echo title

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »
Mar kla

mar kla

02/08/2009 23:38:00
Quote Anchor link
Ik kom er niet uit waarom de <title> niet als <title> wordt getoond


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
if    (is_numeric($_GET['id']))
    {
$id = $_GET['id'];}

include_once "inc_connect.php"; //verbinding maken
function showtitle($id)
{
$qnt ="
SELECT
n.NewsItem_Titel as newsitemtitel
FROM newsitems n
WHERE n.NewsItem_ID='"
.$id."'
AND n.NewsItem_Publist='Y'"
;

$sqlnt = mysql_query($qnt) or die ( mysql_error( ) );//query is uitgevoerd
while($record = mysql_fetch_array($sqlnt))
{

$titel2 = $record['newsitemtitel'];
echo ($titel2);
}
}

echo"
<!DOCTYPE HTML PUBLIC '-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN'>
<html>
<head>
  <meta http-equiv='content-type' content='text/html; charset=iso-8859-1'>
  <title>"
.showtitle($id)."</title>
</head>
<body>
<br>
<strong>"
;showtitle($id);

echo"</strong></body>
</html>"
;
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:02:52
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2009 23:43:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Joey Drieling

Joey Drieling

03/08/2009 07:19:00
Quote Anchor link
Hey vriend leuke functie maar je moet je opgehaalde titel niet echo in de functie maar returne ;)

Zo bijvoorbeeld.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
function get_title($title){
  $make_title = 'www.'.$title.'.nl';
  return $make_title;
}


echo get_title('phphulp');
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joey Drieling
 
Matthias R

Matthias R

03/08/2009 07:47:00
Quote Anchor link
Wat is het verschil tussen echo en return bij zoon, functies
 
Stefan

Stefan

03/08/2009 07:57:00
Quote Anchor link
Echo laat iets direct zien, een return geeft een variable terug aan de call, die dan word gegechod.

Dus als je een functie had die iets strip_tagde
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

$naam
= "<h6>Stefan</h6>";

function
stripelementen($naam)
{

$naam = strip_tags($naam);

return $naam;
}



// en dan call je hem zo:

Print(stripelementen($naam));
// Je kan hem ook echo'en
echo(stripelementen($naam));
?>


De return geeft de waarde terug, een echo geeft de waarde weer.
 
Matthias R

Matthias R

03/08/2009 08:19:00
Quote Anchor link
En het verschil tussen print en echo???
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/08/2009 08:25:00
Quote Anchor link
Op zich niks. Doet precies het zelfde, en dat is html tonen. Trouwens, niet naar stefan luisteren. Een functie roep je zo aan: functie($waarden);

als je een echo in een functie hebt, en je roept de functie alleen al aan, dan komt het resultaat al op je scherm. Als er geen echo in zit, maar een return $waarden; dan moet je voor de functie een echo zetten. zo dan: echo functie($waarden);

Handiger is: $opgehaaldeWaarden = functie($waarden);
zo kan je de opgehaalde waarde hergebruiken :)

Maar doe niet echo(stripelementen($naam));
dat is stefan style. En fout.
 
Stefan

Stefan

03/08/2009 08:47:00
Quote Anchor link
En hoe is dat fout? Het werkt perfect..
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/08/2009 08:54:00
Quote Anchor link
Dat zal wel... Werk eens met E_ALL....

error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

en lees je warnings.

een functie is FUNCTIE(WAARDE)

daar over kan je niet in discussie met me, dat is zo. dus leer het anders aan.
van wat ik weet is dat (iets) betekend, eerst uitvoeren. zoals: 9*9 + (8-1). Bij functies is dit niet goed.
 
Stefan

Stefan

03/08/2009 09:00:00
Quote Anchor link
Dan is dat van mij toch goed?

mijn functie gaat als volgt:

function naam(waarde)

alleen heb ik effe dezelfde variable gebruikt voor de waarde, namelijk $naam, die ik heb gezet naar <h6>Stefan</h6>

dan call ik mijn functie aan en echo ik hem meteen, dat is dus hetzelfde als $blabla = stripelementen($naam);
echo $blabla

scheelt weer een regeltje code.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/08/2009 09:08:00
Quote Anchor link
nee dat is niet waar.

Koppig kreng. Probeer een echo zonder die haken erom heen. en nogmaals zet je error reporting op E_ALL en kijk dan naar de notices. Er is gewoon geen discussie mogelijk, wat je doet is fout.

GOED
echo functie($var);


FOUT
echo(functie($var));
 
Stefan

Stefan

03/08/2009 09:11:00
Quote Anchor link
"the echo function can also be written like
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo ('text here')
?>
"

Mijn error reporting staat altijd op E_ALL.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/08/2009 09:15:00
Quote Anchor link
om de functie heen, is dit niet goed. Mijn server accepteerd dit niet.
maar als jij graag () gebruikt in een echo, veel plezier ermee.
 
Stefan

Stefan

03/08/2009 09:17:00
Quote Anchor link
http://82.73.133.147/port/

Source:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

$naam = "<h6>Stefan</h6>";

function
stripelementen($naam)
{

$naam = strip_tags($naam);

return $naam;
}



// en dan call je hem zo:

echo("Dit zijn print en echo zoals ik het doe<br />");
Print(stripelementen($naam));

echo("<br />");
// Je kan hem ook echo'en
echo(stripelementen($naam));


echo("<br /><br /><br /><br />");

echo("Dit zijn print en echo zoals wesley het zegt<br />");

print stripelementen($naam);

echo("<br />");

echo stripelementen($naam);
?>


en mijn server is een clean install van apache & php. Met een paar edits hier en daar in de php.ini voor mssql support & short tags.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/08/2009 09:18:00
Quote Anchor link
apart, mijn server geeft een error aan. daarbij, waarom zou je () willen gebruiken?
 
Stefan

Stefan

03/08/2009 09:20:00
Quote Anchor link
Dat is zeker apart, en ik ben het zo aan geleerd. Ik begin ook al meer jouw weg te gebruiken, maar af en toe gebruik ik nog steeds ()
 
Rens nvt

Rens nvt

03/08/2009 10:17:00
Quote Anchor link
@Wesley: doel je op dit gedrag? http://nl2.php.net/manual/en/function.echo.php#78898

Dit kan alleen zonder de () omdat echo alleen dan meerdere parameters accepteert. Wat overigens niet wegneemt dat voor language constructs de haakjes beter weggelaten kunnen worden :-)
 
Mar kla

mar kla

03/08/2009 19:21:00
Quote Anchor link
Heren ik heb de methode van Joey gebruikt an dat werk voor mij naar behoren.

Maar nu we toch bezig zijn :-)

Hoe doen jullie dat ( wat is wijs en wat is raadzaam ALLE functions in een inc_functions.php stopen en dat standaard laden OF voor iedere functie een apart bestand inc_function_showtitle.php en dat laden waar het uit komt?
 
- SanThe -

- SanThe -

03/08/2009 19:35:00
Quote Anchor link
Ik heb een aantal veelgebruikte functies in één bestand dat ik bijna overal include. Daarnaast heb ik ook een paar losse functies die weinig gebruikt worden en die staan in aparte files.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.