Een vraag over preg_split

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PurpleMadness -

PurpleMadness -

20/12/2005 15:49:00
Quote Anchor link
Hoe kan je een / preg_splitten?

zoals:
preg_split("///", $array);

Maar dat werkt natuurlijk niet, weet iemand hier iets op?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:54:27
 

20/12/2005 16:22:00
Quote Anchor link
split('[/]', $arr);
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

20/12/2005 17:00:00
Quote Anchor link
En hoe kan je van een extensie de MIME zien?
 

20/12/2005 17:41:00
Quote Anchor link
Niet direct. Er zijn wel sites over([url=http://www.webmaster-toolkit.com/mime-types.shtml
]Klik[/url]) maar geen php functies. (hehalve image_type_to_mime_type voor plaatjes)
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

20/12/2005 18:26:00
Quote Anchor link
Laat maar, ik heb al een array gevonden met alle MIME's, alleen ff de bestands extensie weten en je hebt de MIME :)
 
Han eev

Han eev

20/12/2005 18:42:00
Quote Anchor link
werkt niet helemaal ;)
Als je namelijk een .exe rename't naar .txt blijft het een .exe maar jij zal dan text/plain pakken ;)
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

20/12/2005 18:43:00
Quote Anchor link
Han:
werkt niet helemaal ;)
Als je namelijk een .exe rename't naar .txt blijft het een .exe maar jij zal dan text/plain pakken ;)

Ja, maar hoe moet je het anders te weten komen??
 
Han eev

Han eev

20/12/2005 19:04:00
Quote Anchor link
Geen idee ;)
Je kan het wel krijgen met plaatjes
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?PHP
// voor plaatjes
$file =  'lol.jpg';
list($width, $height, $type, $attr) = getimagesize($file);
echo 'Mime type (cijfer):'.$type;
?>
Gewijzigd op 20/12/2005 19:06:00 door Han eev
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.