eigen functie: Parse error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 15:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
function get_menu_item($link,$num,$active == false) {
    $item = get_lang($link);
    if ($active != true) {
        return '<li><a href="?p='.$link.'" accesskey="'.$num.'" title="">'.$item.'</a></li>';
    }

    else {
        return '<li class="active"><a href="?p='.$link.'" accesskey="'.$num.'" title="">'.$item.'</a></li>';
    }
}

?>

Ik blijf maar een parse error krijgen met deze functie, ik denk dat het ligt aan het feit dat ik html probeer te returnen, iemand die me kan helpen? Regel 87 is het begin van de functie.

Error msg: Parse error: syntax error, unexpected T_IS_EQUAL, expecting ')' in /home/gamingne/domains/trabot.net/public_html/monkey/Nieuw/functions.php on line 87

Link: http://monkey.trabot.net/Nieuw/index.php

Op google krijg ik alleen maar oplossingen over if then else statement errors, maar dat lijkt me hier niet het geval.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:36:43
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 16:07:00
Quote Anchor link
function get_menu_item($link,$num,$active == false) {

Moet zijn

function get_menu_item($link,$num,$active = false) {
 
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 16:15:00
Quote Anchor link
Hmm, werkt inderdaad. Danku SanThe.

Ik heb trouwens nog een vraag,

Ik ben bezig met een tweetalige site, lukt allemaal goed, had 2 mappen: en en nl. Maar dat is natuurlijk teveel code :p

Dus nu heb ik met functie's alles vertaald, dus heb nu van elke pagina maar 1 exemplaar.

Maar wanneer iemand op engels klikt, moet hij de pagina eigenlijk verversen, en $_SESSION['lang'] veranderen in engels.

Ik zal denk ik iets moeten doen met on click -> verander session lang?


Weet niet of ik nu mijn eigen topic hijack, en dit toegestaan is, maargoed :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 16:21:00
Quote Anchor link
Gewoon ergens bovenaan je scherm linkjes maken, eventueel met een vlaggetje van de taal. Na een klik daarop de session aanpassen. En bij tekst neerzetten de juiste taal neerzetten al naar gelang wat er in de session staat.
 
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 16:22:00
Quote Anchor link
ja dat had ik al, onderaan de pagina natuurlijk maar toch.
Maar hoe kan ik de session aanpassen zodra er iemand op klikt?
Of moet ik dan gebruiken maken van bijv engels.php waarin hij de sessie veranderd, en mij doorstuurt naar de pagina die ik aan het bezoeken was via $_GET['p']?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 16:31:00
Quote Anchor link
Dat is uiteraard afhankelijk van hoe jouw hele script is opgebouwd. Werk je altijd vanuit een index.php en include je alles dan kan je dit als eerste afhandeling doen in index.php. Even de nieuwe waarde in de session zetten en het is overal bekend.
 
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 16:55:00
Quote Anchor link
Ik werk inderdaad vanuit een index, en alles includen.

Maar hoe kan ik mijn script vertellen wanneer het de sessie in "nl" of "en" moet veranderen? Want dat hoef alleen wanneer men op het vlaggetje klikt.

En als link in het vlaggetje heb ik:
<a href="?p=' .$_GET['p']. '"><img src="../images/flag_en.png" name="English" alt="Click to view this site in English." /></a>

eerst had ik daar: <a href="../en/?p=' .$_GET['p']. '">
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 17:00:00
Quote Anchor link
Maak die link zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="?p=' .$_GET['p']. '&taal=en"><img src="../images/flag_en.png" name="English" alt="Click to view this site in English." /></a>


En bovenin index.php zet je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['taal'] = (isset($_GET['taal'])) ? $_GET['taal'] : 'nl';
?>

De taal staat nu standaard op 'nl' en je kan het opvragen met $_SESSION['taal'].

Edit: Het is nog niet beveiligd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 17:46:00
Quote Anchor link
Heb het inderdaad zo gedaan, hartelijk bedankt.

Ik heb nu bovenaan in mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    ob_start();
    session_start();
    include "dbconnect.php";
    include "functions.php";
    if (isset($_GET['lang'])) {
        if ($_GET['lang'] == "en") { $_SESSION['lang'] = "en"; }
        else { $_SESSION['lang'] = "nl"; }
    }

?>
 

08/10/2008 18:32:00
Quote Anchor link
aapjuh schreef op 08.10.2008 17:46:
Heb het inderdaad zo gedaan, hartelijk bedankt.

Ik heb nu bovenaan in mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    ob_start();
    session_start();
    include "dbconnect.php";
    include "functions.php";
    if (isset($_GET['lang'])) {
        if ($_GET['lang'] == "en") { $_SESSION['lang'] = "en"; }
        else { $_SESSION['lang'] = "nl"; }
    }

?>

IEUW. IEUW. IEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUW. Dit is ob:
Afbeelding
Gooi die troep direct weg, je hebt nergens ob_* voor nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.