echo wordt niet weergegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

29/12/2010 22:09:36
Quote Anchor link
Misschien herken je het formulier nog wel, ik heb er laatst ook een topic over gemaakt. Ik heb alleen alweer een probleem, ik wil dat wanneer er een email verstuurd wordt door de gebruiker, moet er daarna een bericht met bv. 'Bericht verstuurd!' komen te staan. Dat doet hij dus niet.

Dit is het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
$mail_stuur
= '[email protected]';
                  
                   $website_naam = 'test';
                  
                   if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
                           {

                               if($_POST['email'] == "")
                                {

                                    echo "Sorry, maar je bent vergeten een email adres in te vullen.";
                                }

                            elseif($_POST["onderwerp"] == "")
                                 {

                                     echo "Sorry, maar er is geen onderwerp ingevuld.";
                                 }

                            elseif($_POST['bericht'] == "")
                                {

                                    echo "Sorry, maar je bent vergeten een bericht in te vullen.";
                                }
                        }

                    else
                    {
                        echo '
                        <div id="contact_form">
                        
                       <form method="post" name="contact" action="">
                    
                        <input type="hidden" name="post" value="Send" />
                        <label for="naam">Naam:</label> <input type="text" id="naam" name="naam" class="required input_field" />
                        <div class="cleaner_h10"></div>
                        
                        <label for="email">Email:</label> <input type="text" id="email" name="email" class="validate-email required input_field" />
                        <div class="cleaner_h10"></div>
                        
                        <label for="onderwerp">Onderwerp:</label> <input type="text" name="onderwerp" id="onderwerp" class="input_field" />
                        <div class="cleaner_h10"></div>
                        
                        <label for="bericht">Bericht:</label> <textarea id="bericht" name="bericht" rows="0" cols="0" class="required"></textarea>
                        <div class="cleaner_h10"></div>
                        
                        <input type="submit" class="submit_btn float_l" name="submit" id="submit" value="Verstuur" />
                        <input type="reset" class="submit_btn float_r" name="reset" id="reset" value="Reset" />
                    
                    </form>
                    </div>'
;
                    }

                    $headers     = 'From: ' . $website_naam . ' <' . $mail_stuur . '>' . PHP_EOL;
                    $headers    .= 'Reply-To: ' . $_POST['naam'] . ' <' . $mail_stuur . '>' . PHP_EOL;
                    $headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . PHP_EOL;
                    $headers    .= 'X-Priority: Normal' . PHP_EOL;
                    $headers    .= 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL;
                    $headers    .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . PHP_EOL;
                    
                    $mailstuur = (mail($_POST['email'], $_POST['onderwerp'], $_POST['bericht'], $headers));
                        
                    if ($mailstuur == true);
                        {

                            echo '<h1>De Email is verstuurd!</h1>';
                        }

                    else
                        {
                            echo '<h1>Er is iets mis gegaan. Probeer de email opnieuw te versturen!</h1>';
                        }

                            ?>


b.v.d.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:44:36
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 22:12:10
Quote Anchor link
je structuur is fout. Bekijk de volgorde nog eens goed.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

29/12/2010 22:13:50
Quote Anchor link
dan heb je het hopelijk over regel 54 tot 63?

dat is namelijk wat ik zojuist veranderd heb. Hiervoor deed hij gewoon de email verzenden ( nu nog steeds trouwens ) maar hij geeft de echo alleen niet weer.
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 22:15:12
Quote Anchor link
probeer dit eens, ikzelf gebruik meestal een ander manier om te checken of post ingevuld zijn maar ik denk dat dit wel werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
$mail_stuur
= '[email protected]';

$website_naam = 'test';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if($_POST['email'] == "")
    {

    echo "Sorry, maar je bent vergeten een email adres in te vullen.";
    }

    elseif($_POST["onderwerp"] == "")
    {

     echo "Sorry, maar er is geen onderwerp ingevuld.";
    }

    elseif($_POST['bericht'] == "")
    {

    echo "Sorry, maar je bent vergeten een bericht in te vullen.";
    }

    else
    {
        $headers = 'From: ' . $website_naam . ' <' . $mail_stuur . '>' . PHP_EOL;
        $headers.= 'Reply-To: ' . $_POST['naam'] . ' <' . $mail_stuur . '>' . PHP_EOL;
        $headers.= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . PHP_EOL;
        $headers.= 'X-Priority: Normal' . PHP_EOL;
        $headers.= 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL;
        $headers.= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . PHP_EOL;

        $mailstuur = (mail($_POST['email'], $_POST['onderwerp'], $_POST['bericht'], $headers));

        if ($mailstuur == true);
        {

        echo '<h1>De Email is verstuurd!</h1>';
        }

        else
        {
        echo '<h1>Er is iets mis gegaan. Probeer de email opnieuw te versturen!</h1>';
        }
    }
}

else
{
    echo '
    <div id="contact_form">

    <form method="post" name="contact" action="">

    <input type="hidden" name="post" value="Send" />
    <label for="naam">Naam:</label> <input type="text" id="naam" name="naam" class="required input_field" />
    <div class="cleaner_h10"></div>

    <label for="email">Email:</label> <input type="text" id="email" name="email" class="validate-email required input_field" />
    <div class="cleaner_h10"></div>

    <label for="onderwerp">Onderwerp:</label> <input type="text" name="onderwerp" id="onderwerp" class="input_field" />
    <div class="cleaner_h10"></div>

    <label for="bericht">Bericht:</label> <textarea id="bericht" name="bericht" rows="0" cols="0" class="required"></textarea>
    <div class="cleaner_h10"></div>

    <input type="submit" class="submit_btn float_l" name="submit" id="submit" value="Verstuur" />
    <input type="reset" class="submit_btn float_r" name="reset" id="reset" value="Reset" />

    </form>
    </div>'
;
}

?>


Bekijk de structuur:

jouw mannier
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
if(gepost)
{
    maak een foutafhandeling
}
else
{
    toon formulier
}

stuur een mail

if(mail gestuurd)
{
    gestuurd
}
else
{
    fout
}


dat moet dus zijn

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
if(gepost)
{
    maak een foutafhandeling
    if(fout afhandeling is in orde)
    {
        Stuur mail
        if(mail gestuurd)
        {
            gestuurd
        }
        else
        {
            fout
        }
    }
}
else
{
    toon formulier
}
Gewijzigd op 29/12/2010 22:23:53 door Jasper DS
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

29/12/2010 22:26:17
Quote Anchor link
syntax error unexpected T_ELSE on line 35 :S
 
Aad B

Aad B

29/12/2010 22:30:33
Quote Anchor link
puntkomma onjuist op regel 31
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 22:31:29
Quote Anchor link
die fout stond al in jouw script, ik had gewoon gekopieerd zonder verder te checken.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2010 22:34:20
Quote Anchor link
Denk ook eens aan email-injection.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

29/12/2010 22:34:58
Quote Anchor link
wanneer ik de ; op regel 31 in het script van php jasper weglaat en dat ook in mijn eigen script doe, krijg ik nog steeds geen echo.
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 22:38:28
Quote Anchor link
krijg je wel 'er is iets fout gegaan?' ?
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

29/12/2010 22:39:43
Quote Anchor link
nope

ik krijg gewoon mijn pagina met menu, achtergrond enzovoort, alleen niet de echo die ik wil zien
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 22:40:59
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
$mail_stuur
= '[email protected]';

$website_naam = 'test';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $error = array()
    
    if($_POST['email'] == "")
    {

        $error[] = 'Sorry, maar je bent vergeten een email adres in te vullen.';
    }

    if($_POST["onderwerp"] == "")
    {

        $error[] = 'Sorry, maar er is geen onderwerp ingevuld.';
    }

    if($_POST['bericht'] == "")
    {

        $error[] = 'Sorry, maar je bent vergeten een bericht in te vullen.';
    }

    # Tel de fouten en weergeef ze indien nodig
    $fouten = count($error); // aantal errors tellen
    if($fouten != 0)
    {

        echo 'Uw bericht kon niet worden verzonden omwille van de volgende reden(en):';
        echo '<ul>';
        for($i = 0; $i < $fouten; $i++)
        {

            echo '<li>'.$error[$i].'</li>';
        }

        echo '</ul>';
    }

    else
    {
        $headers = 'From: ' . $website_naam . ' <' . $mail_stuur . '>' . PHP_EOL;
        $headers.= 'Reply-To: ' . $_POST['naam'] . ' <' . $mail_stuur . '>' . PHP_EOL;
        $headers.= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . PHP_EOL;
        $headers.= 'X-Priority: Normal' . PHP_EOL;
        $headers.= 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL;
        $headers.= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . PHP_EOL;

        $mailstuur = (mail($_POST['email'], $_POST['onderwerp'], $_POST['bericht'], $headers));

        if ($mailstuur == true)
        {

        echo '<h1>De Email is verstuurd!</h1>';
        }

        else
        {
        echo '<h1>Er is iets mis gegaan. Probeer de email opnieuw te versturen!</h1>';
        }
    }
}

else
{
    echo '
    <div id="contact_form">

    <form method="post" name="contact" action="">

    <input type="hidden" name="post" value="Send" />
    <label for="naam">Naam:</label> <input type="text" id="naam" name="naam" class="required input_field" />
    <div class="cleaner_h10"></div>

    <label for="email">Email:</label> <input type="text" id="email" name="email" class="validate-email required input_field" />
    <div class="cleaner_h10"></div>

    <label for="onderwerp">Onderwerp:</label> <input type="text" name="onderwerp" id="onderwerp" class="input_field" />
    <div class="cleaner_h10"></div>

    <label for="bericht">Bericht:</label> <textarea id="bericht" name="bericht" rows="0" cols="0" class="required"></textarea>
    <div class="cleaner_h10"></div>

    <input type="submit" class="submit_btn float_l" name="submit" id="submit" value="Verstuur" />
    <input type="reset" class="submit_btn float_r" name="reset" id="reset" value="Reset" />

    </form>
    </div>'
;
}

?>


Denk hier ook aan

- SanThe - op 29/12/2010 22:34:20:
Denk ook eens aan email-injection.


Tip: gebruik phpmailer of swiftmailer.
Gewijzigd op 29/12/2010 22:42:29 door Jasper DS
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

29/12/2010 22:46:50
Quote Anchor link
heb het al

het volgende was het probleem:

ik heb de file geupload naar me htdocs (localhost/eigendesign/) maar toen ik ze wou bekijken, ging ik naar localhost/eigendesign/v2 waardoor ik dus op de verkeerde pagina kwam :P

beetje dom van me mrja
toch bedankt
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2010 22:47:36
Quote Anchor link
Vanaf mijn testserver is de mailfunctie geblokkerd.

Als ik het script test krijg ik de melding: 'Er is iets mis gegaan. Probeer de email opnieuw te versturen!'. Dus het script werkt wel.

Toevoeging op 29/12/2010 22:48:49:

- SanThe - op 29/12/2010 22:34:20:
Denk ook eens aan email-injection.


Het script staat open voor spammers.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

29/12/2010 22:49:44
Quote Anchor link
ja weet ik, ik had de .php naar de verkeerde map geupload waardoor ik het verkeerde bestand kreeg
 
Jasper DS

Jasper DS

29/12/2010 22:51:30
Quote Anchor link
Ok dus het werkt.

Denk aan de posten van - SanThe -!
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

29/12/2010 22:54:32
Quote Anchor link
ja daar ben ik nog met bezig, ik moet dat nog gaan uitzoeken, ook voor nog wat andere scripts die ik heb
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.