een ingevuld form naar meerdere emailadressen tegelijkertijd sturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

04/05/2004 14:05:00
Quote Anchor link
een ingevuld form naar meerdere emailadressen tegelijkertijd sturen?

Kan dat op een eenvoudige manier?


groetjes

Geert
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:51:03
 

04/05/2004 15:31:00
Quote Anchor link
Ik geloof het wel.

// index.html / php
<form method=post action=verzonden.php>
<input name=var type=text><br>
<input type=submit value=Verzenden>
</form>

// verzonden.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
mail ("email 1,email 2","Onderwerp","$var")
echo "<center>U Bericht is verzonden<br>";
echo "Klik <a href=index.php>hier</a> om terug te keren naar de index.</center>";
?>
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/05/2004 17:31:00
Quote Anchor link
Het is niet de mooiste manier, maar als alle adressen altijd hetzelfde zijn kan je ook het mailcommando meerdere keren gebruiken... Wat overigens wel een erg trage pagina wordt dan... :D

Elwin
 

20/05/2004 12:54:00
Quote Anchor link
Hoe stel je de 2e e-mail in BCC ?
 
Micha

Micha

20/05/2004 13:26:00
Quote Anchor link
http://nl.php.net/manual/nl/function.mail.php

$bcc = "Bcc: [email protected]\r\n";
mail("naar", "subject", "message", $bcc);
 

21/05/2004 22:01:00
Quote Anchor link
Hallo,
Het "BCC" scriptje wil ik toepassen bij onderstaande e-mail script maar waar hoort het te staan ??
Alvast bedankt voor je hulp !!!

<!--BCC script------------------>
$bcc = "Bcc: [email protected]\r\n";
mail("naar", "subject", "message", $bcc);
<!--------------------------------->

<!----------E-mail script----------->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php  
$message
="".$NAAM."
"
.$TEKST."
 
"
;  
mail($_POST['ONTVANGER'], $_POST['ONDERWERP'], $message, "From: $_POST[AFZENDER]");  
header("Refresh: 0;url=welpbackachtergrond.jpg");  

?>

---------------------
 
Micha

Micha

21/05/2004 22:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php  
$message
="".$NAAM."
"
.$TEKST."

"
;  
$bcc =  "Bcc: [email protected]\r\n";
mail($_POST['ONTVANGER'], $_POST['ONDERWERP'], $message, "From: $_POST[AFZENDER]", $bcc);    
header("Refresh: 0;url=welpbackachtergrond.jpg");  

?>

Volgens mij moet het zo werken...
 

21/05/2004 22:48:00
Quote Anchor link
Bedankt maar helaas werkt het (nog) niet, ik stuur een mail naar me zelf maar krijg deze niet binnen?!?
 
Mitch X

Mitch X

21/05/2004 23:35:00
Quote Anchor link
Omdat "From: //" op de plaats van de headers staat (en ook een header is ;)) maar bcc moet daar dus ook.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
mail($aan,$onderwerp,$bericht,$headers);
?>

Vul die op de goede manier in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$headers
= "From: \"" . $_POST['afzender'] . "\" <jouw#email.nl>\r\n";
$headers .= "Bcc: email.domein.nl\r\n";
// Nu mailen
mail($_POST['ontvanger'], $_POST['onderwerp'], $message, $headers);
// Doorgaan ...
?>
 

22/05/2004 00:05:00
Quote Anchor link
k' begrijp er niets van
ik heb nu het volgende gedaan maar dat werkte niet.
-------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php    
$message
="".$NAAM."
"
.$TEKST."

"
;    

$headers .= "Bcc: [email protected]\r\n";    
mail($_POST['ONTVANGER'], $_POST['ONDERWERP'], $message, "From: $_POST[AFZENDER]");  

header("Refresh: 0;url=bedankt.htm");    

?>
 
Mitch X

Mitch X

22/05/2004 09:32:00
Quote Anchor link
Je moet wel de code van daarboven gebruiken :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
// hier ff $message defineren ;)
$headers = "From: \"" . $_POST['afzender'] . "\" <jouw#email.nl>\r\n";
$headers .= "Bcc: email.domein.nl\r\n";
// Nu mailen
mail($_POST['ontvanger'], $_POST['onderwerp'], $message, $headers);
// Doorgaan ...
?>
 

22/05/2004 19:06:00
Quote Anchor link
ok, bedankt voor je hulp !!
 

22/05/2004 19:33:00
Quote Anchor link
Ik zeg wel "ok" maar denk dat het dan zo moet !?
Klopt dit wel ?? Alvast bedankt voor de hulp en geduld!!
------------------------------------------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php    
$message
="Naam".$NAAM."
Opmerking: "
.$TEKST."

"
;    
[
code]<?
// hier ff $message defineren ;)
$headers = "From: \"" . $_POST['afzender'] . "\" <[email protected]>\r\n";
$headers .= "Bcc: [email protected]\r\n";
// Nu mailen
mail($_POST['ontvanger'], $_POST['onderwerp'], $message, $headers);
// Doorgaan ...
?>
 
Mitch X

Mitch X

22/05/2004 19:43:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$message
="Naam".$NAAM."
Opmerking: "
.$TEKST."";
// hier ff $message defineren ;)
$headers = "From: \"" . $_POST['afzender'] . "\" <[email protected]>\r\n";
$headers .= "Bcc: [email protected]\r\n";
// Nu mailen
mail($_POST['ontvanger'], $_POST['onderwerp'], $message, $headers);
// Doorgaan ...
?>

Zonder die extra
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.