Een mysql result in 2 table-kolommen tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gerard Nijboer

Gerard Nijboer

23/07/2009 18:21:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik wil een verzameling van afbeeldingen in 2 kolommen laten zien.
De gegevens komen uit een mysql database, en dan komt elke row tot stand met:
while ($row = mysql_fetch_array($result))
Maar daarmee krijg ik 1 row per result, maar ik wil eigenlijk 2 results op 1 row.
Iemand een oplossing?

Groetjes!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:20:34
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2009 07:57:00
Quote Anchor link
Kijk eens hier.
 
Gerard Nijboer

Gerard Nijboer

24/07/2009 10:50:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit, bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.