echo title

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »
Mar kla

mar kla

02/08/2009 23:38:00
Quote Anchor link
Ik kom er niet uit waarom de <title> niet als <title> wordt getoond


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
if    (is_numeric($_GET['id']))
    {
$id = $_GET['id'];}

include_once "inc_connect.php"; //verbinding maken
function showtitle($id)
{
$qnt ="
SELECT
n.NewsItem_Titel as newsitemtitel
FROM newsitems n
WHERE n.NewsItem_ID='"
.$id."'
AND n.NewsItem_Publist='Y'"
;

$sqlnt = mysql_query($qnt) or die ( mysql_error( ) );//query is uitgevoerd
while($record = mysql_fetch_array($sqlnt))
{

$titel2 = $record['newsitemtitel'];
echo ($titel2);
}
}

echo"
<!DOCTYPE HTML PUBLIC '-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN'>
<html>
<head>
  <meta http-equiv='content-type' content='text/html; charset=iso-8859-1'>
  <title>"
.showtitle($id)."</title>
</head>
<body>
<br>
<strong>"
;showtitle($id);

echo"</strong></body>
</html>"
;
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:31:51
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2009 23:43:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Joey Drieling

Joey Drieling

03/08/2009 07:19:00
Quote Anchor link
Hey vriend leuke functie maar je moet je opgehaalde titel niet echo in de functie maar returne ;)

Zo bijvoorbeeld.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
function get_title($title){
  $make_title = 'www.'.$title.'.nl';
  return $make_title;
}


echo get_title('phphulp');
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joey Drieling
 
Matthias R

Matthias R

03/08/2009 07:47:00
Quote Anchor link
Wat is het verschil tussen echo en return bij zoon, functies
 
Stefan

Stefan

03/08/2009 07:57:00
Quote Anchor link
Echo laat iets direct zien, een return geeft een variable terug aan de call, die dan word gegechod.

Dus als je een functie had die iets strip_tagde
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

$naam
= "<h6>Stefan</h6>";

function
stripelementen($naam)
{

$naam = strip_tags($naam);

return $naam;
}



// en dan call je hem zo:

Print(stripelementen($naam));
// Je kan hem ook echo'en
echo(stripelementen($naam));
?>


De return geeft de waarde terug, een echo geeft de waarde weer.
 
Matthias R

Matthias R

03/08/2009 08:19:00
Quote Anchor link
En het verschil tussen print en echo???
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/08/2009 08:25:00
Quote Anchor link
Op zich niks. Doet precies het zelfde, en dat is html tonen. Trouwens, niet naar stefan luisteren. Een functie roep je zo aan: functie($waarden);

als je een echo in een functie hebt, en je roept de functie alleen al aan, dan komt het resultaat al op je scherm. Als er geen echo in zit, maar een return $waarden; dan moet je voor de functie een echo zetten. zo dan: echo functie($waarden);

Handiger is: $opgehaaldeWaarden = functie($waarden);
zo kan je de opgehaalde waarde hergebruiken :)

Maar doe niet echo(stripelementen($naam));
dat is stefan style. En fout.
 
Stefan

Stefan

03/08/2009 08:47:00
Quote Anchor link
En hoe is dat fout? Het werkt perfect..
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/08/2009 08:54:00
Quote Anchor link
Dat zal wel... Werk eens met E_ALL....

error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

en lees je warnings.

een functie is FUNCTIE(WAARDE)

daar over kan je niet in discussie met me, dat is zo. dus leer het anders aan.
van wat ik weet is dat (iets) betekend, eerst uitvoeren. zoals: 9*9 + (8-1). Bij functies is dit niet goed.
 
Stefan

Stefan

03/08/2009 09:00:00
Quote Anchor link
Dan is dat van mij toch goed?

mijn functie gaat als volgt:

function naam(waarde)

alleen heb ik effe dezelfde variable gebruikt voor de waarde, namelijk $naam, die ik heb gezet naar <h6>Stefan</h6>

dan call ik mijn functie aan en echo ik hem meteen, dat is dus hetzelfde als $blabla = stripelementen($naam);
echo $blabla

scheelt weer een regeltje code.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/08/2009 09:08:00
Quote Anchor link
nee dat is niet waar.

Koppig kreng. Probeer een echo zonder die haken erom heen. en nogmaals zet je error reporting op E_ALL en kijk dan naar de notices. Er is gewoon geen discussie mogelijk, wat je doet is fout.

GOED
echo functie($var);


FOUT
echo(functie($var));
 
Stefan

Stefan

03/08/2009 09:11:00
Quote Anchor link
"the echo function can also be written like
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo ('text here')
?>
"

Mijn error reporting staat altijd op E_ALL.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/08/2009 09:15:00
Quote Anchor link
om de functie heen, is dit niet goed. Mijn server accepteerd dit niet.
maar als jij graag () gebruikt in een echo, veel plezier ermee.
 
Stefan

Stefan

03/08/2009 09:17:00
Quote Anchor link
http://82.73.133.147/port/

Source:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

$naam = "<h6>Stefan</h6>";

function
stripelementen($naam)
{

$naam = strip_tags($naam);

return $naam;
}



// en dan call je hem zo:

echo("Dit zijn print en echo zoals ik het doe<br />");
Print(stripelementen($naam));

echo("<br />");
// Je kan hem ook echo'en
echo(stripelementen($naam));


echo("<br /><br /><br /><br />");

echo("Dit zijn print en echo zoals wesley het zegt<br />");

print stripelementen($naam);

echo("<br />");

echo stripelementen($naam);
?>


en mijn server is een clean install van apache & php. Met een paar edits hier en daar in de php.ini voor mssql support & short tags.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/08/2009 09:18:00
Quote Anchor link
apart, mijn server geeft een error aan. daarbij, waarom zou je () willen gebruiken?
 
Stefan

Stefan

03/08/2009 09:20:00
Quote Anchor link
Dat is zeker apart, en ik ben het zo aan geleerd. Ik begin ook al meer jouw weg te gebruiken, maar af en toe gebruik ik nog steeds ()
 
Rens nvt

Rens nvt

03/08/2009 10:17:00
Quote Anchor link
@Wesley: doel je op dit gedrag? http://nl2.php.net/manual/en/function.echo.php#78898

Dit kan alleen zonder de () omdat echo alleen dan meerdere parameters accepteert. Wat overigens niet wegneemt dat voor language constructs de haakjes beter weggelaten kunnen worden :-)
 
Mar kla

mar kla

03/08/2009 19:21:00
Quote Anchor link
Heren ik heb de methode van Joey gebruikt an dat werk voor mij naar behoren.

Maar nu we toch bezig zijn :-)

Hoe doen jullie dat ( wat is wijs en wat is raadzaam ALLE functions in een inc_functions.php stopen en dat standaard laden OF voor iedere functie een apart bestand inc_function_showtitle.php en dat laden waar het uit komt?
 
- SanThe -

- SanThe -

03/08/2009 19:35:00
Quote Anchor link
Ik heb een aantal veelgebruikte functies in één bestand dat ik bijna overal include. Daarnaast heb ik ook een paar losse functies die weinig gebruikt worden en die staan in aparte files.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.