een php script wat eerder wel werkte maar nu niet meer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Erwin sonex

erwin sonex

01/12/2015 01:06:35
Quote Anchor link
hallo meschien dat 1 van jullie mij kan ondersteunen ik heb een php script op mijn website staan wat eerder altijd werkte maar sins vanmorgen niet meer doet volgens de webhost moet ik een update script hebben die 5.3 onder steunt die van mij was veroudert meschien kunnen jullie mij hiermee helpen .....




// de header, hij refreshed de pagina na zoveel seconden,
// de URL is een optie hoef je niet te gebruiken dus.
header("Refresh: ".$s."; URL=".$u);
// $s = voor het aantal seconden ;
// $u = voor het bestand dat je wil openen;

// voorbeeld:
header("Refresh: 45; URL=http://www.radiodoremi.nl//radio-strats/radio_stats.php");
// deze refresh zal in 5 seconden deze pagina vervangen voor www.phphulp.nl

// Alle code dat achter de refresh staat wordt wel gedaan.
// tot de X aantal seconden voorbij zijn, dus:
echo('');
// dit word 45 seconden lang getoond en dan wordt u doorverbonden :D

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php
// Shoutcast Server Strats
// Parses shoutcasts xml to make an effective stats thing for any website
// ©2004-2005 Daniel Brown http://www.gmtt.co.uk
// Please refer to the readme file for use.


// Add-On MAXLISTNERS insead of the / 10 MAXLISTENERS which was set, and the BITRATE add-on.
// Online and Offline graphics, and add-on code.
// Better HTML Script.

// Do Not Try To Edit This Only Unless You Know What You're Doing!!!!!!!


include('config_radio.php');

$scfp = fsockopen("$scip", $scport, &$errno, &$errstr, 30);
 if(!$scfp) {
  $scsuccs=1;
echo''.$scdef.' is Offline';
 }

if($scsuccs!=1){
 fputs($scfp,"GET /admin.cgi?pass=$scpass&mode=viewxml HTTP/1.0\r\nUser-Agent: SHOUTcast Song Status (Mozilla Compatible)\r\n\r\n");
 while(!feof($scfp)) {
  $page .= fgets($scfp, 1000);
 }

######################################################################################################################
/////////////////////////part 1 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
//define  xml elements

 $loop = array("STREAMSTATUS", "BITRATE", "SERVERTITLE", "CURRENTLISTENERS", "MAXLISTENERS", "BITRATE");
 $y=0;
 while($loop[$y]!=''){
  $pageed = ereg_replace(".*<$loop[$y]>", "", $page);
  $scphp = strtolower($loop[$y]);
  $$scphp = ereg_replace("</$loop[$y]>.*", "", $pageed);
  if($loop[$y]==SERVERGENRE || $loop[$y]==SERVERTITLE || $loop[$y]==SONGTITLE || $loop[$y]==SERVERTITLE)
   $$scphp = urldecode($$scphp);

// uncomment the next line to see all variables
//echo'$'.$scphp.' = '.$$scphp.'<br>';

  $y++;
 }

//end intro xml elements
######################################################################################################################
######################################################################################################################
/////////////////////////part 2\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
//get song info and history

 $pageed = ereg_replace(".*<SONGHISTORY>", "", $page);
 $pageed = ereg_replace("<SONGHISTORY>.*", "", $pageed);
 $songatime = explode("<SONG>", $pageed);
 $r=1;
 while($songatime[$r]!=""){
  $t=$r-1;
  $playedat[$t] = ereg_replace(".*<PLAYEDAT>", "", $songatime[$r]);
  $playedat[$t] = ereg_replace("</PLAYEDAT>.*", "", $playedat[$t]);
  $song[$t] = ereg_replace(".*<TITLE>", "", $songatime[$r]);
  $song[$t] = ereg_replace("</TITLE>.*", "", $song[$t]);
  $song[$t] = urldecode($song[$t]);
  $dj[$t] = ereg_replace(".*<SERVERTITLE>", "", $page);
  $dj[$t] = ereg_replace("</SERVERTITLE>.*", "", $pageed);
$r++;
 }

//end song info
fclose($scfp);
}


//display stats
if($streamstatus == "1"){
//you may edit the html below, make sure to keep variable intact
echo'
<html>

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<link rel=stylesheet href="" type="text/css">
<title>'
.$scdef.'</title>
</head>

<body text="" bgcolor="#000000">


<div style="position:absolute; top:7; left:2;">
      <FONT size="3" face="arial" color="#FFFFFF">


<p align="center"><center>
<img src="online.jpg"><br>
<b>DJ:</b> '
.$servertitle.'<br>
<b>LUISTERAARS:</b> '
.$currentlisteners.'<br>
<b>U HOORT NU:</b> '
.$song[0].'</p><b>
</p>
</body>

</html>'
;
}

if($streamstatus == "0")
{

//you may edit the html below, make sure to keep variable intact
echo'
<html>

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<link rel=stylesheet href="" type="text/css">
<title>Storing</title>
</head>

<body text="" bgcolor="black">
<center>
<img src="offline.jpg">
</body>

</html>'
;
}

?>





dit is het stukje wat de webhost mij stuurde

Net even gekeken en het script wat jij hebt is verouderd.
Wij hebben vanmorgen de php versie geupdate en daar wordt de Call-time niet meer ondersteund wat jij het beste kunt doen is op zoek gaan naar een versie van het script die php 5.4 ondersteund
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:43:05
 
- SanThe -

- SanThe -

01/12/2015 01:47:37
Quote Anchor link
Van php.net.

ereg_replace()
Quote:
This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

01/12/2015 10:40:10
Quote Anchor link
Uhm, hebben ze deze upgrade aangekondigd of zonder introductie de schakelaar omgegooid? In het laatste geval is dat nou niet bepaald netjes.

En ja, dat script heeft zijn 10-jarige jubileum intussen ook gevierd. Je zou eens kunnen kijken of er nieuwere alternatieven zijn om de Shoutcast status op te vragen.
 
Ivo P

Ivo P

01/12/2015 12:46:13
Quote Anchor link
maar op welke functie(s) loopt hij nu stuk?

de ereg-functies zijn wel deprecated, maar in 5.4 toch nog steeds functionerend?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/12/2015 13:14:01
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 01/12/2015 10:40:10:
Uhm, hebben ze deze upgrade aangekondigd of zonder introductie de schakelaar omgegooid? In het laatste geval is dat nou niet bepaald netjes.

+1
 
Erwin sonex

erwin sonex

01/12/2015 13:49:01
Quote Anchor link
gisteren morgen deed die het nog zonder problemen gisteren middag rond 1 uur was het voorbij zonder dat ze gezecht hebben dat er een update plaats vond

dit krijg ik als melding
Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /home/radiodor/domains/radiodoremi.nl/public_html/radio-strats/radio_stats.php on line 35
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

01/12/2015 14:03:26
Quote Anchor link
Misschien helpt het dan als je de ampersands (de &-tekens) verwijdert die voor de parameters $errno en $errstr staan in de fsockopen()-aanroep op regel 16 in het bovenstaande codefragment.

Neemt niet weg dat, ook al lost dit je directe problemen op, je je script wat meer up-to-date zou moeten maken.
 
Erwin sonex

erwin sonex

01/12/2015 14:09:55
Quote Anchor link
heb niet zoveel verstand van php zou jij me daar niet mee kunnen helpen dan

Toevoeging op 01/12/2015 14:20:30:

hey supper bedankt het werkt weer supper thomas van den heuvel bedankt voor de reactie


Toevoeging op 01/12/2015 14:27:42:

het reafressen van de script kan dat ook sneller gezet worden zoja waar in het script als ik vragen mag
 
- SanThe -

- SanThe -

01/12/2015 15:06:40
Quote Anchor link
Erwin sonex op 01/12/2015 01:06:35:
// $s = voor het aantal seconden ;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.