easyPHP & httacces

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mar kla

mar kla

07/08/2009 22:36:00
Quote Anchor link
Op mijn WAMP (met easyphp2.0) ben ik aan het experimeteren met htaccess. Maar nu loop ik tegen het volgende probleem aan; als ik in map waarmee ik wil testen een .htaccess plaats dan is deze map onzichtbaar in de browser.

Ik heb al in de httpd.conf een en ander van deny op Allow gezet maar ik krijg hem niet aan de praat
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 13:17:50
 
Rens nvt

Rens nvt

07/08/2009 22:37:00
Quote Anchor link
wat staat er in de .htaccess?
 
Mar kla

mar kla

07/08/2009 22:44:00
Quote Anchor link
Rens nu staat alleen dit er in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
ErrorDocument 404 /incudes/inc_404error.htm
Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on
      
 # -------------------------------------------------------------------------
# > URL REWRITING TEST
# -------------------------------------------------------------------------</p>
<p>RewriteRule ^try.html$ page_test.html [NC,L]
options +FollowSymLinks

RewriteEngine on
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule /(.*)/(.*)\.html$ /default.php?page=inc_article$1&id=$2&ut=$3
RewriteRule ^(.*)./(.*).html /index.php?pageId=news&newsId=$1&newsTitle=$2 [L]
RewriteRule ^(.*).html /index.php?pageId=$1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mar kla
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/08/2009 23:00:00
Quote Anchor link
markla schreef op 07.08.2009 22:44:
Rens nu staat alleen dit er in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
ErrorDocument 404 /incudes/inc_404error.htm
Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on
      
 # -------------------------------------------------------------------------
# > URL REWRITING TEST
# -------------------------------------------------------------------------</p>
<p>RewriteRule ^try.html$ page_test.html [NC,L]
options +FollowSymLinks

RewriteEngine on
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule /(.*)/(.*)\.html$ /default.php?page=inc_article$1&id=$2&ut=$3
RewriteRule ^(.*)./(.*).html /index.php?pageId=news&newsId=$1&newsTitle=$2 [L]
RewriteRule ^(.*).html /index.php?pageId=$1

ghehe er staat een paar keer <p> en </p> dan gaat het niet werken, maatje
 
Mar kla

mar kla

07/08/2009 23:09:00
Quote Anchor link
Dat <p> vehaal is helaas knip plak foutje :-(

Maar zelf denk ik dat ik ergens iets in een INI of conf file moet aanpassen maar ik zou niet weten wat
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.