Een sessie probleem???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans Hermes

Hans Hermes

12/05/2009 09:08:00
Quote Anchor link
Ik wil op mijn werk een stroomschema maken om krassen op een productieband op te zoek door middel van 8 stappen.
ik maak een formulier met keuze knoppen bijv onder of boven.
na deze gepost te hebben verschijnt er op de resultaat pagina als ik boven heb aangevinkt de waarde boven, dit is de eerste stap.
Nu ga ik naar de volgende pagina hier heb ik de keuze noord of zuid
ik vink zuid aan hij geeft nu op de resultaatpagina zuid aan.
Het probleem is nu dat mijn eerste stap wordt overschreven door de tweede stap op de resultaatspagina. Wat ik wil is dat op de resultaatspagina de waarde boven en de waarde zuid beide zichtbaar zijn.
de variabelen op de form pagina's zijn waar en zijde

de code op de resultaatspagina is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php session_start();
$_SESSION['waar'] = $_POST['waar'];
$waar = $_SESSION['waar'];
$_SESSION['zijde'] = $_POST['zijde'];
$zijde = $_SESSION['zijde'];
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:48:50
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2009 09:16:00
Quote Anchor link
En de vraag is?
 
Hans Hermes

Hans Hermes

12/05/2009 09:18:00
Quote Anchor link
Wat ik wil is dat op de resultaatspagina de waarde boven en de waarde zuid beide zichtbaar zijn.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2009 09:22:00
Quote Anchor link
Dat is dus weer hetzelfde als je vorige probleem. Zie het betreffende topic.
 
Hans Hermes

Hans Hermes

12/05/2009 09:25:00
Quote Anchor link
Ja wat ik ook probeer het lukt niet,
eigenlijk is het een soort winkelwagen systeem wat ik moet hebben klik op het artikel en het wordt weergegeven op de resultaatspagina.
Ik ga naar de volgende pagina klik op een ander artikel en deze wordt toegevoegd aan de resultaatspagina.

Alleen wil ik dit systeem gebruiken voor een stroomschema waarbij met stap voor stap het schema moet volgen en de resultaten worden weergegeven.
 

12/05/2009 09:27:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 12.05.2009 09:22:
Dat is dus weer hetzelfde als je vorige probleem. Zie het betreffende topic.

Waarom gooi je hier dan niet een slot op :-/
 
Hans Hermes

Hans Hermes

12/05/2009 09:32:00
Quote Anchor link
Sorry een slot
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2009 09:35:00
Quote Anchor link
Okee, gaan we weer verder in het andere topic.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.