edit_profile.php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 10:46:59
Quote Anchor link
hallo mensen,

ik heb een script gemaakt om de klanten op te halen maar hoe laat ik het nou op die pagina zien?
hier is het script edit_profile.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include 'inc/config.php'; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
 
 
 if(isset($_SESSION['id_klant'])) {

 

$query="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='". $_SESSION['id_klant']."'";
        $Result=mysql_query($query);
        $aRow =  mysql_fetch_assoc($result);
        
        
        
          
        
 }
else {
    
    
    //  $_SESSION['id_profile']=$_POST['id_profile'];    
      
      $query="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='". $_POST['id_klant']."'";
        $Result=mysql_query($query);
        $aRow =  mysql_fetch_assoc($Result);
        
          
        
 }

 

    

  
  
  ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:27:08
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2010 10:56:17
Quote Anchor link
Je mist alleen nog de echo zo te zien.
Script is lek => SQL-Injection.
Foutafhandeling ontbreekt nog.
Gewijzigd op 06/10/2010 10:56:45 door - SanThe -
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 10:57:00
Quote Anchor link
ja maar ik weet ook echt niet hoe je dat moet doen :p
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2010 10:58:30
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

06/10/2010 11:12:05
Quote Anchor link
ik denk dat hij bedoelt dat hij niet weet hoe je sql-injection tegen moet gaan.
verder echo $arow['naam']; ?
Gewijzigd op 06/10/2010 11:12:57 door Teun Hesseling
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 11:13:13
Quote Anchor link
naja ik moet die gegevens laten weergeven, en dat weet ik niet, welke code dat is
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

06/10/2010 11:33:59
Quote Anchor link
while($aRow = mysql_fetch_assoc($Result)){
echo $aRow[""];
}

zoiets?
 

06/10/2010 11:49:03
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 06/10/2010 11:13:13:
naja ik moet die gegevens laten weergeven, en dat weet ik niet, welke code dat is


Neem de beginnershandleiding door en kijk op php.net.
 
Raymond van Os

raymond van Os

06/10/2010 11:59:54
Quote Anchor link
de include tag die jij gebruikt zou ik veranderen in:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("./inc/config.php");?>
,want dit:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include 'inc/config.php'; ?>
wordt soms niet goed ondersteund met php 5 / 4.

hier een voorbeeld hoe ik de klantgegevens zou ophalen en printen:

maak verbinding: (connect.php)
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if ($_POST){
    mysql_connect("localhost", "root", "usbw");
    mysql_select_db("klant_gegevens") or die ("fout: uw aanvraag voor het openen van  de database is mislukt");
            
    $sql = "SELECT * FROM klant_gegevens WHERE Naam = '".$_POST['id']."'";
    $data = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $aantal    = mysql_num_rows($data);
    include("../database_php/database_gegevens.php");
    }
        
    ?>


hier wordt het verwerk en geprint op pagina: (database_gegevens.php)

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php    
    print '<table width="50%" height="50%" align="right" border="0"';
    while($rij = mysql_fetch_array($result)){
    print
    "<tr>
        <td><b>naam:</b></td>
        <td>"
.$rij ['naam']."</td>
    </tr>
    <tr>
        <td><b>adres:</b></td>
        <td>"
.$rij ['adres']."</td>
    </tr>
    <tr>    
        <td><b>leeftijd:</b></td>
        <td>"
.$rij ['leeftijd']."</td>
    </tr>"
;}
    print "</table>";
?>
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 12:01:17
Quote Anchor link
wooow ty :)
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2010 12:06:16
Quote Anchor link
@raymond reniers: Ook jouw script is lek => SQL-Injection.
Zie mysql_real_escape_string().
 

06/10/2010 12:14:34
Quote Anchor link
Als je het niet weet, houd je kop dan.
Raymond reniers op 06/10/2010 11:59:54:
de include tag die jij gebruikt zou ik veranderen in:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("./inc/config.php");?>
,want dit:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include 'inc/config.php'; ?>
wordt soms niet goed ondersteund met php 5 / 4.

Onzin. Maakt geen bal uit. Kan beide. Zie php.net. Het is een language construct daarom mag het beide.

Raymond reniers op 06/10/2010 11:59:54:
hier een voorbeeld hoe ik de klantgegevens zou ophalen en printen:

maak verbinding: (connect.php)
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if ($_POST){
    mysql_connect("localhost", "root", "usbw");
    mysql_select_db("klant_gegevens") or die ("fout: uw aanvraag voor het openen van  de database is mislukt");
            
    $sql = "SELECT * FROM klant_gegevens WHERE Naam = '".$_POST['id']."'";
    $data = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $aantal    = mysql_num_rows($data);
    include("../database_php/database_gegevens.php");
    }
        
    ?>

Wat een troep.
- Gebruik geen die laat je pagina netjes aflopen.
- Selecteer wat je wilt hebben gebruik geen *.
- SQL Injections mogelijk, gebruik type casten of mysql_real_escape_string.
- WTF slaat $aantal op.
- Je zegt dat je hier verbinding maakt, maak dan ook alleen verbinding, ga dan geen dingen uitvoeren.
- Waarom doet de verbinding maak script dingen includen die er niks mee te maken hebben?

Raymond reniers op 06/10/2010 11:59:54:
hier wordt het verwerk en geprint op pagina: (database_gegevens.php)

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php    
    print '<table width="50%" height="50%" align="right" border="0"';
    while($rij = mysql_fetch_array($result)){
    print
    "<tr>
        <td><b>naam:</b></td>
        <td>"
.$rij ['naam']."</td>
    </tr>
    <tr>
        <td><b>adres:</b></td>
        <td>"
.$rij ['adres']."</td>
    </tr>
    <tr>    
        <td><b>leeftijd:</b></td>
        <td>"
.$rij ['leeftijd']."</td>
    </tr>"
;}
    print "</table>";
?>

- Ooit gehoord van CSS?
- Gebruik mysql_fetch_assoc als je toch alleen maar assoc dingen nodig hebt.

Verder moet je hier op het forum niet [quote] tags gebruiken maar [code] en [/code] tags.
Ga jij ook maar de beginnershandleiding doorlezen.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

06/10/2010 12:34:51
Quote Anchor link
@karl karl ,kleine opmerking
Quote:
Selecteer wat je wilt hebben gebruik geen *.

raymond kon niet weten welke velden de poster gebruikt
 

06/10/2010 13:00:07
Quote Anchor link
Teun hesseling op 06/10/2010 12:34:51:
@karl karl ,kleine opmerking
Quote:
Selecteer wat je wilt hebben gebruik geen *.

raymond kon niet weten welke velden de poster gebruikt


Het is een opmerking voor beide. Ook is het zijn voorbeeld van zijn code dus hij weet welke velden hij heeft. Dat toont ie zelfs, namelijk: naam, adres, leeftijd.
Verder ben ik nu ook bang dat de leeftijd gewoon in een varchar zit bij Raymond. Klopt dat?
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 13:01:11
Quote Anchor link
zoo hij werkt ;) bedankt mensen :)
 

06/10/2010 13:02:29
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 06/10/2010 13:01:11:
zoo hij werkt ;) bedankt mensen :)


Vertel mij alsjeblieft dat je niet hebt gedaan wat Raymond je zit voor te liegen.
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 13:03:33
Quote Anchor link
kijk

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include 'inc/config.php'; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 
 echo'
         <span class="grijsBold">Pas de gegevens aan: </span><br>
         <br>'
;
 
$sql="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='".$_POST['id_klant']."'";
$result=mysql_query($sql);
$aRow=mysql_fetch_array($result);

?>


<form method="post" action="post_process_update.php?action=1">

<span class="smallcaps">Uw gegevens</span>
<br /><br />

<table>

<tr>

<td collspan="2"><label>
<input type="hidden" name="id_klant" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['id_klant']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Naam</td>
<td><label>
<input type="text" name="naam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['naam']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Telefoonnummer</td>
<td><label>
<input type="text" name="tel" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['tel']; ?>
" />

</label></td>
</tr>



<br>

<tr>
<td><input type="submit" name="submit" value="Wijzigen" class="kopjeBoldblauw" /></td>
</tr>

</form>




Toevoeging op 06/10/2010 13:04:17:

hij werkt nu, maar moet nu als je op wijzigen klikt dat hij geupdated word ;)
 

06/10/2010 13:05:16
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 06/10/2010 13:03:33:
kijk

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include 'inc/config.php'; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 
 echo'
         <span class="grijsBold">Pas de gegevens aan: </span><br>
         <br>'
;
 
$sql="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='".$_POST['id_klant']."'";
$result=mysql_query($sql);
$aRow=mysql_fetch_array($result);

?>


<form method="post" action="post_process_update.php?action=1">

<span class="smallcaps">Uw gegevens</span>
<br /><br />

<table>

<tr>

<td collspan="2"><label>
<input type="hidden" name="id_klant" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['id_klant']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Naam</td>
<td><label>
<input type="text" name="naam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['naam']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Telefoonnummer</td>
<td><label>
<input type="text" name="tel" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['tel']; ?>
" />

</label></td>
</tr>



<br>

<tr>
<td><input type="submit" name="submit" value="Wijzigen" class="kopjeBoldblauw" /></td>
</tr>

</form>




Toevoeging op 06/10/2010 13:04:17:

hij werkt nu, maar moet nu als je op wijzigen klikt dat hij geupdated word ;)


OMFG lees alle posts behalve die van Raymond.
 
Raymond van Os

raymond van Os

06/10/2010 13:05:44
Quote Anchor link
heey karl knakker, ik probeer ook maar te helpen
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 13:07:02
Quote Anchor link
dude hij werkt, en raymond probeert ook te helpe jha, dus ik vind het goed :)
 

06/10/2010 13:09:40
Quote Anchor link
Raymond reniers op 06/10/2010 13:05:44:
heey karl knakker, ik probeer ook maar te helpen

Dus als iemand z'n hart stopt, dan ga je ook maar helpen ook al weet je niet wat je doet?
En dus dan juist MEER schade aanricht dan je helpt...
Want dat doe je nu dus.

Stefan van der Hijden op 06/10/2010 13:07:02:
dude hij werkt, en raymond probeert ook te helpe jha, dus ik vind het goed :)

Ja, je kunt ook zonder te kijken een straat oversteken. Dat werkt misschien wel één keer. Maar de tweede keer ben je zo plat als een dubbeltje.
Dat het werkt zegt niks.
Dat het werkt zegt alleen dat php zo ontzettend simpel en relaxed doet over JOU fouten.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.