een veld exporteren uit de database als html

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robert

Robert

07/12/2004 11:08:00
Quote Anchor link
ik weet het erg ingewikkeld, maar het is een veld met html code, die in de database staat...dat veld wil ik omgezet hebben naar een html pagina en exporteren.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:29:03
 
Peter Dorn

Peter Dorn

07/12/2004 11:26:00
Quote Anchor link
Dus je wilt de database uitlezen en vervolgens de HTML tekst in een .html bestand zetten ofzo?
 
Robert

Robert

07/12/2004 12:01:00
Quote Anchor link
jep
 
Niels

Niels

07/12/2004 12:46:00
Quote Anchor link
das niet moeilijk.

PHP script gegevens uit database halen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

$sql
="SELECT htmlveld FROM tabel ";

$res = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_array($res);

echo "$row[htmlveld]";

?>


Nu print ie dus de complete html code die je in dat veld had staan.

Afhankelijk van welk veld je gebruikt (dus bijvoorbeeld in de $sql tag WHERE id=[ïd"]) kun je verschillende html pagina's maken.

Het simpelste is dus dat ze code.php?id=id heten.

Hoop dat je r wat aan hebt,

cheers.
 
Robert

Robert

07/12/2004 13:41:00
Quote Anchor link
dank je...het werkt...
 
Robert

Robert

07/12/2004 13:42:00
Quote Anchor link
ik dacht dat het moeilijker was...nou ja zo zie je maar weer....
 
Niels

Niels

07/12/2004 15:59:00
Quote Anchor link
:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.