Een goed 2010!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 volgende »

Loran DP

Loran DP

25/12/2009 03:37:00
Quote Anchor link
Ik wens iedereen die op phpulp is fijne feestdagen en een voorspoedig 2010!
Mogen we er met z'n alleen een zellig PHP-jaar van maken! Vooral met de nieuwe PHPhulp in aantocht!

Groeten
Loran
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:48:56
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

25/12/2009 05:14:00
Quote Anchor link
Ik hoop ook dat iedereen een fijne kerst heeft een een goed nieuwjaar ;']
En de nieuwe PHPhulp gaat wat beloven hoop ik.
 
Jeffrey H

Jeffrey H

25/12/2009 09:38:00
Quote Anchor link
Iedereen fijne feestdagen en een Gelukkig 2010!
Opdat al je wensen uitkomen :P (Onderandere die nieuwe phphulp)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/12/2009 11:22:00
Quote Anchor link
Ook namens mij voor iedereen een fijne en gezellige kerst, en dat iedereen er maar flink van gaat genieten.
Voor een gelukkig 2010 is het m.i. nog wat te vroeg, dat komt het nieuwe jaar wel. Kunnen we gelijk de spannende o&n verhalen van iedereen aanhoren.
 
Bo az

Bo az

25/12/2009 11:56:00
Quote Anchor link
Ook ik wens iedereen fijne en gezellige feestdagen!
 
K i p

K i p

25/12/2009 12:44:00
Quote Anchor link
-1
 
Davy Jansen

Davy Jansen

25/12/2009 12:58:00
Quote Anchor link
[offtopic/flauwmodus]@kip, hoe kun jij vandaag -1 ei gelegd hebben? Gisteren iets verkeerds gegeten, met kerstavond?[/offtopic/flauwmodus] Oftewel: wat een but reactie van je ;)

Iedereen fijne feestdagen en de beste wensen voor 2010. Dat het maar weer een mooi jaar mag worden!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Davy Jansen
 
Michael -

Michael -

25/12/2009 14:16:00
Quote Anchor link
Fijne feestdagen en een goed 2010.
 
Roel -

Roel -

25/12/2009 14:22:00
Quote Anchor link
Fijne feestdagen en een prettig 2010 :-)
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

25/12/2009 14:41:00
Quote Anchor link
Happy Holidays
 
Eddy E

Eddy E

25/12/2009 14:45:00
Quote Anchor link
Hoithebest schreef op 25.12.2009 14:22:
Fijne feestdagen en een prettig 2010 :-)


idem
 
Mui ter

Mui ter

25/12/2009 14:50:00
Quote Anchor link
Allemaal fijne dagen en een gezond twintigtien.
 
Loran DP

Loran DP

25/12/2009 18:32:00
Quote Anchor link
Foute kerst plaatjes:
Afbeelding
Afbeelding
Chris:Afbeelding
Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
Afra ca

Afra ca

25/12/2009 18:42:00
Quote Anchor link
Voor een leuke kerstboom:

http://wiethoofd.tweakblogs.net/blog/3292/vrolijk-kersemus.html

Fijne kerst gewenst allen :)
 
Loran DP

Loran DP

25/12/2009 18:46:00
Quote Anchor link
[DELETED, niet voor jongkies :) ]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

25/12/2009 21:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$year
++;

?>
 
Zero XT

Zero XT

25/12/2009 22:15:00
Quote Anchor link
Fijne feestdagen
 
Afra ca

Afra ca

25/12/2009 22:20:00
Quote Anchor link
Daan Middendorp schreef op 25.12.2009 21:42:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$year
++;

?>


Iets te vroeg ;)

Over jaarwisseling gesproken, nog zo'n 28 te gaan, en we gaan eraan ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Year_2038_problem
 
Mr.Moe

Mr.Moe

26/12/2009 12:03:00
Quote Anchor link
Ook ik wens jullie het beste in de toekomst.

Groeten,

vanuit België
 
Erick Schluter

Erick Schluter

26/12/2009 12:35:00
 
Loran DP

Loran DP

30/12/2009 16:01:00
Quote Anchor link
Iedereen een goed 2010!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.