Een goed 2010!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Alfred -

Alfred -

30/12/2009 16:04:00
Quote Anchor link
Beste wensen!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:54:30
 
Roel -

Roel -

30/12/2009 16:04:00
Quote Anchor link
Afra schreef op 25.12.2009 22:20:
Daan Middendorp schreef op 25.12.2009 21:42:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$year
++;

?>


Iets te vroeg ;)

Over jaarwisseling gesproken, nog zo'n 28 te gaan, en we gaan eraan ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Year_2038_problem


Hehe dat heb ik ook weleens gelezen, maar tegen die tijd zijn er al wel wat nieuwe pc's lijkt me...

Gelukkig nieuwjaar iedereen!
 
GaMer B

GaMer B

30/12/2009 16:07:00
Quote Anchor link
Een gelukkig 2010 toegewenst aan iedereen... Moge iedereen op 01-01-2010 nog tot tien kunnen tellen ;)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

30/12/2009 16:32:00
Quote Anchor link
@Afra,
Zie nu nog maar eens een computer te bewaren,, zodat je die in 2038 nog kan gebruiken,, wel leuk experiment, mijn ouders krijgen over een week of 3 ofzo een nieuwe PC, dus ik claim hun oude dan om te bewaren, of tot 2038, of ik ga gewoon de systeem tijd verzetten, zodat k maar heel even hoef te wachten,
gewoon om te kijken of het echt zo erg is :P
 
Hipska BE

Hipska BE

30/12/2009 16:42:00
Quote Anchor link
leuk, is het admin forum tegenwoordig omgevormd tot koffiehoek ofzo? :D
 

30/12/2009 16:47:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 30.12.2009 16:42:
leuk, is het admin forum tegenwoordig omgevormd tot koffiehoek ofzo? :D

Admins en mods bestaan niet meer.
Dus wat heb je dan nog aan dit gedeelte?
 

30/12/2009 16:53:00
Quote Anchor link
Allemaal de beste wensen! : D
 
Loran DP

Loran DP

30/12/2009 16:57:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 30.12.2009 16:47:
Hipska schreef op 30.12.2009 16:42:
leuk, is het admin forum tegenwoordig omgevormd tot koffiehoek ofzo? :D

Admins en mods bestaan niet meer.
Dus wat heb je dan nog aan dit gedeelte?



Idd jammer he nu kunnen we de komende 7 dagen doen en laten wat we willen, en zelfs bas is geen Admin meer! SPAMMMMMMEEEEEEEEEN!!!!!
 

30/12/2009 17:08:00
Quote Anchor link
Mr. Bean (loran) schreef op 30.12.2009 16:57:
Karl schreef op 30.12.2009 16:47:
Hipska schreef op 30.12.2009 16:42:
leuk, is het admin forum tegenwoordig omgevormd tot koffiehoek ofzo? :D

Admins en mods bestaan niet meer.
Dus wat heb je dan nog aan dit gedeelte?



Idd jammer he nu kunnen we de komende 7 dagen doen en laten wat we willen, en zelfs bas is geen Admin meer! SPAMMMMMMEEEEEEEEEN!!!!!

Ja, en jij bent een kleine kleuter.
Mr. Bean (loran) schreef op 25.12.2009 18:46:
[DELETED, niet voor jongkies :) ]

Dat slaat dus ook nergens op.
 
Niels K

Niels K

30/12/2009 19:19:00
Quote Anchor link
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

volgende telling komt overmorgen ochtend..
 
Hipska BE

Hipska BE

30/12/2009 19:34:00
Quote Anchor link
Tof zeg, maar wat ga je doen als dan plots blijkt dat Bas ons weer maar eens aan het lijntje heeft gehouden?
 
Niels K

Niels K

30/12/2009 19:35:00
Quote Anchor link
Huh op welke manier? Het mod gebeuren?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

31/12/2009 15:35:00
Quote Anchor link
Ik ga zo mijn computer afsluiten.

Ik wens iedereen het beste voor 2010!!
Denk om je vingers en geniet ervan vanavond! :)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

31/12/2009 15:57:00
Quote Anchor link
Ik zou eerder zeggen, denk om je lever.
Aangezien ik toch geen vuurwerk heb gekocht (weer een extra kroeg avond).
Allen fijn 2010, en ik spreek jullie volgend jaar wel weer (wat klinkt dat nog heerlijk ver weg)
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

31/12/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Ook namens mij iedereen een fijn uiteinde en een spoedig 2010 toegewenst!
 
Roy

roy

31/12/2009 16:26:00
Quote Anchor link
Iedereen alvast een gelukkig Nieuwjaar en de beste wensen voor 2010!
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

31/12/2009 18:00:00
Quote Anchor link
Bij deze namens mij een goed uiteinde en een gezond en gelukkig 2010 gewenst!

Oppassen met de handjes allemaal vanavond!
Tot in 2010!
 
Toine vd P

Toine vd P

31/12/2009 18:02:00
Quote Anchor link
Beste wensen iedereen !
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

31/12/2009 18:52:00
Quote Anchor link
Iederen, beste wensen he! Gelukkig 2010 gewenst ;)
 
Mr.Ark

Mr.Ark

31/12/2009 19:00:00
Quote Anchor link
Edoxile schreef op 31.12.2009 18:52:
Iedereen, beste wensen he! Gelukkig 2010 gewenst ;)


x2
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.