'echo' met javascript/ of php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

17/04/2006 14:43:00
Quote Anchor link
Code:
<SCRIPT language=JavaScript type=text/javascript>
<!--
function id()
{
document.write('id=venster');
}
//-->
</script>

En in de body:

<div onmouseover="id();" onmouseout="return;">


Hoe maak ik dit zo, dat als je over de div boxen heen gaat met je muis, dat het zo er uit komt te zien:
<div 'id=venster'>

En als je je muis er weer af haalt dit:
<div>

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:14:10
 

17/04/2006 14:48:00
Quote Anchor link
Wat jij wilt is eigenlijk dat hij verschijnt als je er met de muis overheen gaat, want zoals jij het nu op papier hebt staan krijg je elke keer dat er iemand met de muis overheen gaat een extra box.

edit:
Mijn kennis van javascript is helaas te gering om je verder te helpen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

17/04/2006 14:51:00
Quote Anchor link
klopt, ik wil dat id=venster word geplaatst als je er met je muis over heen gaat, dus als je met de muis over die ene dix box heen gaat dan pas komt er 'id=venster' in die div box te staan.

'id=venster' moet ook weer weg gaan, als je er met je muis weer van die div boxen af gaat!

Edit: Maar misschien kan dit namelijk ook met PHP!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/04/2006 14:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<script type="text/javascript">
window.onload = init;
var _mydiv;

function init () {
    _mydiv = document.getElementById('mydiv');
    _mydiv.onmouseover = showtext;
    _mydiv.onmouseout = hidetext;
}

function showtext () {
    _mydiv.innerHTML = 'id=venster';
}
function hidetext () {
    _mydiv.innerHTML = '';
}
</script>


Zorg er wel voor dat je div id="mydiv" heeft.

edit: code wat opgeknapt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

17/04/2006 19:01:00
Quote Anchor link
Wel raar?

Nou gaat me div boxen er aan :S

Want alles achter id="mydiv" gaat weg...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.