Max -

Max -

13/12/2012 17:08:28
Quote Anchor link
Wat je ook kan doen is users een stuk laten schrijven, en het naar je laten mailen. Vervolgens zoek je zelf naar plagiaat, indien dat niet zo is post je het voor hun.
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 17:10:03
Quote Anchor link
Daar heb ik ook aan zitten denken maar daar zie ik toch van af omdat ik denk dat mensen liever realtime zien dat hun artikel geplaatst is (zodat je vaker gaan plaatsen en Google backlinks sneller indexeert).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.