eerste resultaat van Foreach from resultaat overslaan.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John Aalten

John Aalten

11/08/2010 21:47:52
Quote Anchor link
Hoe kan ik het eerste resultaat wat volgt uit de volgende regel weglaten in de output.
{foreach from=$art.prijs.item item=value }

de array bevat 3 cijfers waarvan het eerste cijfer altijd een 1 is de andere twee zijn willekeurig.
het resultaat is nu:
1
5
9

Nu wil ik het eerste resultaat niet weergeven daar dit altijs 1 is.
het resultaat zou dus moeten worden:
5
9

Wie kan mij helpen met deze loop.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:44:36
 

11/08/2010 23:08:32
Quote Anchor link
Je kunt bijvoorbeeld er voor zorgen dat die één er in de eerste plaats niet in komt. Of je kunt een tellertje laten lopen ofzo. Of je kunt array_shift doen. Of je kunt die eerste unsetten. Of misschien null d'r van maken.
Gewijzigd op 11/08/2010 23:08:55 door
 
Task b

task b

12/08/2010 15:43:39
Quote Anchor link
Je zou het met een for loop kunnen doe zoals dit bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

$data
= array("1","6","9","18");
for($i = 1; $i < count($data); $i++){
        $var = $data[$i];
echo $var."<br>";
}

?>


Weet niet precies hoe je array eruitziet, maar je kan het ook toepassen op een 2dimensionale array of zoiets met een extra lus.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.