Een goed 2010!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3

31/12/2009 20:52:00
Quote Anchor link
Denk ook aan de mensen die moeten werken met oud en nieuw.
Zoals politie, dokters, verpleegkundige en brandweer.


Beste wensen.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 15:34:17
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

31/12/2009 21:04:00
Quote Anchor link
En nog veel belangrijker..
De barmensen!!
(na 3 jaar trouwe dienst ga ik de bar weer eens van de andere keer proberen te benaderen met oud-en-nieuw.)
Hoppy Niew Yeer!!
 
Niels K

Niels K

02/01/2010 14:13:00
Quote Anchor link
Nog steeds 10 vingers iedereen?:P
 

02/01/2010 16:39:00
Quote Anchor link
Afra schreef op 25.12.2009 22:20:
Daan Middendorp schreef op 25.12.2009 21:42:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$year
++;

?>


Iets te vroeg ;)

Over jaarwisseling gesproken, nog zo'n 28 te gaan, en we gaan eraan ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Year_2038_problem


Dan hebben we allemaal 64 bit en weg probleem (voorlopig)
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.