Eenvoudig dashboard

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »
Theo Vermeulen

Theo Vermeulen

04/05/2022 09:33:15
Anchor link
Hallo iedereen,

Ik ben op zoek naar iemand die een eenvoudig dashboard kan maken voor ons met als bedoeling een soort schakelbord.

We hebben 60 knoppen op de pagina ( soort van schakelaars ) die bij het aanklikken moeten veranderen in de kleur groen. Bij dubbelklik o.i.d. moet deze knop weer rood worden.

Het is dus een soort van aanwezigheid schema. Deze willen wij locaal gebruiken dus niet op een server.

Is er iemand die zoiets kan maken?

Ik heb een voorbeeld gemaakt in excel wat eigenlijk de bedoeling is. Deze is uiteraard te verkrijgen bij interesse.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 12:19:31
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/05/2022 11:18:43
Anchor link
Opslaan als HTML bestand en openen in je browser.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
<!DOCTYPE html>
<html>

<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Schakelboard</title>
    <style>
    body {
        display: flex;
        align-items: center;
        justify-content: center;
    }

    .container {
        margin-top: 40px;
        max-width: 960px;
    }

    .grid {
        display: grid;
        grid-template-columns: repeat(8, 1fr);
        grid-gap: 10px;
    }

    button {
        background: red;
        padding: 5px;
        border: 1px solid #666;
        border-radius: 5px;
    }

    .present {
        background: green;
    }
    </style>
</head>

<body>
    <div class="container">
        <div class="grid">

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>
            <div class="item"><button>Werknemer naam</button></div>

        </div>
    </div>

    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
    <script>
    $(function() {
        $('button').click(function() {
            $(this).addClass('present');
        });
        $('button').dblclick(function() {
            $(this).removeClass('present');
        });
    });
    </script>

</body>

</html>
Gewijzigd op 04/05/2022 11:20:36 door Jan Koehoorn
 
Theo Vermeulen

Theo Vermeulen

04/05/2022 11:33:06
Anchor link
Dit is super gaaf, dank je voor de snelle reactie. Super geholpen.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.