Eenvoudig dashboard

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »
Theo Vermeulen

Theo Vermeulen

04/05/2022 09:33:15
Anchor link
Hallo iedereen,

Ik ben op zoek naar iemand die een eenvoudig dashboard kan maken voor ons met als bedoeling een soort schakelbord.

We hebben 60 knoppen op de pagina ( soort van schakelaars ) die bij het aanklikken moeten veranderen in de kleur groen. Bij dubbelklik o.i.d. moet deze knop weer rood worden.

Het is dus een soort van aanwezigheid schema. Deze willen wij locaal gebruiken dus niet op een server.

Is er iemand die zoiets kan maken?

Ik heb een voorbeeld gemaakt in excel wat eigenlijk de bedoeling is. Deze is uiteraard te verkrijgen bij interesse.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:22:44
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/05/2022 11:18:43
Anchor link
Opslaan als HTML bestand en openen in je browser.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
<!DOCTYPE html>
<html>

<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Schakelboard</title>
    <style>
    body {
        display: flex;
        align-items: center;
        justify-content: center;
    }

    .container {
        margin-top: 40px;
        max-width: 960px;
    }

    .grid {
        display: grid;
        grid-template-columns: repeat(8, 1fr);
        grid-gap: 10px;
    }

    button {
        background: red;
        padding: 5px;
        border: 1px solid #666;
        border-radius: 5px;
    }

    .present {
        background: green;
    }
    </style>
</head>

<body>
    <div class="container">
        <div class="grid">

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

        </div>
    </div>

    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
    <script>
    $(function() {
        $('button').click(function() {
            $(this).addClass('present');
        });
        $('button').dblclick(function() {
            $(this).removeClass('present');
        });
    });
    </script>

</body>

</html>
Gewijzigd op 04/05/2022 11:20:36 door Jan Koehoorn
 
Theo Vermeulen

Theo Vermeulen

04/05/2022 11:33:06
Anchor link
Dit is super gaaf, dank je voor de snelle reactie. Super geholpen.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.