Dynamische text bij een photogallery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Alexander  van der Kamp

Alexander van der Kamp

01/11/2010 22:04:26
Quote Anchor link
Na veel uren van trial & error en speurwerk op google, kom ik er helaas nog steeds niet uit. Daarom heb ik me ingeschreven op dit forum, hopende dat jullie de oplossing voor me hebben.

Het gaat om het volgende: voor mijn website ben ik bezig met een nieuwe impressie van mijn portfolio. Hiervoor heb ik onlangs een simpele slideshow ingevoegd. Nu wil ik bij elke foto uit deze slideshow een aparte omschrijving van het logo.

Hier de pagina waar het om gaat: http://websitedelivery.nl/portfolio2.php

Als je nu onderaan de gallery op volgende klikt, dient de tekst in de sidebar dus ook te veranderen, zodat elke afbeelding een eigen omschrijving heeft.

Waarschijnlijk is het iets simpels, maar ik kom er maar niet uit. HELP!

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,
Alexander van der Kamp

Topic verplaatst naar het juiste board[/modedit]
Gewijzigd op 01/11/2010 22:52:11 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:10:37
 
Joren de Wit

Joren de Wit

01/11/2010 22:53:29
Quote Anchor link
Je zult moeten zoeken in je Javascript code die je gebruikt en op een of andere manier de inhoud van die div aan de rechter kan ook aan moeten passen.

Het heeft dus niet veel met PHP te maken. Ik heb je topic dan ook verplaatst.
 
Mick ForSure

Mick ForSure

02/11/2010 10:22:37
Quote Anchor link
Ik heb even voor je gekeken:

als je nou de text die je daar wilt hebben in het alt attribute van je afbeelding knalt en het met jquery uitleest en in de juiste div smijt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
var txt = $(o.slides,$t).attr('alt');
$("div.dynamictext").html(txt);


als je dit op de juiste manier invoegt moet het opzich wel werken
 
Alexander  van der Kamp

Alexander van der Kamp

02/11/2010 12:48:40
Quote Anchor link
Hey Mick, thanks voor je reactie!
Ik heb elke afbeelding een aparte alt toegekend en je script ingevoegd, maar ik mis nog iets die de juiste koppeling maakt. Ik kom er niet uit wat het nou is...
Wil jij (of iemand anders) er nog eens naar kijken?

Alvast bedankt!

Toevoeging op 02/11/2010 20:26:10:

Niemand een idee?

Toevoeging op 02/11/2010 21:42:12:

Ik heb weer een tijdje zitten googlen..
Nu ben ik wel iets verder gekomen, maar weet nog niet hoe dit in te passen op mijn portfolio pagina. Zie hier het simpele voorbeeld: http://websitedelivery.nl/portfolio3.php

Maar nu moet de tekst dus blijven veranderen bij een nieuwe onclick.
Wat is de juiste manier hiervoor?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.