edit_profile.php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 10:46:59
Quote Anchor link
hallo mensen,

ik heb een script gemaakt om de klanten op te halen maar hoe laat ik het nou op die pagina zien?
hier is het script edit_profile.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include 'inc/config.php'; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
 
 
 if(isset($_SESSION['id_klant'])) {

 

$query="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='". $_SESSION['id_klant']."'";
        $Result=mysql_query($query);
        $aRow =  mysql_fetch_assoc($result);
        
        
        
          
        
 }
else {
    
    
    //  $_SESSION['id_profile']=$_POST['id_profile'];    
      
      $query="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='". $_POST['id_klant']."'";
        $Result=mysql_query($query);
        $aRow =  mysql_fetch_assoc($Result);
        
          
        
 }

 

    

  
  
  ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:57:59
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2010 10:56:17
Quote Anchor link
Je mist alleen nog de echo zo te zien.
Script is lek => SQL-Injection.
Foutafhandeling ontbreekt nog.
Gewijzigd op 06/10/2010 10:56:45 door - SanThe -
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 10:57:00
Quote Anchor link
ja maar ik weet ook echt niet hoe je dat moet doen :p
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2010 10:58:30
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

06/10/2010 11:12:05
Quote Anchor link
ik denk dat hij bedoelt dat hij niet weet hoe je sql-injection tegen moet gaan.
verder echo $arow['naam']; ?
Gewijzigd op 06/10/2010 11:12:57 door Teun Hesseling
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 11:13:13
Quote Anchor link
naja ik moet die gegevens laten weergeven, en dat weet ik niet, welke code dat is
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

06/10/2010 11:33:59
Quote Anchor link
while($aRow = mysql_fetch_assoc($Result)){
echo $aRow[""];
}

zoiets?
 

06/10/2010 11:49:03
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 06/10/2010 11:13:13:
naja ik moet die gegevens laten weergeven, en dat weet ik niet, welke code dat is


Neem de beginnershandleiding door en kijk op php.net.
 
Raymond van Os

raymond van Os

06/10/2010 11:59:54
Quote Anchor link
de include tag die jij gebruikt zou ik veranderen in:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("./inc/config.php");?>
,want dit:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include 'inc/config.php'; ?>
wordt soms niet goed ondersteund met php 5 / 4.

hier een voorbeeld hoe ik de klantgegevens zou ophalen en printen:

maak verbinding: (connect.php)
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if ($_POST){
    mysql_connect("localhost", "root", "usbw");
    mysql_select_db("klant_gegevens") or die ("fout: uw aanvraag voor het openen van  de database is mislukt");
            
    $sql = "SELECT * FROM klant_gegevens WHERE Naam = '".$_POST['id']."'";
    $data = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $aantal    = mysql_num_rows($data);
    include("../database_php/database_gegevens.php");
    }
        
    ?>


hier wordt het verwerk en geprint op pagina: (database_gegevens.php)

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php    
    print '<table width="50%" height="50%" align="right" border="0"';
    while($rij = mysql_fetch_array($result)){
    print
    "<tr>
        <td><b>naam:</b></td>
        <td>"
.$rij ['naam']."</td>
    </tr>
    <tr>
        <td><b>adres:</b></td>
        <td>"
.$rij ['adres']."</td>
    </tr>
    <tr>    
        <td><b>leeftijd:</b></td>
        <td>"
.$rij ['leeftijd']."</td>
    </tr>"
;}
    print "</table>";
?>
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 12:01:17
Quote Anchor link
wooow ty :)
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2010 12:06:16
Quote Anchor link
@raymond reniers: Ook jouw script is lek => SQL-Injection.
Zie mysql_real_escape_string().
 

06/10/2010 12:14:34
Quote Anchor link
Als je het niet weet, houd je kop dan.
Raymond reniers op 06/10/2010 11:59:54:
de include tag die jij gebruikt zou ik veranderen in:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("./inc/config.php");?>
,want dit:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include 'inc/config.php'; ?>
wordt soms niet goed ondersteund met php 5 / 4.

Onzin. Maakt geen bal uit. Kan beide. Zie php.net. Het is een language construct daarom mag het beide.

Raymond reniers op 06/10/2010 11:59:54:
hier een voorbeeld hoe ik de klantgegevens zou ophalen en printen:

maak verbinding: (connect.php)
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if ($_POST){
    mysql_connect("localhost", "root", "usbw");
    mysql_select_db("klant_gegevens") or die ("fout: uw aanvraag voor het openen van  de database is mislukt");
            
    $sql = "SELECT * FROM klant_gegevens WHERE Naam = '".$_POST['id']."'";
    $data = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $aantal    = mysql_num_rows($data);
    include("../database_php/database_gegevens.php");
    }
        
    ?>

Wat een troep.
- Gebruik geen die laat je pagina netjes aflopen.
- Selecteer wat je wilt hebben gebruik geen *.
- SQL Injections mogelijk, gebruik type casten of mysql_real_escape_string.
- WTF slaat $aantal op.
- Je zegt dat je hier verbinding maakt, maak dan ook alleen verbinding, ga dan geen dingen uitvoeren.
- Waarom doet de verbinding maak script dingen includen die er niks mee te maken hebben?

Raymond reniers op 06/10/2010 11:59:54:
hier wordt het verwerk en geprint op pagina: (database_gegevens.php)

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php    
    print '<table width="50%" height="50%" align="right" border="0"';
    while($rij = mysql_fetch_array($result)){
    print
    "<tr>
        <td><b>naam:</b></td>
        <td>"
.$rij ['naam']."</td>
    </tr>
    <tr>
        <td><b>adres:</b></td>
        <td>"
.$rij ['adres']."</td>
    </tr>
    <tr>    
        <td><b>leeftijd:</b></td>
        <td>"
.$rij ['leeftijd']."</td>
    </tr>"
;}
    print "</table>";
?>

- Ooit gehoord van CSS?
- Gebruik mysql_fetch_assoc als je toch alleen maar assoc dingen nodig hebt.

Verder moet je hier op het forum niet [quote] tags gebruiken maar [code] en [/code] tags.
Ga jij ook maar de beginnershandleiding doorlezen.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

06/10/2010 12:34:51
Quote Anchor link
@karl karl ,kleine opmerking
Quote:
Selecteer wat je wilt hebben gebruik geen *.

raymond kon niet weten welke velden de poster gebruikt
 

06/10/2010 13:00:07
Quote Anchor link
Teun hesseling op 06/10/2010 12:34:51:
@karl karl ,kleine opmerking
Quote:
Selecteer wat je wilt hebben gebruik geen *.

raymond kon niet weten welke velden de poster gebruikt


Het is een opmerking voor beide. Ook is het zijn voorbeeld van zijn code dus hij weet welke velden hij heeft. Dat toont ie zelfs, namelijk: naam, adres, leeftijd.
Verder ben ik nu ook bang dat de leeftijd gewoon in een varchar zit bij Raymond. Klopt dat?
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 13:01:11
Quote Anchor link
zoo hij werkt ;) bedankt mensen :)
 

06/10/2010 13:02:29
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 06/10/2010 13:01:11:
zoo hij werkt ;) bedankt mensen :)


Vertel mij alsjeblieft dat je niet hebt gedaan wat Raymond je zit voor te liegen.
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 13:03:33
Quote Anchor link
kijk

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include 'inc/config.php'; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 
 echo'
         <span class="grijsBold">Pas de gegevens aan: </span><br>
         <br>'
;
 
$sql="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='".$_POST['id_klant']."'";
$result=mysql_query($sql);
$aRow=mysql_fetch_array($result);

?>


<form method="post" action="post_process_update.php?action=1">

<span class="smallcaps">Uw gegevens</span>
<br /><br />

<table>

<tr>

<td collspan="2"><label>
<input type="hidden" name="id_klant" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['id_klant']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Naam</td>
<td><label>
<input type="text" name="naam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['naam']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Telefoonnummer</td>
<td><label>
<input type="text" name="tel" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['tel']; ?>
" />

</label></td>
</tr>



<br>

<tr>
<td><input type="submit" name="submit" value="Wijzigen" class="kopjeBoldblauw" /></td>
</tr>

</form>




Toevoeging op 06/10/2010 13:04:17:

hij werkt nu, maar moet nu als je op wijzigen klikt dat hij geupdated word ;)
 

06/10/2010 13:05:16
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 06/10/2010 13:03:33:
kijk

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include 'inc/config.php'; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 
 echo'
         <span class="grijsBold">Pas de gegevens aan: </span><br>
         <br>'
;
 
$sql="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='".$_POST['id_klant']."'";
$result=mysql_query($sql);
$aRow=mysql_fetch_array($result);

?>


<form method="post" action="post_process_update.php?action=1">

<span class="smallcaps">Uw gegevens</span>
<br /><br />

<table>

<tr>

<td collspan="2"><label>
<input type="hidden" name="id_klant" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['id_klant']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Naam</td>
<td><label>
<input type="text" name="naam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['naam']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Telefoonnummer</td>
<td><label>
<input type="text" name="tel" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['tel']; ?>
" />

</label></td>
</tr>



<br>

<tr>
<td><input type="submit" name="submit" value="Wijzigen" class="kopjeBoldblauw" /></td>
</tr>

</form>




Toevoeging op 06/10/2010 13:04:17:

hij werkt nu, maar moet nu als je op wijzigen klikt dat hij geupdated word ;)


OMFG lees alle posts behalve die van Raymond.
 
Raymond van Os

raymond van Os

06/10/2010 13:05:44
Quote Anchor link
heey karl knakker, ik probeer ook maar te helpen
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 13:07:02
Quote Anchor link
dude hij werkt, en raymond probeert ook te helpe jha, dus ik vind het goed :)
 

06/10/2010 13:09:40
Quote Anchor link
Raymond reniers op 06/10/2010 13:05:44:
heey karl knakker, ik probeer ook maar te helpen

Dus als iemand z'n hart stopt, dan ga je ook maar helpen ook al weet je niet wat je doet?
En dus dan juist MEER schade aanricht dan je helpt...
Want dat doe je nu dus.

Stefan van der Hijden op 06/10/2010 13:07:02:
dude hij werkt, en raymond probeert ook te helpe jha, dus ik vind het goed :)

Ja, je kunt ook zonder te kijken een straat oversteken. Dat werkt misschien wel één keer. Maar de tweede keer ben je zo plat als een dubbeltje.
Dat het werkt zegt niks.
Dat het werkt zegt alleen dat php zo ontzettend simpel en relaxed doet over JOU fouten.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.