Eerste 5 rows laten zien.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

29/03/2011 22:39:26
Quote Anchor link
Hallo,
Misschien is de titel niet duidelijk maar ik wil dat er maar 5 nieuws berichtjes worden weergeven.
Mijn script is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
    <?php
        $result
= mysql_query("SELECT DISTINCT * FROM news ORDER BY date");
        while($row = mysql_fetch_array($result)){
        $title = $row['title'];
        $description = $row['description'];
        echo "<h1>$title</h1><a>$description</a>"; }
    ?>


iemand die mij snapt en een oplossing heeft?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:06:32
 

29/03/2011 22:44:17
Quote Anchor link
Wat definieer jij als nieuwste?
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

29/03/2011 22:47:48
Quote Anchor link
De volgorde word gesorteerd door de datum,
een nieuws berichtje met een nieuwere datum word als eerste weergeven.

Of wilde je dit niet weten?
 
- SanThe -

- SanThe -

29/03/2011 22:48:42
Quote Anchor link
LIMIT 5
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

29/03/2011 22:48:54
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$result
= mysql_query("SELECT DISTINCT * FROM news ORDER BY date DESC LIMIT 0,5");
?>


Je code kan wel stukke beter
Gewijzigd op 29/03/2011 22:51:16 door Jordi Kroon
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

29/03/2011 22:51:35
Quote Anchor link
Bedankt -SanThe-
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.