Eigen reismap maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Lex van Hees

Lex van Hees

17/07/2012 13:01:05
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Sinds vandaag staat mijn site www.globalzapper.com online.
Het zit nog in de testfase en daarom vraag ik om de website te beoordelen voordat ik de website promoot.

Het is een website waarbij je je reis kunt bijhouden en delen met vrienden.

De website werkt ook aan de hand van een mobiele website, m.globalzapper.com

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:33:31
 
Wouter J

Wouter J

17/07/2012 13:15:45
Quote Anchor link
Design
Eerste indruk: Hele vette slider!
Andere puntjes:
- 'Update map with app' afbeelding is slecht gephotoshopt, zorg dat die witte lijntjes om het poppetje weg gaan
- Homepagine bestaat alleen uit plaatjes = top!
- Ik mis een linkje naar de informatie in het menu, graag zou ik zo in 1 knop wat meer willen lezen over wat de site nou precies inhoudt.
- Het contrast op de helpcenter pagina is veel te laag
- Verdeel het helpcenter over meerdere pagina's en maak ook een aparte pagina aan waarin je vertelt wie je precies bent, wat mensen aan jou site hebben en waarom jou site geweldig is.

Code
- Je heel veel HTTP requests, wat je pagina langzamer maakt. Zo heb je bijv. 4 verschillende stylesheets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
    <link rel="stylesheet" href="http://www.globalzapper.com/css/stijl.css" />
    <link rel="stylesheet" href="http://www.globalzapper.com/css/reset.css" />

    <link rel="stylesheet" href="css/ccslider.css" />
    <link rel="stylesheet" href="css/style.css" />

Waarom voeg je css/style.css en css/stijl.css niet samen? En kijk ook eens naar een CSS precompressor zoals SASS of LESS. Hierdoor kun je locaal meerdere bestanden hebben, maar live worden die samengevoegd in 1 stylesheet (en nog heel veel andere features)
- Plaats je script elementen het liefst vlak voor </body> dit maakt je pagina sneller.
- Je kan de 2 onload functies het best gewoon samenvoegen
- Je header gebruikt iets van 5 div elementen, dat zijn er veel te veel. Maak er hier 1 of 2 van ofzo, dat moet best kunnen.
- Plaats je sitetitel ook altijd op de pagina in een H2 titel, verberg die dan eventueel met CSS en maak er dan een mooi logo van
- Ik vind het vreemd dat je eerst de sitenaam hebt daarna het menu en daarna de searchbox, ik raad aan om het in de zelfde volgorde te doen als je ziet (dus logo + search + menu)
- een H1 element is een unieke titel die per pagina 1 keer voorkomt en het belangrijkste is van die hele pagina. Verander je H1 elementen dus in H2 of H3 elementen.
- bewerk even de belangrijkste fouten: http://validator.w3.org/nu/?doc=http%3A%2F%2Fwww.globalzapper.com%2F
Gewijzigd op 17/07/2012 13:16:43 door Wouter J
 
Lex van Hees

Lex van Hees

17/07/2012 13:19:45
Quote Anchor link
Super! Dank je wel! Ga er meteen werk van maken!
Nogmaals bedankt!
 
Marco M

Marco M

17/07/2012 15:47:42
Quote Anchor link
Tweede afbeelding van de slider heeft de tekst "Beschijbing" erboven staan.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

17/07/2012 16:10:25
Quote Anchor link
Marco M op 17/07/2012 15:47:42:
Tweede afbeelding van de slider heeft de tekst "Beschijbing" erboven staan.

kapitein overduidelijk. wat dacht je van dat dat de naam is van die locatie?
 
Lex van Hees

Lex van Hees

17/07/2012 19:16:50
Quote Anchor link
Hahaha heel scherp ;-)! Heb het veranderd! Thx!
 
Marco M

Marco M

19/07/2012 23:56:49
Quote Anchor link
Jeroen vd op 17/07/2012 16:10:25:
Marco M op 17/07/2012 15:47:42:
Tweede afbeelding van de slider heeft de tekst "Beschijbing" erboven staan.

kapitein overduidelijk. wat dacht je van dat dat de naam is van die locatie?


Wat dacht je er van om niet zo bijdehand te doen?
 
Eddy E

Eddy E

20/07/2012 07:50:23
Quote Anchor link
Ziet er goed uit... maar heb je geen demo oid?
 
Reshad F

Reshad F

20/07/2012 09:47:13
Quote Anchor link
misschien ligt het aan mij maar als je je topmenu sticky doet zorg er dan wel voor dat hij een top laag wordt dmv z-index want nu komt je slider ervoor.. en als je het mij vraagt zou ik het gewoon niet sticky doen omdat je dan de invloed van je slider verliest.
 
Lex van Hees

Lex van Hees

20/07/2012 12:30:11
Quote Anchor link
Dankjewel!

Demo:
Username: globalzapper
Password: testen
 
Reshad F

Reshad F

20/07/2012 12:59:42
Quote Anchor link
Hmm ik vind het al met al een leuk initiatief en een leuke website. alleen mis ik een log uit button als je eenmaal ingelogd bent.
 
Eddy E

Eddy E

20/07/2012 13:07:27
Quote Anchor link
Afbeelding

Einddatum en Startdatum hetzelfde? Kan je de einddatum niet standaard een week later zetten?

En onderin je select-knopjes doen wat raar.... (Opera 11).


Na inloggen zie ik alleen maar een Android/Apple keuze.... o wacht, bovenaan een klink regeltje om een nieuwe map te maken.
Zorg ervoor dat dit veel duidelijker naar voren komt. Desnoods automatisch.

Toevoeging op 20/07/2012 13:08:50:

En http://www.globalzapper.com/home.php?action=profilephoto werkt niet?

Toevoeging op 20/07/2012 13:10:27:

En http://www.globalzapper.com/map/16 (nieuwe map) toont geen map?
Daardoor kan ik niet echt verder met testen.
 
Martin ligtenberg

martin ligtenberg

20/07/2012 16:21:08
Quote Anchor link
Afbeelding
ik mis een stukje
firefox 14.0.1
schermresolutie: 1366 x 768
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

20/07/2012 19:31:31
Quote Anchor link
Could not connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111)
 
Lex van Hees

Lex van Hees

20/07/2012 20:15:28
Quote Anchor link
Oeps... de pagina is net niet groot genoeg...


De servers van mijn hosting liggen eruit :S Ik kan hier zelf niks aan doen en moet wachten totdat de storing verholpen is.
Gewijzigd op 20/07/2012 20:17:24 door Lex van Hees
 
Martin ligtenberg

martin ligtenberg

20/07/2012 21:24:08
Quote Anchor link
is het de bedoeling dat de foto's op de homepage voor de seach box langs gaan ik had ze er achter geplaatst
 
Lex van Hees

Lex van Hees

20/07/2012 21:31:05
Quote Anchor link
Dankjewel! Ik heb een groter beeldscherm waardoor alles op één pagina past, heb even de browser kleiner gemaakt en nu werkt het wel, z-index is magisch hierbij!

Nogmaals bedankt!
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

20/07/2012 21:37:02
Quote Anchor link
Klopt het ook dat sommige dingen in het Nederlands zijn ipv het Engels?
 
Lex van Hees

Lex van Hees

20/07/2012 22:22:16
Quote Anchor link
De site was eerst Nederlands, heb hem vertaald maar misschien ben ik wat dingen vergeten :S. De content van gebruikers is wisselend.
 
Martin ligtenberg

martin ligtenberg

21/07/2012 15:10:17
Quote Anchor link
heb nogsteeds hetzelfde probleem met de map

Toevoeging op 21/07/2012 15:12:40:

als je de google map nou wat kleiner maakt en alle textboxen ook zou het presies moeten passen en ander kun je hem altijd wat hoger zetten
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.